Αίαντας Αμυνταίου: Με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ 3 x 3 στο Αμύνταιο

Ένα διήμερο (19-20/08) γεμάτο μπάσκετ και διασκέδαση, βίωσαν μικροί και μεγάλοι, που συμμετείχαν στο τουρνουά 3 x 3, που διοργάνωσε για 5η χρονιά στον αύλειο χώρο του παλαιού 1ου δημοτικού σχολείου, η τοπική ομάδα του Αίαντα σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου και τη ΔΗΚΕΑ.

Περισσότεροι απο 100 συμμετέχοντες, κυρίως παιδιά, τίμησαν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Για την ιστορία, την πρωτιά κατέκτησαν, οι “Άστοχοι” στις ηλιακές κατηγορίες, οι “Ral Σωτήρας” σ’ αυτή των γυναικών και οι “Anonymous” στους άνδρες. Τις αναμετρήσεις διηύθυναν οι ενεργοί διαιτητές, Γλούφτσης Γεώργιος, Μπουντούρης Δημήτριος, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Μπούτσης Βασίλειος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή επάθλων στους νικητές, για να ακολουθήσουν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.
Χορηγοί της αθλητικής διοργάνωσης ήταν το εστιατόριο Del Lago, το πρακτορείο – ΟΠΑΠ, της κ. Μποογιαννίδου Μαλαματής και το Κτήμα Εν Οίνω - In Vino Estate, των Αφών Τσίπα.

Ο πρόεδρος του Αίαντα Αμυνταίου, Θοδωρής Φωτιάδης, δήλωσε: « Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Αμυνταίου και την ΔΗΚΕΑ , για την παραχώρηση του χώρου και του απαραίτητου εξοπλισμού.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τους χορηγούς της διοργάνωσης, που μας προσέφεραν πλούσια δώρα, τους χορηγούς επικοινωνίας, για την κάλυψη της διοργάνωσης και τους διαιτητές, για την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων.
Όμως, το μεγαλύτερο ευχαριστώ, το οφείλουμε στους συμμετέχοντες και κυρίως στα παιδιά , που ήταν οι πρωταγωνιστές αυτού του διημέρου, μάλιστα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας, βλέποντας αθλητές και αθλήτριες μας, που διαπρέπουν σε μεγάλους συλλόγους, να δηλώνουν παρών στο αθλητικό γεγονός.
Τέλος, αξίζει να αναφέρω, οτι στη διοργάνωση δεν έλαβαν μέρος παιδιά των ακαδημιών μας, καθώς ετοιμάζουμε ενα αντίστοιχο τουρνουά αποκλειστικά γι αυτά, το οποίο θα διοργανώσουμε λίγο πρίν την έναρξη της σχολικής χρονιάς».


Απο την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, Γιάννης Νάτσης, σχολίασε: « Το τουρνουά 3 x 3 που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο, ήταν απολύτως επιτυχημένο τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά, συνεπώς δεν είναι τυχαίο οτι έχει γίνει θεσμός.
Συγχαίρω τους ανθρώπους του Αίαντα Αμυνταίου, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν πολλά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Εμείς ώς δήμος, οφείλουμε να στηρίζουμε και να επιβραβεύουμε, τέτοιου είδους δράσεις, που φέρνουν τους νέους, κοντά στον αθλητισμό και στα μηνύματα που πρεσβεύει διαχρονικά και δει σε μέρες κρίσης.
Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τα παιδιά να παίζουν, να δημιουργούν και να συμμετέχουν και μαζί με τους γονείς τους, να διαμορφώνουμε απο κοινού το κατάλληλο περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα αναπτύξουν μια ώριμη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Είπαμε να ευλογησετε τα γένια αλλά όχι και επιτυχημένο από που,που οι μπασκέτες ήταν λοξοδρομημενες ,2 στεφάνια δεν μπορούσαν οι 2 αντιδήμαρχοι να περάσουν στον προϋπολογισμό του Δήμου,κανονισμοί που άλλαζαν ανάλογα με τις ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .