Νέα κρούσματα διαρρήξεων στο Αμύνταιο...προσοχή Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο!

Μπορεί να διανύουμε ημέρες κατάνυξης και χριστιανοσύνης, ωστόσο οι διαρρήκτες, συνεχίζουν με περίσσιο θράσος την εγκληματική τους δραστηριότητα στη πόλη του Αμυνταίου.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Μ. Δευτέρας, μεταξύ 20:30 – 21:30 σημειώθηκαν δυο νέα κρούσματα διαρρήξεων σε οικίες ,απο τις οποίες έλλειπαν οι ιδιοκτήτες, με συνέπεια όταν επέστρεψαν να υποστούν σοκ.

Το φαινόμενο των διαρρήξεων και των κλοπών, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις στην πόλη του Αμυνταίου και μεγάλη μερίδα των κατοίκων λαμβάνει προληπτικά μέτρα, προκειμένου να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Η τοπική αστυνομική δύναμη, ενισχυμένη απο αντίστοιχες περιφερειακές, χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Πάντως εκφράζονται φόβοι, οτι οι διαρρήκτες θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν, το θρησκευτικό συναίσθημα και τον εκκλησιασμό του χριστιανικού κόσμου, κυρίως τις ημέρες της Μεγάλης Παρασκευής και του Μεγάλου Σαββάτου, εξαπολύοντας ένα νέο κύκλο διαρρήξεων και κλοπών.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Η αστυνομία έχει αποτύχει παντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθαν ότι π...ε, πλακώσανε κι οι γύφτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό τους στέλνουν στο εβρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις επιτυχιες της αστυνομιας εχεις σχολιασει ποτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορία χωρίς να έχω κάνει το σχόλιο παραπάνω. Δάφνες και στέφανα θέλετε για τις επιτυχίες; και ποιες ειναι αυτές; τα δυο τσιγαριλίκια ή τα λιπάσματα που έκλεψε το πιτσιρίκι; Δεν ξέρω αν το βίωσες ποτέ και ευχομαι να μην το βιώσεις αλλα αρχικά μπαίνεις στο σπίτι ΣΟΥ και πριν απο λιγο ηταν κάποιοι άγνωστοι μεσα. Ανατριχιαστικό μονο στην σκέψη! Κατα δεύτερον σου παίρνουν τα υπάρχοντα σου που συνήθως με κόπο εργασία και άγχος απέκτησες ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας που πληρώνεις εισφορές, εφορία, τριμηνιαίες εισφορές κλπ. και όχι δημόσιος υπάλληλος. Τέλος επειδή η αποτυχία φέρει άσχημα αποτελέσματα στην κοινωνία, καλύτερα επικεντρωθείτε στην λύση του προβλήματος και δείξτε λιγο ήθος τουλαχιστον ως ελάχιστο προβληματισμό. Την τρέλα μου μεσα που το αυτονόητο και μάλιστα με μισθό δημοσίου θέλει παρασημοφόρηση!!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι που έγραψα το σχόλιο για την αποτυχία της αστυνομίας και η απάντηση σου τα λέει όλα. Για ποιες επιτυχίες μιλάτε;; Τα τσιγαριλίκια; Αυτά δεν αξίζουν τον κόπο ούτε αστυνομικό δελτίο να βγάλετε.

      Διαγραφή
  5. Διαβασα μια μεγαλη επιτυχια της αστυνομιας οτι συνέλαβαν 4 ανήλικα που κάνανε γκράφιτι. Χαχαχαχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις Ποιες? Χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .