Σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε στη Λεβαία η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου + Φωτο

Ο Σύλλογος Ποντίων Λεβαίας πραγματοποίησε την εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τελώντας επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των 353.000 αδικοχαμένων ψυχών.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το ιστορικό της γενοκτονίας, ενώ  ακούστηκαν και αληθινές μαρτυρίες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο δήμαρχος Αμυνταίου κος Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι από Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής.
 
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους και ελπίζουμε σε ανάπαυση όλων εκείνων των ψυχών που έβαψαν με το αίμα τους την περιοχή του Πόντου.
 




 

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Η ΛΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι εχει συλλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που παραμιλας πίσω απο μια οθόνη μην βάζεις ανώνυμια στο προφίλ σου...πες την γνώμη σου! Αλλά αν ίσχυαν αυτά που έλεγες δεν θα υπήρχε η ανώνυμια!

      Διαγραφή
    2. Η λεβαια έχει πολλούς συλλόγους και ένας από αυτούς είναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΕΒΑΙΑΣ.... ;-)

      Διαγραφή
  3. 10 άνθρωποι φαίνονται στη φωτογραφία.Κάτι φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδρο εχει. Ποιος κανει κουμαντο ομως; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κακια σας θα σας φαει παιδια χαλαρώστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ζήλεια σας δεν έχει ορια τόση κακια φαγωθηκατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Λεβαια έχει Σύλλογο Ποντίων με πρόεδρο τον Γιώργο Μπασουρη και 3 χορευτικά τμήματα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα σχόλια αυτά δείχνουν την μιζέρια και ζήλια κάποιου για ένα σύλλογο που εδώ και χρόνια μένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του, παλεύει για το καλύτερο κάτω από τέτοιες συνθήκες και πάνω απ'όλα αγαπά αυτό που κάνει.Αυτή η αγάπη συνεπάγεται θυσίες,κόπους,προσπάθειες,αφοσίωση.Εγώ αν και δεν ειμαιναπο την περιοχή θα ήθελα να δώσω ένα τεράστιο μπράβο στα μέλη στον πρόεδρο αλλά και σε όλους όσους συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο τον σύλλογο.Γιατί δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό από την εσωτερίκευση της ιστορίας, της παράδοσης,της συγκίνησης των προγόνων μας!!

    Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όποιον έδειξε προσοχή στ λόγια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα που οι σύλλογοι του χωριού δεν αλληλοστηριζονται...απών για ακόμα μια φορά ο πολιτιστικός..κρίμα που το ιδιο το χωριο δεν στηρίζει τέτοιες δράσεις... συγχαρητήρια στα παιδιά που τίμησαν τη μέρα τούτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποια παιδια στηριξαν την μερα; μια οικογενεια βλεπω εγω με ανιψια και κουμπαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2.00μμ μιας και δεν εισαι απο την περιοχηπρωτα να ρωτας και μετα να σχολιαζεις ο Σ.ΠΟΝΤΙΟ αρχισε να λειτουργη εδω και 2χρονια με προεδρο τον μπασουρητον γιωργο πριν μονο στο χαρτια υπηρχαι και οσο για το πρωτο σχολειο αναφερεται γιατον προεδρο του χωριου και οσι του συλογου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .