ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ZAΡΚΑΔΙΟΥ.

Τις πρωινές ώρες της 11-05-15 διερχόμενοι οδηγοί στην επαρχιακή οδό Αμυνταίου Φλώρινας στο ύψος του Κλειδιού εντόπισαν τραυματισμένο ζαρκάδι που μόλις είχε χτυπηθεί
απο άλλο διερχόμενο όχημα. Αμέσως το περισυνέλεξαν και το μετέφεραν στον χώρο του Κυνηγετικού συλλόγου Αμυνταίου. Εκεί έσπευσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Νταμπίζας Στέλιος και ο θηροφυλακας της ΚΟΜΑΘ κ.Ζιούρης Παντελής. Αμέσως ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες,κλήθηκε κτηνίατρος,δασική αρχή και ο Αρκτούρος και αφού διαπιστώθηκε ότι το άτυχο ζώο Δεν έχει κάτι σοβαρό εκτός απο κάποιες εκδορές, παραδόθηκε στους υπεύθυνους του Αρκτούρου προκειμένου να μεταφερθεί σε κατάλληλο χώρο για βραχυχρόνια νοσηλεία και παρακολούθηση πρίν ελευθερωθεί και πάλι στο φυσικό του περιβαλλον. Θα θέλαμε να ευχαριστησουμε τους συμπολίτες Μας οδηγούς που περισυνέλεξαν το Τραυματισμένο ζώο οι οποίοι με την ενέργεια τους αυτή ανέδειξαν για ακόμη μια φορά πως η ευαισθητοποίηση και η συνεργασία πολιτών και υπηρεσιών προσφέρει ζωή!






Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Τελικά υπάρχουν ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ στην πράξη και ΟΙ-ΚΩΛΟΓΟΙ στα λόγια.Μπράβο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμυνταίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι γιατι σε αυτον τον τοπο μονο οι "φιλοζωοι"(σκυλοζωοι) νομιζουν οτι προσφερουν τις εξαιρετικες τους υπηρεσιες στους κατοικους της πολης του Αμυνταιου "γκετοποιώντας" το κεντρο της πολης μετατρεποντας το σε δημοσιο κυνοκομειο και θετοντας σε κινδυνο τη δημοσια υγεια και την σωματικη ακαιρεοτητα οσων επιθυμουν να διαβουν τους δρομους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 2.06 πμ καλύτερα "σκυλόζωος" παρά "σκατάνθρωπος" γιατί χωρίς να αφορά η δημοσίευση τον Φιλοζωικό Σύλλογο άρχισες τις κακίες σου.
    Όσο για το κέντρο της πόλης, γκέτο δεν το μετέτρεψαν οι φιλόζωοι αλλά οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες ζώων. Θα 'πρεπε να λες ευχαριστώ που αυτοί οι σκυλόζωοι εμβολίασαν και στείρωσαν τόσα ζώα για να μη σου δημιουργούν πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι μπραβο στον κυνηγητικο συλλογο μπραβο που καθημερινα παρατανε τα κυνηγοσκυλα τους γιατι δεν τους προσφερουν αυτα που θελουν και ετσι γεμιζει ο τοπος απο ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ ανωνυμη 11΄45 αυτο ειχες να πεις γι αυτη τη δημοσιευση? η μιζερια και η αγ@μια θα σε φαει κοριτσι μου....οι μονοι που προσφερουν στη φυση και την αγρια ζωη ειναι οι κυνηγοι και το αποδεικνυουν συνεχως! εσυ μονο για το σκυλακι σου και να μαζευεις αδεσποτα στο κεντρο της πολης εισαι.μαστα και παρτα σπιτι σου αφου τα αγαπας τοσο.μονο να κατηγορειτε ξερετε για να δικαιολογησετε την υπαρξη σας.....πες ενα μπραβο στα παιδια και σταματα να εκτειθεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι προσφερουν οι κυνηγοι στη φυση, συμφωνω, αλλα την επιβαρυνουν κιολας οταν καθημερινα βλεπεις κυνηγοσκυλα στους δρομους παρατημενα κι ατσιπαριστα, ωστε να μη βρεθει ο ιδιοκτητης του.
    Αλλα ετσι ειναι, οταν οι αληθειες πονανε κατηγορουμε για μιζερια και αγαμια αυτον που τις λεει!! Και φτανει με αυτην την καραμελα "αφου τα αγαπας παρτα σπιτι σου" γιατι γινεσαι γραφικος και το προβλημα δε λυνεται ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιες αλήθειες κοπελα μου? Απο όλα τα αδέσποτα που έχετε μαζεμένα ουτε ενα δεν είναι κυνηγόσκυλο. Ασε λοιπον το παραμύθι...και αν απο τα χιλιαδες κυνηγόσκυλα που υπαρχουν βρεθεί και κανένα χαμένο αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλά! Όπως να χάθηκε στο κυνήγι πχ... Αλλά όντως όλο και κάποιος τάχα κυνηγός θα παρατήσει κάποιο. Αυτός όμως είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας που πας να παρουσιασεις εσύ! Και στην τελική είπαμε....στη συγκεκριμένη δημοσίευση μονο μπράβο έπρεπε να πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .