Α1 ΕΠΣ Φλώρινας: Στη Γ Εθνική ο Ερμής Αμυνταίου + Video

Ο Eρμής Αμυνταίου πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Φλώρινας, κατόρθωσε μέσα απο τη διαδικασία των πλέ-οφ, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και παράλληλα να προβιβαστεί στη Γ Εθνική κατηγορία.



Οι παίκτες του Ερμή πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου την τελευταία αγωνιστική των πλεί-οφ, επικρατώντας στο ΔΑΚ Φλώρινας του τοπικού ΠΑΣ με 3-1.



Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαρωτικοί απο το ξεκίνημα, αφού πρίν συμπληρωθούν 25λεπτά παιχνιδιού, βρίσκονταν μπροστά στο σκόρ με 3-0, χάρις στα τέρματα των Μαυροματίδη (2) και Θεοδουλίδη, τα οποία σημειώθηκαν σε διάστημα 5λπετών, ενώ στο 40λεπτό ο Λεξάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε για την ομάδα του ΠΑΣ σε 1-3, σκόρ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.



Στο β ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ο Ερμής διαχειρίστηκε αποτελεσματικά τον αέρα των δύο τερμάτων που είχε απο το πρώτο μέρος και έτσι το 1-3 διατηρήθηκε ως το τέλος.



Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε παίκτες , τεχνικό επιτελείο και διοίκηση να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι σαν ένα κουβάρι την κατάκτηση του τίτλου, πανηγυρισμοί που μεταφέρθηκαν αργότερα και στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου και συνοδεύονταν απο ρίψη βεγγαλικών και κορναρισμάτων.


ΠΑΣ Φλώρινας: Ηλιόπουλος, Γούφας (81 Παλκάρης), Κεσίδης, Σοβισλής , Τσίγλης, Λούγκας (55 Δερμεσιάρης), Μπάγας (72 Κοκαρόπουλος), Γροσδάνης, Μητρεβόλης, Γεωργόπουλος, Λεζάκης.



Ερμής Αμυνταίου: Ψαρράς, Πασχαλίδης, Cela, Γετίμης, Κλάζογλου, Μαργιορίδης, Σερσέμης, Τσορλίνης, Θεοδουλίδης (91 Δημητριάδης), Μαυροαματίδης (66 Παπαδόπουλος), Σολάκης (84 Ηλιάδης).


6η αγωνιστική
ΠΑΣ Φλώρινας- Ερμής Αμυνταίου 1-3
Θύελλα Φιλώτα-Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 2-3


τελική βαθμολογία:
Ερμής Αμυνταίου                                16 12-3
Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα         15 7-4
ΠΑΣ Φλώρινα                                      5 6-12
Θύελλα Φιλώτα                                    4 5-11


Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Απευθύνομαστε λοιπόν στην συμπαθέστατη τάξη των PATE-LELESOPATIME-KERS (και στους 17 γιατί παραπάνω δεν είστε αν βγάλετε τα γυναικόπαιδα και τους συνταξιούχους ψαράδες)
    Αφού λοιπόν για άλλη μια φορά το παραμύθι τελείωσε , ήρθε η ώρα να κατεβάσετε τις πλερέζες από το AL-TSANTIRI ARENA (το μοναδικό γήπεδο με φερετζέ) παρακαλούμε να επιστρέψετε το πανό που έχετε απέναντι και γράφει ENA ΝΤIMO MIA OMAΝΤA, στην έδρα του Δήμου Αμυνταίου εκεί που δικαιωματικά ανήκει .
    Τώρα λοιπόν που θα ΄χεται άφθονο ελεύθερο χρόνο θα πρότειναμε να ασχοληθήτε με την έκδοση ενός περιοδικού για μαστορέματα με άρθρα όπως ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟ,ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ,ΑΔΕΙΑΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΛΙΜΝΗ. Τη φωτογράφηση μπορεί να κάνει ο γνωστός λαμόγιο βιντεατζής που δε πατάει στο γήπεδο του Αμυνταίου αν δε παίζει το Πάτλε ,ενώ για μοντέλο μπορείτε να έχετε τον γνωστό υποτελή παραλίμνιο διαιτητή σας.
    Τελειώνοντας να σας ευχαριστήσουμε που αποδεχτήκατε την ανωτερότητα του ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ φωνάζοντας «να τοι οι πρωταθλητές» ενώ θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία για του χρόνου στη ΔΑΦΝΗ ΛΑΚΚΙΑΣ που θα ναι ο κυρίως αντίπαλος σας για τη πρώτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τόση κακιά φίλε μου ;

      Διαγραφή
    2. χαχα ρε φίλε ότι να Ναι λες. Εμείς τουλάχιστον έχουμε δικό μας γήπεδο και νόμιμο.Οταν παίζατε εδώ όμως οταν χρειάστηκε ήταν καλά ε;Όσο για τα υπόλοιπα δε τα σχολιάζω καν.α και μια ξένη λίμνη αδειάζετε εσείς, Για την λίμνη των Πετρών λέω που αν δεν ανοίξει το κανάλι να έρθει σε μας,θα πνίξει όχι μονο το γηπεδάκι σας Αλλά και όλες τις εργατικές. καταλαβες;;

      Διαγραφή
    3. Μόνο και μόνο που ασχολείσε δείχνεις την αξία μας. Σας κοιτάξαμε στα μάτια και πήρατε το πρωτάθλημα από δικό μας στραβοπάτημα.
      Από την μία μεριά εσείς (το κέντρο της περιοχής) και από την άλλη μεριά εμείς (ένα χωριό).
      Εμείς φτιάχνουμε το δικό μας γήπεδο με την δουλειά μας. Εσείς παίζατε για χρόνια στην Λακιά γιατί περιμένατε από τον Δήμο να σας το φτιάξει. Τόσο άχρηστοι είσαστε.

      Διαγραφή
    4. Διαβάζοντας την παραπάνω ανάρτηση δεν βλέπω τον λόγο που κάποιος αντί να καθησει να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδος του κάθεται και ασχολείται ακόμα με τον Άγιο... Αυτό είναι κόμπλεξ και φαΐνεται με αυτά που λες καθώς μέχρι τώρα δεν είχες τον ανδρισμός μέσα σου να εκφράσεις την γνώμη σου και την άποψη σου καθώς ζούσες με τον φόβο και περίμενες να αναρτήσεις το κείμενο σου εκ του ασφαλούς ... Και επειδή σε ένα κείμενο έχεις ανακατέψει διαφορά περιστατικά που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και ανάθεμα αν ξέρεις τι εννοείς και τι θέλεις να πεις (λίμνες,γήπεδα, ψαράδες, φωτογράφους) καλό θα ήταν πρώτα να ενημερώνεσαι και μετά να βγάλεις τον (πολιτικό) λόγο- κακία που επιθυμείς..
      Επίσης αν είναι 17 άτομα αυτοί που ακολουθούν την ομάδα μας άσε να το γνωρίζουμε εμεις οι ίδιοι γιατί εμείς ξέρουμε πόσοι ακολουθούν στα εντός και εκτός έδρας την ομάδα μας και όχι μόνο στα derby με τον Αγιο. Για αυτούς τους 17 που λες λοιπόν εμείς ημαστε περήφανοι που είναι αληθινοί και αγαπάνε αυτό που κάνουν γιατί ο καθένας ξεχωριστά με τον δικό του τρόπο ξέρει και βοηθάει την ομάδα . Όσο για την ΛΙΝΑΤΣΑ (φερετζές) που αναφέρεις είναι ο μόνος τρόπος(λύση) που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθηθεί η ομάδα οικονομικά για να καλύψει τα πάγια έξοδα της κατα την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου όταν αναμένεις αρκετό κόσμο, καθώς αν έψαχνες λίγο αυτά που λες το γήπεδο βρίσκεται σε ελεγχόμενη περιοχή Natura στην οποία δεν μπορείς να κλείσεις μόνιμα την θέα .. Αλλά εσείς πότε δεν έχετε μάθει τι είναι έξοδα και πως είναι να αγωνίζεσαι για να εξασφαλίσεις τα έξοδα σου γιατί πολύ απλά τα έχεις έτοιμα και πότε δεν έβαλες το χέρι στην τσέπι σου προσωπικά για να βοηθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα.. Και επειδή η μόρφωση (μαγκιά) σου είναι μόνο να μιλάς ανώνυμα σε ένα blog καλό θα ήταν να μιλάς επώνυμα τιμώντας τα παντελόνια που φοράς και να μην κρύβεσαι πίσω από μια οθόνη όταν εκφράζεις τα πιστεύω σου και τις προσωπικές σου απόψεις .. ΜΠΛΑΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

      Διαγραφή
    5. Ρε ποσο καραγκιοζης μπορει να εισαι αντι να πανηγυριζεις με την ομαδα σου,καθεσαι και με το αγιο,θα ηθελες να εχεις αυτο που εχει ο αγιος,αλλα δεν μπορεις,και ξερεις γιατι;;; εχετε μαζευτει ολα τα σουργελα, και ααχετοι απο ποδοσφαιρο και γι αυτο δεν θα βγαλετε ουτε τον πρωτο γυρο με τις πενταρες που θα τρωτε,και τελος,, σας ευχομαι να εχετε την τυχη του βατολακου

      Διαγραφή
    6. Ποιος σου είπε ότι φοράει παντελόνια?
      Λογικά είναι ο άνανδρος που είπε μια μ.... α στον Άγιο μετά την 3αρα και έτρεχε στο αμάξι να φύγει.....
      Τόσο άντρας είναι

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ, ΑΣΧΟΣΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ...ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΤΕ ΥΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΜΥΝΤΙΩΤΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπροβο στον Ερμη μας θυμησε εποχες 1991.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο στον συγγραφέα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .