Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΟΡΥΦΗ"

Σε μια εποχή όπου η πολυπολυτισμικότητα είναι γεγονός, η γλωσσομάθεια έχει γίνει απαραίτητο εφόδιο για την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση των νέων γενιών.Το Ξενόγλωσσο Φροντιστήριο “ΚΟΡΥΦΗ” σε Αμύνταιο και Κάτω Κλεινές, καθιερώθηκε γρήγορα στον χώρο, καθώς κέρδισε την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας, μέσα από τις επιδόσεις των μαθητών, τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και τις προσιτές τιμές του. 
 

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, παραδίδονται μαθήματα Αγγλικής και Γερμανικής Γλώσσας, από ένα επιτελείο έμπειρων και καταρτισμένων καθηγητών, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από παιδιά Β’ ή Γ’ Δημοτικού μέχρι και ενήλικες μαθητές που ψάχνουν μια γρήγορη πιστοποίηση. 
 

Τα μυστικά της επιτυχίας μας, βασίζονται στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Διαδραστικοί πίνακες, μάθημα με τάμπλετ, υπολογιστές, προτζέκτορες και όλων των ειδών τα τεχνολογικά βοηθήματα μας βοηθούν να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική εμπειρία μάθησης. 


Μέσα από την επικοινωνιακή προσέγγιση του γλωσσικών μαθημάτων, τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού αλλά κυρίως την κοινωνική αλληλεπίδραση των μαθητών μέσα στις τάξεις μας, παρέχουμε τη συστηματική και σε βάθος γνώση της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας, η οποία επισφραγίζεται με διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 Lower ως και Γ2 Proficiency. 


Οι επιτυχίες μας, οι χαρούμενοι μαθητές και οι ικανοποιημένοι γονείς τους αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας!Υπεύθυνος σπουδών: Χρήστος Μογλενίδης

Κιν 6947309086 Αμύνταιο,

Φιλελλήνων 10. τηλ 2386023516

Κάτω Κλεινές, τηλ 2385092440

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .