Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής για πλαστογραφία

Συνελήφθη σήμερα (15-04-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 26χρονος υπήκοος Αιγύπτου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω μετέβη στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας και επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα κάνοντας χρήση δελτίου ταυτότητας από τις αρχές της Ισπανίας, το οποίο προηγουμένως είχε παραποιήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ το πλαστό δελτίο ταυτότητας που κατείχε κατασχέθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Γιατι δεν τον άφησαν να φύγει να γλυτώσουμε από την παρουσία του,τώρα θα τον ταιζουμε.Αληθεια αυτος τι ήτανε πρόσφυγας , μετανάστης ή λάθρο.Να μας πούνε αν θα απελαθει στο τέλος ή θα το φορτωθουμε για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην συγκεκριμένη περιπτωση και συμφωνα με τα λεγομενα του anapodoi, υπάγεται στον νομο περι Αλλοδαπών Ν.3386/2005 Αρ.76 διοικητική απέλαση. Οποτε λιγες μερες φαι στα ελληνικα κρατητηρια και επαναπροώθηση στην χωρα καταγωγής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνει αίτηση για άσυλο και τέλος η επαναπροωθηση .Επισης η επαναπροώθηση θα χαρακτηριστεί οικονομικα ασυμφορη για τον προϋπολογισμο και θα τον φορτωθουμε με καθεστως ασύλου μέχρι και βρει τροπο να ξαφανιστει ως δια μαγειας ,αφου δεν μπορεί να ταξιδέψει νόμιμα σε καμια χώρα γιατί δεν έχει διαβατήριο ή αλλο ταξιδιωτικό εγγραφο Κοινως μας μπαστακοθηκε εσαη

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .