Τα αντεθνικά τραγούδια-χοροί όσο και τα τυχόν σύμβολα που επιχειρήθηκε να επιδειχθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν έχουν καμιά σχέση με τα πιστεύω και τις ιδέες του Συλλόγου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΑΚΡΙΤΕΣ»

ΚΕΛΛΗΣ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2015»

Ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και φέτος τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του το διήμερο 16-17 Ιουλίου 2015 με τη συμμετοχή αξιόλογων χορευτικών συγκροτημάτων πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, τα οποία παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τα χορευτικά συγκροτήματα καθώς και το πλήθος του κόσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί μας.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή παρεξηγήσεων για το επεισόδιο της δεύτερης βραδιάς των εκδηλώσεων θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής.
Τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων 17-7-2015, μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων και ενώ ο κόσμος διασκέδαζε, μια ομάδα επισκεπτών (περί τα 20 άτομα), προσπάθησαν να “κουκουλώσουν” την εκδήλωση προβάλλοντας προσωπικές τους ιδέες. Ζητούσαν επίμονα από την ορχήστρα να τους παίξουν-τραγουδήσουν αντεθνικά τραγούδια. Στράφηκαν μάλιστα επιθετικά τόσο προς την ορχήστρα, η οποία είχε οδηγίες από τα μέλη του Συλλόγου πριν την έναρξη των εκδηλώσεων να μη συναινεί σε τέτοιες επιθυμίες κάποιων, αλλά και προς τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου που αντέδρασαν έντονα στις θελήσεις τους αυτές.
Διαχωρίζοντας την θέση όλων των μελών  του Συλλόγου  και διατρανώνοντας τις καταστατικές αρχές του, δηλώνουμε ότι τόσο τα αντεθνικά τραγούδια-χοροί όσο και τα τυχόν σύμβολα που επιχειρήθηκε να επιδειχθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της 17-7-2015, απηχούν τις απόψεις και θελήσεις της ομάδας και μόνον των επισκεπτών αυτών και δεν έχουν καμιά σχέση με τα πιστεύω και τις ιδέες του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα μέλη της Ομάδας του Χορευτικού

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Οι Κελλιώτες απέδειξαν πολλάκις ότι μάγκες και δεν σηκώνουν πολλά ..Στην Μελίτη αντιθέτωςαπό τον Δεσπότη μέχρι τον τελευταίο ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ......

    ΖΗΤΩ Η ΚΕΛΛΗ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΣΙΤΑΡΙΑ ΜΗ ΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΜΗΛΟ ΜΟΥ ΚΟΚΙΝΟ ΗΘΕΛΕΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ηξεραν τι θελουν θα ηταν καλα.
    Αν ηξεραν την ιστορια των προγονων τους θα ηταν καλυτερα.
    Αλλα δεν ξερουν τπτ παραπανω απο το κωδικο τους στο fb...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .