Πρόβλημα λειτουργίας της τηλεθέρμανσης περιοχής Αμυνταίου – Λόγω βλάβης στον ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα


Πρόβλημα με την παροχή Τηλεθέρμανσης περιοχών του Δήμου Αμυνταίου θα υπάρξει τις επόμενες ώρες, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σήμερα στον ΑΗΣ Αμυνταίου που τροφοδοτεί με θερμική ενέργεια το δίκτυο της τηλεθέρμανσης. 


Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση τους καταναλωτές της ότι, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από τον ΑΗΣ Αμυνταίου η βλάβη πρόκειται να αποκατασταθεί εντός της ημέρας και πως θα ενημερώσει εκ” νέου μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του ΑΗΣ και την ομαλοποίηση της Τηλεθέρμανσης.

Πρόβλημα με την παροχή Τηλεθέρμανσης περιοχών του Δήμου Αμυνταίου θα υπάρξει τις επόμενες ώρες, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σήμερα στον ΑΗΣ Αμυνταίου που τροφοδοτεί με θερμική ενέργεια το δίκτυο της τηλεθέρμανσης. Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση τους καταναλωτές της ότι, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από τον ΑΗΣ Αμυνταίου η βλάβη πρόκειται να αποκατασταθεί εντός της ημέρας και πως θα ενημερώσει εκ” νέου μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του ΑΗΣ και την ομαλοποίηση της Τηλεθέρμανσης.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αντε να δουμε αν θα απολυθεί κανενας επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω λεω να απολυσουμε ολους τους ΔΕΗτζιδες ετσι για να γουσταρεις εσυ!

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .