Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΡΟΧΟΣ…ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ!Η Ταβέρνα ΄΄Τροχός'' με ιστορία 15 και πλέον χρόνων, επι της 5ης Μεραρχίας 70 στο Αμύνταιο, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού φαγητού, καθώς φέρει τη σφραγίδα του Γιάννη Κοπανάρη.


Σε ένα καλαίσθητο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, σας περιμένει μεγάλη ποικιλία ντόπιων κρεάτων, ορεκτικών και εδεσμάτων, που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας απαίτηση. 

Για τους μερακλήδες  των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων, αρνάκι, ζυγούρι και κότσι στην γάστρα, φτιαγμένα με γνώση και μεράκι.


Το άρωμα και η γεύση του εκλεκτικού οίνου που παράγουμε, σε συνδυασμό με την καλή ελληνική μουσική, θα απογειώσουν τις αισθήσεις και θα σας συμπαρασύρουν σε ρυθμούς χαράς, κεφιού και ζωντάνιας.


Για να διαπιστώσετε όλα αυτά, δεν έχετε παρά να  επισκεφτείτε το εστιατόριο μας που βρίσκεται επι 5ης Μεραρχίας 70 στο (παλαιό) Αμύνταιο, έναντι κτιρίου ΟΤΕ. Τηλέφωνο κρατήσεων 23860 23820. Όλη μέρα ανοιχτά μετα της 11 το μεσημέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .