188 Άτομα στον Δημο Φλώρινας...



Με τους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε τη Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, ο κ. Δήμαρχος τους καλωσόρισε ως εργαζόμενους στον Δήμο, ενώ αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της αγαστής συνεργασίας τους με τους υπαλλήλους και τους Προϊσταμένους του Δήμου, με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών της Φλώρινας. 


Ο Δήμος Φλώρινας, είπε, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του και να υποστηρίξει τους Δημότες του και για τον σκοπό αυτό αξιοποιεί κάθε πρόγραμμα που προκύπτει, προκειμένου να υπηρετούνται οι πολλές και σημαντικές λειτουργικές ανάγκες του Δήμου και να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας για τους συνδημότες μας.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Φλώρινας αιτήθηκε την πρόσληψη μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας περισσότερων των 500 ατόμων και τελικά εγκρίθηκε η πρόσληψη αρχικά 188 ατόμων, ενώ αυτή είναι η πρώτη φάση των προσλήψεων και θα ακολουθήσει η δεύτερη μετά τη λήξη της πρώτης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια