Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αμυνταίου και ΟΣΕ



Χθές Παρασκευή 2/12 υπεγράφη στρατηγικής σημασίας σύμφωνο συνεργασίας ,μεταξύ του Δήμου Αμυνταίου και του Ο.Σ.Ε ΑΕ. παρουσία της Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Πέτης Πέρκα.


Το Σύμφωνο Συνεργασίας συνυπεγράφη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, από τον Δήμαρχο Αμυνταίου Κων/νο Θεοδωρίδη και τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΣΕ Κωνσταντίνο Πετράκη.

Στόχος του μνημονίου συνεργασίας είναι μεταξύ άλλων, η προώθηση δράσεων και η  ανταλλαγή εκτάσεων μεταξύ των συμβαλλόμενων πλευρών, για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση τους.

ο Δήμαρχος Αμύνταιο, μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, δήλωσε στο Blog των Ανάποδων: «πρόκειται για μια στρατηγικής σημασίας συμφωνία, η οποία υπαγορεύει την αμοιβαία συνεργασία των δύο πλευρών.

Στα πλαίσια την εν λόγω συμφωνίας, ο δήμος Αμυνταίου καλείται να παραχωρήσει στον ΟΣΕ τα οικόπεδα που εξαγόρασε ή θα εξαγοράσει και  οροθετούνται περιμετρικά της σιδηροδρομικής γραμμής Αμυνταίου - Κοζάνης, ενώ ο ΟΣΕ θα αποδώσει στον δήμο τις εκτάσεις από τις οποίες διέρχεται η παλαιά σιδηροδρομική γραμμή Αμυνταίου – Φλώρινας.

Η κατάλληλη αξιοποίηση των εν λόγω εκτάσεων, αναμένεται να αναβαθμίσει την αισθητική εικόνα της περιοχής, καθώς και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.»  

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Και ολα αυτα με κουμπαρα την πετη..τζαμπα μπαινοβγαινε στο δημαρχειο μετα τον γεναρη του 15? τοτε που δεν την επελεξε ο λαος της φλωρινας να τον εκπροσωπησει στην ελληνικη βουλη. Δεν ξεχναμε κύριοι εκει στον συριζα ποιον προωθουσατε τοτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κατάλαβες τι γράφεις; Αν ναι πες το μας στα ελληνικά.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .