Ολοκληρώθηκαν, την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2017, οι εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Χειμώνα 2016» του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας.

Με την εκδήλωση «Είμαστε διαφορετικοί, αλλά φίλοι» και την πραγματοποίηση διαδραστικών παιχνιδιών για τη φιλία από τη Δόξα Κωτσαλίδου, ολοκληρώθηκαν,
την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2017, οι εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Χειμώνα 2016» του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παίξουν με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη της φιλίας όσο διαφορετικοί και αν είμαστε, ενώ σε κάθε παιδί δόθηκαν γλυκίσματα και παραμύθια της Δόξας Κωτσαλίδου. Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017, «Γουρουνοχαρά» από τον Σύλλογο Θεσσαλών Ν. Φλώρινας, αναβλήθηκε λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμος Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στον «Πολιτιστικό Χειμώνα 2016», καθώς η συμβολή τους ήταν πολύ σημαντική για την επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Βασικός γνώμονας των εκδηλώσεων ήταν η πραγματοποίηση δράσεων και θεαμάτων για την ψυχαγωγία, κυρίως, των παιδιών, αλλά και των ενηλίκων, προκειμένου να υπάρξει μια διαφορετικότητα στην καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης μας κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις ήταν δωρεάν, ενώ μοιράστηκαν δώρα, βιβλία και γλυκά σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σ’ αυτές.

Για τις επικείμενες εκδηλώσεις του 2017 ο Δήμος Φλώρινας δέχεται με χαρά τις προτάσεις φορέων και πολιτών, προκειμένου να βελτιώνονται και να αναβαθμίζονται διαρκώς τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας .




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια