Ολοκληρώθηκε η Κατασκευή Περίφραξης των Αφύλακτων Ισόπεδων Διαβάσεων του ΟΣΕ στο Αμύνταιο



Ολοκληρώθηκε στο Αμύνταιο η κατασκευή περίφραξης κατά μήκος του σιδηροδρομικής γραμμής, που διέρχεται της οικιστικής ζώνης ΣΟΑ-Περιμετρικός και μάλιστα εντός χρονοδιαγράμματος.


 Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 59.875,45 ευρώ και αποτελεί επιστέγασμα των διαρκών διαβουλεύσεων του Αντιδημάρχου Ευάγγελου Ακριτίδη με τους ανθρώπους του ΟΣΕ, με τη συμβολή του πρώην του Αντιδημάρχου Αβραάμ Θεοδωρίδη και την εποπτεία του Δημάρχου Κων/νου Θεοδωρίδη, να κρίνονται εξίσου σημαντικές για έκβαση του αποτελέσματος.
Η κατασκευή της περίφραξης, θα ενισχύσει την ασφάλεια των πολιτών και κυρίως των παιδιών, που μετακινούνται συχνά από τη αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, η οποία περιβάλλεται από εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς χώρους.

 Υπενθυμίζεται ότι στις 2/12 υπεγράφη στο Αμύνταιο σύμφωνο συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Αμυνταίου και του Ο.Σ.Ε ΑΕ., το προωθεί ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασιών ανάμεσα στις δύο συμβαλλόμενες πλευρές. http://anapodoi.blogspot.gr/2016/12/blog-post_96.html


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Μόνο 59.875,45 ευρώ?τζάμπα πράγμα!!!που και να αγόραζαν και τα κάγκελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εργο πνοής και ουσίας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι η ουσία?αναγκάζονται τα παιδάκια Τώρα να πηδάνε τα καγκελα για να περάσουν απέναντι.Πάντως για το κόστος του έργου κουβέντα.

      Διαγραφή
  3. Και σαν να πήρε το μάτι μου τον γιο ενός αντιδημάρχου μας να έχει πάρει το έργο. Μην λέμε ονόματα από τον Πελαργο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .