Τεχνικό Πολυκατάστημα...Δημήτριος Νάντσης...Προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για τον τεχνικό εξοπλισμό


Το τεχνικό κατάστημα Νάτσης  ιδρύθηκε το 1990 στο Αμύνταιο-Φλώρινας από τον Δημήτριο Νάντση με αρχικό αντικείμενο την εμπορία χρωμάτων - βερνικιών και σιδερικών. Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σεπολυκατάστημα με εργαλεία, συνθετικά κουφώματα, πόρτες ασφαλείας, Κουρτινόξυλα, πόμολα και ό,τι έχει ανάγκη ο επαγγελματίας και ο νοικοκύρης. 


Στο κατάστημα θα βρείτε ορισμένες από τις μεγαλύτερες φίρμες της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων Boss, Irwin, Stanley, Kommerling και Er-Lac, με την εγγύηση γνησιότητας.


Θέλοντας να δώσουμε χρώμα στη ζωή σας προτείνουμε εντυπωσιακές αποχρώσεις της Er-Lac για τον τοίχο του σπιτιού σας, με οικολογικές επιλογές που θα απογειώσουν τις ιδέες σας για τη δημιουργία ενός καλαίσθητου χώρου.


Βασικός στόχος και μέλημα μας η άριστη επαγγελματική εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς του παρέχουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την πιο σωστή και συμφέρουσα αγορά. Η  εκτίμηση και η προτίμηση που μας έχει δείξει το καταναλωτικό κοινό της περιοχής, μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι και να δουλεύουμε με περισσότερο μεράκι και υπευθυνότητα.


Θα μας βρείτε στο Αμύνταιο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 16, καθημερινά 8:00-14:00 και 17:00-20:30.


Τηλέφωνα επικοινωνίας

Σταθερό-FAX: 23860 23655

Κινητό: 69 72 501 738
email: dimitris_nantsis@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια