Mια ώρα αργότερα η έναρξη μαθημάτων στον Δήμο Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία   Α ́ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου,
θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη  30 Νοεμβρίου 2016, μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Εσεις στον δημο σκεφτειτε λιγο και την κατασταση στους υπολοιπους δρομους...αα και για σκεφτειτε λιγο την ευθυνη που παιρνουν οι οδηγοι των λεοφωρειων...αν γινει καποιο ατυχημα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο θεος ν σε λυπηθεί δήμαρχε αμα συμβεί κατι μ παιδιά ψάξε μέρος ν κρυφτείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδακι μου εγω παντως δεν το στελνω σχολειο. Δεν θελω να μου αρρωστησει ή να μου παθει τιποτα το καημενο. (σοβαρα το λεω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παιδακι μου εγω παντως δεν το στελνω σχολειο. Δεν θελω να μου αρρωστησει ή να μου παθει τιποτα το καημενο. (σοβαρα το λεω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μια ωρα.Εχεις βγει καθολου απο το σπιτι σου ή μπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα πρότεινα στον Κο Δήμαρχο να το ξανασκεφτει. Ταλαιπωρειτε ολος ο κόσμος με τη 1 ώρα αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας παρακαλούμε κλείστε τα :) Δεν θέλουμε να αρρωστήσουν ούτε να πάθουν κάτι άλλο τα παιδιά μας! Δεν πιστεύω να σας κάνει κόπο να ανακοινώσετε ότι θα παραμείνουν κλειστά κ.Δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη να τον πεις.......ΑΝ ήταν τα παιδιά του θα τα έστελνε με το λεωφορείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας ξυπνήσει ο Κ.Δήμαρχορός ποια παιδιά θα πάνε αύριο σχολείο? Είδε τι γίνεται έξω? Σε ποιο λεωφορείο θα ανέβουν? Ποιος μας εγγυάται για την ασφάλεια των παιδιών μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οταν θελεις ανοιχτα σχολεια φροντιζεις να εχεις ανοιχτους δρομους ! καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δήμαρχος όπως άνοιξε τα σχολεία σήμερα!έπρεπε να στείλε και 4 η ώρα εργάτες να καθαρίζουν τους δρομους από όλα τα γύρω χωριά για να μπορούν να έρθουν τα λεωφορεία....αλλά που μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπως άνοιξε τα σχολεία ο δήμαρχος....έπρεπε να σκεφτεί να στείλε και εργάτες 4 η ώρα το πρωί να καθαρίσουν τους δρομους από τα γύρω χωριά για να μπορούν να έρθουν τα παιδιά στο σχολείο...αλλά που μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τα σχόλια καταλαβαίνω ότι όλοι έχετε καταντήσει τα παιδιά σας κακομαθημένους μπουλόφλωρους με αγαπημένη δραστηριότητα στον ελεύθερό τους χρόνο τις κολονοσκοπήσεις! Κάποτε τα παιδιά πήγαιναν σχολείο ενώ είχε ρίξει πολύ περισσότερο χιόνι απ'ότι χθες! Ντροπή σας! (Παρακαλώ να περάσει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχχααχαχαχαχαχχαα τι λεει το ατομο... λυπαμαι τα παιδια σου,αν εχεις.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .