Σύλληψη δυο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Χθες (02-12-2016) μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης και της Βέροιας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνέλαβαν δυο (2) ημεδαπούς, έναν 39χρονο και μία 36χρονη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον Πολύμυλο Κοζάνης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 39χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε. Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκε ακόμη μία μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τμήμα δισκίου άγνωστης ουσίας, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δεύτερη οικία του 39χρονου στη Βέροια Ημαθίας, συνελήφθη και η 36χρονη ημεδαπή (συγγενής του), διότι κατελήφθη να έχει απορρίψει στη λεκάνη τουαλέτας μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -16- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΔΕΚΑ ΕΞΗ γραμ.ακατεργαστης καναβης?Τι λετε? τοσο μεγαλοι εγκληματιες?
    και γιατι αυτη η διαπομπευση με δημοσιοποιηση των προσωπων τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως γιατι σε αυτη τη χωρα μας ενδιαφερει περισσοτερο το ρεζιλικι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά...Καλύτερα να τους δίναμε έπαινο! Ρε τι λέτεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τους δικούς μας εδώ που πιάνετε ας βάλετε τα πρόσωπα τους στις ανακοινώσεις λίγο να γίνουν ρεζίλι μπας και ταρακουνηθούν και τα κόψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί λες ρε φίλε σοβαρά; Να βγάλουμε το εκκαθαριστικό σου της εφορίας τότε δημόσια να σιγουρευτούμε οτι δε χρωστάς στο κράτος. Γιατί το να χρωστάς στο κράτος επηρεάζει και τους γύρω σου. Το τι καπνίζει ο καθένας σπίτι του σε τι σε επηρεάζει εσένα;

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .