Αγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη στον Λευκό Πύργο...φυγαδεύτηκε κακήν κακώς… + Video

Επίθεση από δεκάδες άτομα δέχθηκε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, που ήταν παρών στις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας των Ποντίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Μπροστά στο μνημείο της πόλης, πολλά άτομα άρχισαν να βρίζουν τον δήμαρχο και άρχισε να δέχεται σπρωξίματα και χτυπήματα. Αμεσα επιχείρησαν να τον απομακρύνουν, αλλά πετάχτηκαν πολλά μπουκάλια και αντικείμενα, με τον Γιάννη Μπουτάρη να είναι σε κατάσταση σοκ.


Σύμφωνα με πηγές, αιτία της επίθεσης αποτέλεσε το πράσινο φως που έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, να γίνουν εκδηλώσεις για τους Ποντίους και τους gay την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο του Life-Events.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Οτι σπερνετε αυτο θεριζετε.αυτοι εισαστε τραμπουκοι και εθνικιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιορταζοντας τη γενοκτονια ,οι γενοκτονοι των Εβραιων και των μακεδονων,εδειξαν το προφιλ τους,εσεις βρε μακεδονες συνεχιζετε να ψηφιζετε αυτους που σκοπο εχουν να σας γενοκκτονισουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στην Πρεσβεία του Ισραήλ. Από τους πρώτους που καταδίκασαν τους .... μάλλον εξωγήινους φασίστες της θεσσαλονίκης. Αρχίζω και συμπαθώ τους εβραίους και βλέπω πως πίσω απο τη χαμάς των Αράβων κρύβονται πραγματικοί τρομοκράτες και φασίστες!

      Διαγραφή
  3. 20χρονοι που αντί να είναι με καμία κοπελίτσα σε παραλία βαράνε δημάρχους για εθνικούς λόγους. Να που αποκτήσαμε και Ταλιμπάν της εθνικοφροσύνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .