Ευθύμης Χαριτίδης: Σε εφαρμογή η ρύθμιση των 100 δόσεων και για τους οφειλέτες της τηλεθέρμανσης.

Στο Ράδιο Αμύνταιο και την Εκπομπή Επίκαιρα, μίλησε ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, Ευθύμιος Χαριτίδης, ο οποίος εξήγγειλε τη δυνατότητα υπαγωγής οφειλετών της ΔΕΤΕΠΑ στη ρύθμιση των 100 δόσεων, κατ΄ εφαρμογή του νομοσχεδίου του Υπουργείου εσωτερικών, που αφορά ρυθμίσεις χρεών νομικών και φυσικών προσώπων προς τους δήμους.


ο κ. Χαριτίδης, με αφορμή ερώτημα για το μέλλον της τηλεθέρμανσης στον δήμο, αναφέρθηκε στη μελέτη και τον προγραμματισμό  για την κατασκευή 2 θερμικών μονάδων που θα υποκαταστήσουν την υπάρχουσα τροφοδοσία απο την μονάδα του ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα, η οποία αναμένεται να τεθεί εκτός λειτουργία τον Γενάρη του 2019, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το σενάριο επέκτασης του εν λόγω χρονικού ορίζοντα.

Επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, αναφέρθηκε στην παροχή έκπτωσης 50% στους φετινούς λογαριασμούς κατανάλωσης των νέων πελατών αλλά και στην κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η επιχείρηση στις περιπτώσεις των σχολικών μονάδων του δήμου, κοινωνική πολιτική η οποία όπως τόνισε ενδέχεται να επεκταθεί και στα φυσικά πρόσωπα, εφόσον πληρούν μια σειρά αυστηρών κριτηρίων που θα θεσπίσει το ΔΣ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. αυτή η πολιτικη θα δημιουργήσει και νέους στρατηγικούς μπαταχτσήδες ,ακου εκει να πληρωνεις σε διάρκεια 8 χρονων ,ποιος ο λόγος να είσαι καλοπληρωτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .