Θύελλα Φιλώτα :Η άνοδος στην Γ Εθνική, το χρυσό γκολ και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί παιχτών και φιλάθλων (Φωτογραφίες –video)



Μετά από έναν αγώνα για γερά νεύρα, με πολύ έντονες φάσεις, η Θύελλα Φιλώτα κατάφερε να κερδίσει με 0-1 την Αστραπή Μεσοποταμίας και να διασφαλίσει το εισιτήριο της για την Γ Εθνική.
Μέρα γιορτής για την Τοπική Κοινότητα Φιλώτα καθώς η ομάδα για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία της θα αγωνιστή σε μεγάλη κατηγορία.
Στον Φιλώτα, οι φίλαθλοι της ομάδας επιφύλασσαν πανηγυρική υποδοχή στους παίχτες, όπου και όλοι μαζί το γλέντησαν σε ξέφρενους ρυθμούς.

Στους πανηγυρισμούς παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης καθώς είναι γνωστό πως είναι θερμός υποστηρικτής της ομάδας και κρατώντας τον λόγο του, ανακοίνωσε πως για την ενίσχυση της ομάδας θα δοθούν 15.000  ευρώ από τον Δήμο και άλλα 5.000 από τον ίδιο.

Δείτε το βίντεο με το χρυσό γκολ, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς:


Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Συγχαρητηρια στην ομαδα.και ενα μπραβο στον Μακη..Σιγα να μην τα εδινε ο Μουφας.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ιωση''ΦΙΔΙ''ς ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΙΞΕΙ ΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Κ.Α. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 15.ΟΟΟ Ο ΚΛΕΥΤΗΣ!

      Διαγραφή
  2. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΙΩΣΗΦΙΔΗ?ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ 15000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ??????ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζήλια θα σε φάει εσένα, ο Μάκης έδωσε στον Αμύντα όταν ανέβηκε στην Α και πολύ σωστά και δίκαια δίνει στον Φιλώτα για την άνοδο.
      Αν ποτέ ξεκολλήσεις από το τοπικό και την μιζέρια θα σου δώσουν και εσένα.

      Διαγραφή
    2. μην παραπονιεσαι 10:02. ασ τα παρει πρωτα η ομαδα και μετα εχεις να λες.Δυστηχως μόνο στα λογια θα μεινουν και αυτα οπως και πολλα αλλα ταξιματα.....

      Διαγραφή
  3. Εσυ ακομα εκει κολιμενος..η πικρα δεν φευγει ευκολα..ποπο πικρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα μπράβο στην ομάδα όλη γιατί μας εκανε υπερήφανους πολύ. Ο Φιλώτας ωσάν ενα γαλατικό χωριό παντα καταφέρνει μοναδικά πραγματα και όσα οι άλλοι αμφισβητούν. Δεν είναι εγωισμός η τοπικισμός αλλά είμαι υπερήφανος που είμαι απο τον Φιλώτα. Η ισχύ εν τη ενώσει πλεον και ένας δυνατός επενδυτής μαζί με αληθινά λεφτά και όρεξη να τα δώσει ( ξεπλύνει ) και μακάρι ακόμη πιο ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΑΙΟΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .....ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΑΤΕ ΓΑΛΑΤΕΣ

      Διαγραφή
  5. Το στριπτίζ στο τέλος είναι όλα τα λεφτά!!! Τρένο μικρέ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο στον κυριο Ιωσηφιδη και θελετε να σας πω το γιατι, γιατι θα δωσει καιι 5.000 απο τιν τσεπη του δεν ειναι και λιγα χιλια μπραβο αξιζει αυτος ο ανθρωπος και παλει μπραβο και η υποσχεσει ξερετε πια λεω τα 15.000 κυριος και με τα ολα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι ρε μαργιο παιχτουρα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .