Παραίτηση “βόμβα” Μάκη Ιωσηφιδη !!!!

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα σε πηγαδάκια στον δήμο Αμυνταίου, σενάρια παραίτησης του Μάκη Ιωσηφίδη  και από την θέση
του Αρχηγού της Δημοτικής παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος .

Αν αληθεύει η παραίτηση, την θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρει  
ο πρώτος επιλαχών των Ανοιχτών Οριζόντων 

Δημοσίευση σχολίου

27 Σχόλια

  1. φαινεται το πραμα μυριζει μπαρουτι ολοι οταν ειχαν συμφερον γλυφανε τον μακι αλλα και απο κατι τετοιους εχασε ας προσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Ηρθε..ειδε..και απηλθε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως θα ζησουμε τωρα χωρις το Μακη???Τελειωσε..θα καταστραφουμε..Το γραφουν αυτο κι γραφες..Τελειωσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να θέλει να γίνει Βολευτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..Τωρα μαλιστα..σωθηκαμε..Τη πατησες Μακη με τη παραιτηση απ το Δημο..Κανεις δε σε θελει για παρα περα..Σε βλεπω Προεδρο Αντιγονου..Εκει θα καταληξεις ..κι αυτο αν αρχισεις απο τωρα προεκλογικο παιχνιδι.

      Διαγραφή
  5. Όταν χάνεις την καρέκλα και δεν αντέχεις να είσαι απέναντι 2 είναι τα τινά η δεν είσαι άξιος για να είσαι πολιτικός η το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το συμφέρον. Καληνύχτα Μάκη, καλή συνέχεια και σε παρακαλούμε μην ξανά έρθεις πολιτικοί και πολιτικές σαν την δικιά σου μας έφεραν σε αυτο το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Μάκη, αν είναι αλήθεια Μπράβο και πάλι Μπράβο. Αστους στην μιζέρια τους είναι το μόνο που παράγουν στο Αμύνταιο, αν ήταν εξαγώγιμο προϊόν θα ήταν όλοι πάμπλουτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο κατι χωριάτες σαν κι εσένα που το παίζεται διπρόσωποι έχασε ο άνθρωπος και δεν μπορεί ούτε να σας βλέπει ουτε να σας ακούει πλέων να το παίζεται φίλοι του!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εσυ ρε 6:33 απο που εισαι;; Απο τη Λαρισα και παραγεις μονο προοδο;;;

      Διαγραφή
    3. Οι μονοι που βγηκαν κερδισμενοι απ τη παρουσια ενος δικομανους-Μακη..ηταν οι δικηγοροι ..κι ιδιαιτερα ενας-γιγαντας..Θα τον κλαινε με μαυρο δακρυ σιγουρα..Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
    4. Ποση κακια μπορει να κρυβεις ρε ΑΘΡ, ΤΟ ΕΧΕΙς ΨΑΞΕΙ;;;

      Διαγραφή
    5. Αν ετρωγες 4 μυνησεις απ τον συγκεκριμενο..κυριο ..κυριε 2.57 θα σουλεγα ποση ..κακια θαβγαζες του λογου σου..Α.Θ.Ρ.
      ς

      Διαγραφή
    6. Αρα παραδεχεσαι οτι βγαζεις κακια , εσυ ο καλος ανθρωπακος!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ακριβώς!!!!!!!Βουλευτής!!!!!!!!!Τα πιάσαμε τα λεφτά τώρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονο ο μουΦας αντεχει μετα απο εκλογικη ηττα, και ξαναγινεται δημαρχος. Οσον αφορα τον συγκεκριμενο, τον παλαι ποτε «μακαρο», μια ατυχης συγκιρια για το αμυνταιο υπηρξε, και τιποτα άλλο. Ο Λιάσης βλέπεται και κανα 2 ακομη δεν αντεχαν να ξαναδουν τον μουφα παλι δημαρχο το 2011, και το ατυχες αποτελεσμα ηταν ο Ιωσηφιδης. Διαφορετικα, τωρα ο Λιασης θα ηταν δημαρχος, αντι να ειναι σπιτι του, και ο μουφας θα ηταν σπιτι του τωρα, αντι να εινα δημαρχος, εχοντας κανει την προηγουμενη θητεια στο καλλικρατικο δημο οπως επιθυμουσε. Το ινατι ομως βγαζει ματι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακαρι να κατεβει βουλευτης. θα πεσει πολυ γελιο. Θα ξεφτιλιστεί μέχρι το μαρούσι (ξανά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραϊοός κάϊροοος, για όσους ξέρουν το ανεκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλη μια μεγάλη πολιτική προσωπικότητα ασχετη με την περιοχή που δε θα λείψει σε κανέναν, πως ο Κορτσάρης, η Πέραμα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξένο σώμα στην περιοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σκεφτήκαμε πριν σχολιάσουμε αρνητικά ή θετικά ότι παραιτείται (αν αληθεύει) ένας αποδεδειγμένα δραστήριος συμπολίτης μας από τα κοινά; Μήπως εμείς απαξιωθήκαμε; Μηπως για εμας χτυπα η καμπανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είστε ικανοί εσείς να μιλάτε για τον Μάκη... Δεν ήταν γλυφτης, μιζερος, κακομοίρης, ανθρωπάκι και χωριάτης! Μάκη είσαι για ψιλά το Αμυνταιο θέλει λαμογια και ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζι με τον μακη κοιτα να μετακομισεις και εσυ.

      Διαγραφή
  15. Μέλλυ,ή Νίκος;Μήπως ο Τρυφωνάκος;Που θα πάει το δαχτυλίδι;Όσο για τον ίδιο,μάλλον δεν άντεξε την αντιπολίτευση,εκτός και αν θέλει να πάει για να μας "σώσει" από ποιό ψηλή θέση!Μπορεί όμως να θέλει,αλλά πως και με ποιούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάθετε πρώτα τον πραγματικό λόγο παραίτησης και μετά παινεύετε τον κ. Μάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παρολο ποε ημουνα μαζι σου ητανε αναμενομενο δεν τραβουσε η ομαδα μακι ειχες μαζεπαρε παραδειγμα απο κατι προεδρακους τοπικουςψει ολοι την κοπρια μυριζε το πραμα ε ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λυπάμαι πραγματικά για το επίπεδο όσων σχολίασαν. Ηλιθιότητα και κακεντρεχεία. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και κάποιοι που σσκέφτονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .