Αποχώρησε η παράταξη του Θεοδωρίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο (Βίντεο)



Για άλλη μια φορά την ώρα που ο Δήμαρχος Αμύνταιου απαντούσε στις ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων
 ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στις δύο παρατάξεις.
Ο κ. Θεοδωρίδης  με τον κ. Λίαση είχαν μια έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου ….
Στο τέλος ο κ. Θεοδωρίδης και η παράταξη του αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο.
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Λιάση πάλι με τον τρόπο σου κάλυψες τον δήμαρχο να μην δώσει σωστή απάντηση για το στρατόπεδο που κλείνει!Μπράβο στην τακτική σου.Έτσι είναι όταν έχεις έναν άσχετο αγράμματο δήμαρχο και πηγαίνεις μαζί του για λόγους εκδικητικούς και κερδοσκοπικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες την απσντηση του δημάρχου σε επομενο ποστ. Εμενα πάντως δεν μου φάνηκε ότι ο δήμαρχος δεν ήθελε να απαντήσει ίσα ίσα. Όμως φαίνεται η αλαζονεία των δύο πρώην δημάρχων ξεκάθαρα. Τι να πεις. Ο κόσμος νομίζω μπορει να κρινει.

      Διαγραφή
  2. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. ποιος ειμαι εγω και που εφθασα λενε οι διαπληκτιζομενοι Ναρκισσοι. ετσι λενε οι αυτοθαυμαζομενοι, κυταζοντας τον καθρεφτη. Απο μετριοπαθεια,μετριοφροσυνη, σεμνοτητα και ταπεινοτητα, καλα παμε. θαυμαστε επιπεδο.... το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη. σας βαρεθηκε η κοινωνια και θα απαντησει. χαμαιλεοντες, ανθρωποι που αλλαζουν σταση και φρονηματα αναλογα με τα συμφεροντα τους..... Γιαννης Σταιος οδοντιατρος π.δημαρχος Αμυνταιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πινεις βρε Σταιο και δεν μας δινεις;;;;Ξαφνικα αγαπησες τον Θεοδωριδη;Ο κοσμος σε εχει φτυσει δεν το καταλαβαινεις; Κατσε στα αυγα σου.4 χρονια δημαρχος (απο σποντα),ησουν αχρωμος ,αοσμος,αγευστος.Οσο για τα συμφεροντα εσυ δεν πρεπει να μιλας.Παρακαλουσες τον Λιανη(με τον οποιον ησουν συνεχεια στην κοντρα) για να παρεις μια θεση στο Δ.Σ, του νοσοκομειου.Κατσε στα παγκακια του παρκου οπως το συνηθιζεις και ασε την πολιτικη για αλλους.

      Διαγραφή
    2. Στάϊο,άσε τις μπούρδες,μεγαλύτερος "νάρκισσος" από σένα δεν υπάρχει στην περιοχή.Μέχρι πρότεινως,από εκλογές που υπήρχαν,δεν υπήρχε περίπτωση να μην συμμετέχεις,από υην ΕΑΣ μέχρι και για Μητροπολίτη σε βλέπω να ενδιαφέρεσαι!

      Διαγραφή
  3. Έτσι όπως φεύγετε τώρα έτσι θα σας διώξει και ο κόσμος στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστή τακτική όταν δεν μας συμφέρουν αυτά που ακούμε κάνουμε φασαρία και αποχωρούμε … ξαφνικά θυμήθηκε ο μούφας τον κανονισμό που τον σύνταξε ομόφωνα και ο Ρακόπουλος χαχχαχχα ρε για πολύ γέλιο μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΟΙΣΤΗ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥΦΑ Κ ΙΟΣΙΦΗΔΗ 8Α ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΙΚΑ ΠΙΓΕ ΦΛΟΡΙΝΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΑΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μούφα πες αλεύριιιιιιι
    Ο Λιάσης σε γυρεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. THEO THEO τα μηνύματα που παίρνεις μάλλον δεν είναι καλά! Το έχεις χάσει το παιγχνίδι και δημιουργείς τις συνήθεις καταστάσεις φορώντας το κόκκινο χρώμα σου. Ούτε σε 2, ούτε σε 3, αλλά και σε 503 λεπτά δε θα πείσεις κανέναν, ακόμη ακόμη και τους δικούς σου ψηφοφόρους για τα λεγόμενά σου. Η εμμμμονή σου με τον Λιάση είναι αυτή που σε καθοδηγεί και κάνεις αντιπολίτευση ΟΧΙ στον Ιωσηφίδη αλλά στον ΛΙΑΣΗ. Το ΙΚΑ, η εφορία, τα σχολεία το στρατόπεδο και ότι άλλο ακολουθήσει είναι τα αποτελέσματα των πολιτικών που στήριξες και σε ανέδειξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .