Η εξαγορά και το μέλλον της Α.Ε. Ξινό Νερό συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (video)

Μετά από ερώτηση του βουλευτή Φλώρινας Κώστα Σέλτσα, στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε η αγορά των μετοχών της Μαλαματίνα από τον
Ιωσηφίδη, η δικαστική οδός που έχει πάρει το θέμα μεταξύ του κ Ιωσηφίδη και του Δήμου Αμυνταίου, αλλά και το μέλλον της Ξινό Νερό.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Κυριε Σελτσα, ερχεται ο Πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματος σας να μιλήσει με κυριο θεμα την Ανάπτυξη και εσεις την ιδια ωρα κανετε ερωτηση σε Δημοτικο Συμβουλιο και μιλατε για κοινωνικους αναβρασμους που εχουν προελθει από επικείμενη επενδυση ιδιωτη σε σχεδον εγκαταλειμμένη Δημοτική επιχείρηση του Ξινου Νερου;
    Ειμαι σιγουρος ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένοι με εσας στο κόμμα σας! Θα θελαμε δουμε την αντίδραση του Υπουργου Αναπτυξης όταν θα ενημερωθει εγγραφως από την ΤΚ Ξινου Νερου και δει το εν λογω βιντεο ! Και μην ξεχνατε. Ο καιρος γαρ εγγυς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να συνειδητοποιήσουμε ποσο παραπλανητική ηγεσία εχει ο Δημος μας:
    Εργατικο Προσωπικο Σουρωτης (από το εταιρικο site) 134 εργαζόμενοι.
    Ποσους ειπες εσυ Θεοδωριδη ότι χρειαζεται; 14,18; δεν ντεπεστεν να λετε τοσο ευκολα ψεματα; Ξυπνάτε συνδημότες! Ξημέρωσε! Οχι αλλη κοροϊδία για προσωπικά οφέλη. Μας αξιζει κατι πολυ καλυτερο απο το σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιχείρηση Σουρωτή Α.Ε. διαθέτει τέσσερις πλήρεις γραμμές παραγωγής ενώ το Ξινό Νερό θα έχει μια, μην μπερδεύεσαι.

      Διαγραφή
    2. Γνωρίζεις το Bussiness Plan του επενδυτή; εκτιμω πως οχι. τοτε πως κανεις τετοιες εικσασιες; αν εισαι αρνητικος να πεις τους λογους σου ωστε να γινει διαλογος. Βεβαια αν δεν φοβασαι να εκτεθεις για τα κινητρα σου. Παντως και παλι τα 14 ατομα ειναι πολυ λιγα ακομα και με τις εισασίες σου. Ασε και κανεναν αλλον να δεις μια ασπρη μερα. βγες λιγο απο την αγνοια ή την εμπάθεια σου για οτιδηποτε θετικό!

      Διαγραφή
  3. Αν καταλαβα,ο αναβρασμος των κατοικων ειναι απο την ανενημερωση και των δυο,αυτο ερωτησε ο κ, σελτσαςχαχαχαψχα παπαγαλακια του Ιωσηφιδη χασοδικη σταματα να γραφεις,εχεις χασει απο χερι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον τα ακουγες και τα εβλεπες οπως ηθελες γιατι δεν υπέπεσε στην αντιληψη σου πως καλύφθηκε και ηρέμησε ο Βουλευτης του Συριζα , Σελτσας οταν ακουσε τις απόψεις και προθεσεις του Θεοδωριδη. Δεν πειραζει! Θα ερθει η ωρα που οι κουμουνιστες, οι κρατιστες και αυτοι που εχουν κανει την τοπικη αυτοδιοικηση επαγγελμα θα λουφαξουν. Στο υπόσχομαι αυτο! Οσο για το "χασοδικης" θα ηταν τιμη μου να ειχα τέτοιες περγαμηνές αλλα φευ. Καλο υπνο με τους εφιάλτες.

      Διαγραφή
  4. Ας πάρει και το ξυνο νερό ο Ιβάν να χορτάσει ρούβλι ο σερ 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇵🇸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7,4 αι χασουουου κυπιτη απο το πισοδερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .