Ραχήλ Μακρή: «Είχαν αφήσει αφύλακτα τα Ίμια και έστειλαν άοπλο πλοίο του λιμενικού απέναντι σε πολεμικά πλοία των Τούρκων, θέτοντας την ζωή τους σε κίνδυνο και με αποτέλεσμα την κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους»

Προχθές ο κ. Καμμένος μέσω συνεργάτη του, μας ενημέρωσε ότι κατέθεσε οπτικοακουστικό υλικό για την προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων που έχουν πλέον καταλάβει τα Ίμια.
Αυτό στα ελληνικά και μέσω του twitter συνεργάτη του για εσωτερική κατανάλωση.

Χθες με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό και πάλι, μας ενημέρωσε ότι ενημερώθηκαν μέσω ιστοσελίδας και φυσικά χωρίς «hashtag» και στα ελληνικά, καθώς οι σύμβουλοί που καλοπληρώνουμε να τον συνοδεύουν, δεν γνωρίζουν αγγλικά.
Τι σύμπτωση που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αντί να αναπαράγει link από επίσημο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου που προΐσταται και να ενημερώσει τον Έλληνα φορολογούμενο, αναπαράγει link που όλως τυχαίως ήταν αυτό που πρώτο δημοσίευσε ενικού μετά από τον τουρκικό Η φωτογραφία του σκάφους του Λιμ« :άρθρο με τίτλοεμβολισμό δείχνει ότι ήθελαν να το βυθίσουν!» https://www.militaire.gr/fotografia-tou-skafous-tou-limenikou-meta-apo-ton-tourkiko-emvolismo-dichni-oti-ithelan-na-vythisoun/.
Φωτογραφία που δείχνει το άοπλο* 57μετρο «Γαύδος» 090 σκάφος του ΛΣ μας με την ζημιά που του έχει προκαλέσει η «πρόσκρουση» που δέχθηκε από το 88μετρο τουρκικό πλοίο SG-703 «UMUT» των 1.725 t με πλήρωμα 60 ατόμων, το οποίο φέρει και ελικόπτερο τύπου AB-412 EP.
Μήπως σε αυτό το υλικό αναφέρεται ο Υπουργός Άμυνας; Γιατί αν κατέθεσε αυτό το υλικό προκύπτουν ερωτήματα.
Καταρχάς, είναι ψέμα, ότι το σημείο ζημιάς είναι η πρύμνη, όπως αναφέρει η είδηση με την φωτογραφία του militaire.gr.
Το σημείο που δείχνει η φωτογραφία με την ζημιά, είναι η υπερκατασκευή στο πλαϊνό μέρος του πράσινου φαναριού (starboard) του πλοίου μας, ακριβώς στο σημείο εισαγωγής αέρος των μηχανών όπου έχει βάση και το δορυφορικό στοιχείο της Raytheon.
Στην φωτογραφία που μας παρουσιάζουν ξεκάθαρα δείχνει την σπασμένη πολυεστερική VHF κεραία που έχει βάση την ίδια υπερκατασκευή, το δορυφορικό στοιχείο Raytheon να λείπει.




Οπότε τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:
1) Πως και δεν κόπηκε στην μέση το 57μετρο «Γαύδος» 090 σκάφος του ΛΣ μας μετά από πρόσκρουση από το διπλάσιο σε όγκο τουρκικό πλοίο SG-703 «UMUT» των 1.725 t εφόσον το σημείο πρόσκρουσης είναι αυτό της φωτογραφίας;
από την εχθρότητα των Τούρκων να ΙμίωνΠως είναι δυνατόν για την υπεράσπιση των )2πλοίο μας; άοπλοστέλνουμε ένα
άοπλο, , πρέπει να είναι άοπλοσκάφος του ΛΣ μας είναι 090» Γαύδος«τρο εμ57Διότι το ». ευρωπαίοι οι φίλοι μας«ές τις προϋποθέσεις μας το χρηματοδότησαν οι αυτ υπόδιότι
που siteνα το κατέχει ένα ,ΥπουργείοΠως γίνεται υλικό που έπρεπε να κατέχει το )3ως υλικό που χρησιμοποιήθηκε για να ενημερώσει ομολόγους Υπουργός αναπαράγει του στο ΝΑΤΟ;
έσω του προσωπικού του μ, πάντως ρωτήσαμε τον ίδιο τον γραμματέα του ΝΑΤΟΕμείς Twitterλογαριασμού στο
@jensstoltenberg Since when #NATO is being informed for the ramming of the Greek vessel at Imia island using audiovisual material given by the Greek minister of defense, which is produced by a Greek news website and not from the official documents of the Greek authorities? #NATOSummit #Brussels

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια