EΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟ ΒΟΛΙΩΤΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Αγαπητοί μου συμπολίτες.


Δεν είχα σκοπό να προβώ σε αυτού του είδους την καταγγελία και να δημοσιοποιήσω την ένσταση που έκανα στις εκλογές για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση ( ΔΗΜ.Τ.Ο) Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας.
Το πράττω όμως διότι παρόλα αυτά που έγιναν ο κ. Τσιρώνης στην ευχαριστήρια δήλωση του, μίλησε για ανίερες συμμαχίες . Δεν το κρύβω ότι στην επιστολή περίμενα να διαβάσω ένα μήνυμα ενωτικό αλλά αντ΄ αυτού διαβάσαμε ένα μήνυμα άκρως διχαστικό από το οποίο η παράταξη βγαίνει πληγωμένη. Περιληπτικά θα αναφέρω ότι η ένσταση μου μετά το πέρας των διαδικασιών αναφέρεται στο γεγονός της συμμετοχής ως «ψηφοφόρων και υποστηρικτών» του κ. Τσιρώνη ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με τον Δήμο Αμυνταίου .

Ειδικότερα στο Άρθρο 4 παρ. 1 του Κανονισμού Παννελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ρητά αναφέρεται ότι : «Τα μέλη του Κόμματος, κατά την έννοια των άρθρων 3 και 4 του Καταστατικού είναι αυτοδικαίως και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. του αντίστοιχου Δήμου, εντός του οποίου βρίσκεται η διεύθυνση κατοικίας που δηλώνεται κατά την εγγραφή.» Συγκεκριμένα οι εν ενεργεία δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φλώρινας κ. Αλεξιάδης Νίκος ( πρώην Αντιδήμαρχος) και Ουλιάρης Θεόδωρος οι οποίοι εκλέχθηκαν με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου Γιάννη ψηφίσαν στις εκλογές μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα , βοηθώντας έτσι στην «εκλογή» του κ. Τσιρώνη χωρίς να δικαιούνται να ψηφίσουν σύμφωνα με τον Κανονισμό ( ο τόπος μόνιμης κατοικίας τους είναι στο Δήμο Φλώρινας), αλλοιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα. Μάλιστα πριν τις εκλογές και αφού είδα τον εκλογικό κατάλογο που είχε αποσταλεί από το κόμμα στην Εφορευτική Επιτροπή , επικοινώνησα με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βοσκόπουλο και τον ενημέρωσα για την παράνομη εγγραφή των στελεχών του συνδυασμού του στη ΔΗΜ.Τ.Ο Αμυνταίου , ζητώντας ταυτόχρονα την παρέμβαση του μιας και το θέμα εκτός από τυπικό ήταν και ηθικό. Δυστυχώς ο κ. Βοσκόπουλος δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει τους δημοτικούς του συμβούλους και τους συγγενείς τους στο να συμμετέχουν στη διαδικασία και έτσι με τις ψήφους των συγκεκριμένων προσώπων αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα και εκλέχθηκε μόλις με μια ψήφο ο κ. Τσιρώνης.


Με όλα τα προαναφερθέντα είναι ολοφάνερο ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι νόθο και ντροπιαστικό για την τοπική Νέα Δημοκρατία. Από την στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος κατέθεσα ένσταση καταγγέλλοντας τη διαδικασία και αναμένω την απόφαση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος . Ο κ. Τσιρώνης δεν μπορεί να επικαλείται ανίερες συμμαχίες όταν ο ίδιος είναι πρωταγωνιστής σε τέτοιες σκανδαλώδεις ενέργειες που πλήττουν την αξιοπιστία του κόμματος και πληγώνουν την εμπιστοσύνη των Νεοδημοκρατών στα όργανα του κόμματος. Περιμένω τον κ. Τσιρώνη –έστω και την ύστατη στιγμή – να ζητήσει μια συγγνώμη τόσο από τη Ν.Δ όσο και από τους συνδημότες μας. Αλήθεια ποια είναι η θέση του σε όλα αυτά; Συμφωνεί με την παρουσία ξένων ψηφοφόρων-μισθοφόρων στο Αμύνταιο; Με ποιο ηθικό έρεισμα ο κ. Τσιρώνης ζητάει την στήριξη μας ; Πως θα διοικήσει όταν από την πρώτη μέρα λειτουργεί με κανόνες αδιαφάνειας και νοθείας; Επίσης καταγγέλλω τον κ. Τσιρώνη ως ηθικό αυτουργό και συνεργό αυτής της ανέντιμης ,ανήθικης και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς εφαρμόζοντας κατά γράμμα τη ρήση ότι « ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και για το γεγονός ότι αντί να δείξει μια στοιχειώδη μεταμέλεια αναφέρεται σε ανίερες συμμαχίες επαληθεύοντας την παροιμία που έλεγαν οι παππούδες στο χωριό μου « μέχρι να βογκήξει το βόδι , τρίζει το κάρο».

Περιμένοντας από τη Νέα Δημοκρατία - το κόμμα που υπηρετώ πιστά όλα τα χρόνια της ζωής μου – να πράξει τα δέοντα , σύμφωνα με τη συμφωνία Αλήθειας την οποία διατυπώσαμε όλοι μαζί, Κόμμα –Στελέχη-Πολίτες , θέτω στην κρίση των συνδημοτών μου τις προαναφερθείσες αλήθειες και περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή μια συγγνώμη από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη ΝΔ μόνο για να ικανοποιήσουν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα.



Με εκτίμηση
Υποψήφιος Πρόεδρος
ΔΗΜ.Τ.Ο Αμυνταίου

Βολιώτης Αργύριος

Δημοσίευση σχολίου

34 Σχόλια

  1. Και μετά ρε λεβεντες περιμενουμε να κυβερνήσετε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή τους. Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος σα δε ντρέπονται! Αργύρη εσύ είσαι πρόεδρος όσες απατεωνιές και να κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βολιώτη πολύ καλά κάνεις και τους τα χώνεις με αυτά που κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηθική και βοσκός δεν πηγαίνουν μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΟΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπα και εγώ πως βγήκε ο Τσιρωνης. Αυτός τρεις φορές έβαλε για δημοτικός σύμβουλος και τις τρεις απέτυχε. Τώρα με στημένη τράπουλα και πάλι χαμένος είναι. Πως θα διοίκησει είμαι περίεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δεν ντρέπεται καθόλου.. Να παρετηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΓΥΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΑ;; ΚΙ ΑΦΟΥ Σ΄ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσιρώνης ζει από τις ενστάσεις και τις μηνύσεις που κάνει ο Ιωσηφιδης. Για αυτο και έχει κολήσει στο αρμα του Μάκη. Επειδή ταιζεται. Αρα ποιος είναι ο δασκαλος;

      Διαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΒΟΛΙΩΤΗ 80 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΓΥΡΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΕΤΡΙΖΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΒΟΓΚΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ . ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
    ΕΛΑΒΑΝ:
    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΨΗΦΟΙ

    ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ 193
    ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,
    ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε συ Αργύρη εσύ μας λες ότι,
    Θα ήθελες να συγχαρείς τον Τσιρώνη αλλά δεν μπορείς να το κάνεις.
    Δεν ήθελες να κάνεις ένσταση αλλά έκανες .
    Δεν ήθελες να κάνεις την επιστολή καταγγελία αλλά την έκανες.
    τελικά αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε είναι ένα
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕΣ
    Όσο πιο γρήγορα το χωνέψεις τόσο λιγότερη αξιοπρέπεια θα χάσεις.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΒΟΛΙΩΤΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΡΕ ΒΟΛΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΕΣΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΣΟΥΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ . Ε ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΩΤΑ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ εξυπνε που ξερεις τα πολλα καταρχην απο τη στιγμη που καναν της μαιμουνιες να υποστουν και της συνεπειες και δεν εχουν κανενα δικαιωμα να ερχονται στο αμυνταιο ενω ζουνε και εκλεγονται στη φλωρινα και να επηρεαζουν της εκλογες. ΒΟΛΙΩΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  16. Δε ντρέπεστε λίγο ρε... Νοθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο ρε Αργύρη βγαλτους τα απλητα στη φόρα να μάθει ο κόσμος της ΝΔ την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάρτε το χαμπάρι η ΝΔ δεν είναι τσιφλίκι κανενός βοσκου και ιωσιφ να έρχονται από οπου θελουν να ψηφίζουν. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3.07 σοφη κουβεντα φιλε μου.Στις βουλευτικες του 15,μια ηττημένη υποψηφια εκανε ενσταση αν και εχασε με 300 ψηφους.Το μεγεθος της εν λογω λεγετε Περκα .Το θεμα ειναι πως θελουν να την εβγαλου βουλευτη εκει στο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
    ΕΛΑΒΑΝ:
    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΨΗΦΟΙ

    ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ 193
    ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,
    ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΦΙΛΩΤΑ
    ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΕΡΩΝ)

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) 194

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ 430. ΣΧΕΔΟΝ 300 ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ 100 Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ . ΠΗΡΕ 194 Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΚΑΙ 193 Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ 100 ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ-ΤΣΙΡΩΝΗ ΟΕΟΟΟΟ;ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΦΥΓΑΝΕ.

      Διαγραφή
  21. Πρώην δήμαρχος αμυντ +νυν δήμαρχος Φλωρ +αντιδημαρχοι φλωρ=ΝΟΘΕΙΑαααααασσσασασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. η συνεχής επανάληψη ξέρεις τι σημαίνει ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑ, ΠΟΝΑ, ΠΟΝΑ...

      Διαγραφή
  23. Ντροπή τους που ψηφισαν να μη ξαναπατησουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μερικά ονοματάκια από τους καταλόγους ρε συ Βολιώτη, δεν τα ξέρει κανείς στο νομό όχι στο Αμύνταιο... Γι αυτούς δεν είπες τίποτα τί έγινε;; ήταν δικοί σου μήπως;; Κι εσύ προφανώς τα ίδια έκανες αλλά με αγνώστους και Πασοκτσήδες. Απλά δεν σου έφτασαν τα κουκιά και ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ. Άσε μας τώρα στην ησυχία μας και τράβα για κανένα καρντούτσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη χαίρεστε τη νοθεία σας. Όσο για σένα μάλλον έχεις μπερδευτεί πολύ άλλος πλήρωνε ψήφους

      Διαγραφή
  25. Να τη χαίρεσαι τη προεδρία σου. Με νοθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαγραφή τώρα στους κομπιναδορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .