Μια δημόσια συγγνώμη Δήμαρχε κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ


Tην Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 γύρω στις 9 το βράδυ και ενώ η θερμοκρασία έδειχνε στους -7 με πολύ δυνατό αέρα και σκληρό κρύο ενημερωθήκαμε από τα social media(Βlogs,sites) ότι τα σχολεία στον Δήμο Αμυνταίου με απόφαση Δημάρχου θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα.
    Την ίδια στιγμή η αντίστοιχη απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας για τα σχολεία της περιοχής του ήταν να είναι κλειστά.
    Καθηγητές και δάσκαλοι όπως ενημερώθηκα ξεκίνησαν από τις 7-7.30 για να έρθουν από Φλώρινα,Καστοριά,Κοζάνη και Έδεσσα στα σχολεία του Δήμου μας.
    Γονείς και μαθητές ετοιμάστηκαν για να προσέλθουν στο σχολείο.Μάλιστα πολλοί μαθητές ενημερώθηκα ότι βρισκόντουσαν ήδη στις στάσεις λεωφορείων.
    Δεν ήταν ενημερωμένοι αλλά και ούτε υποχρεωμένοι να ανοίξουν τα social media στις 8.15 το πρωί όταν και ως δια μαγείας η απόφαση άλλαξε.Με απόφαση Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 θα παραμείνουν κλειστά.
    Όλοι σχεδόν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είχαν προσέλθει στα σχολεία τους.Όλοι οι γονείς που έχουν μικρά παιδιά-μαθητές αλλά και μαθητές μεγαλύτερων τάξεων κατέφθαναν στα αντίστοιχα σχολεία τους και εκεί ενημερώνονταν για την αλλαγή της απόφασης του Δημάρχου.
    
    Μια συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορεί να ζητήσει ο κ.Θεοδωρίδης από μαθητές, γονείς, δασκάλους και καθηγητές για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.


                                                                                                            Ιορδάνης Ζ. Μπάντης

                                                                                                                    Γονιός

                                                                                                        Δημοτικός Σύμβουλος Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ Κ.Τ.Λ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΡΑ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΟΥΦΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τους πληρώνεις ενοίκιο και θέρμανση δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα θα γλιτώνουν τα μεταφορικά!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Χρυσέ μου κύριε,στείλε εσύ το παιδί σου έστω και στις 9 με θερμοκρασία -9!

      Διαγραφή
  2. εχετε δικιο κυριε μπαντη.Δεν ειναι μονο το κρυο,ειναι και οτι οι δρομοι το πρωι ηταν παγωμένοι.Δηλαδη τι περιμενε ο Κ.Δημαρχος να φτάσουν τα παιδια μεχρι την σταση του λεωφορείου και μετα να γυρίσουν πισω; σκοπός ηταν να μην βγουν απο τα σπιτια τους... πραγματικά ακομα δε μπορώ να καταλάβω τι περιμενε για να τα κλεισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΝΤΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΣΑΣ!!!
    ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΝΤΗ ΠΟΥ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ Η ΔΑΣΚΑΛΟΣ Θ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ!
    ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ???
    ΑΝ ΒΑΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!!! ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ "ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ"
    ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιορδανης Μπάντης. Η φωνή της νεολαίας. Η φωνή της λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να δουμε αυριο τι θα κανει. Ο δήμος Φλώριναςεβγαλε ανακοινωση. Τοσο δυσκολο ειναι πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για καφέ που πήγαν όλοι και βολτιτσες δεν είχε κακοκαιρία; Φτάνει πια με την λάσπη, ούτε αντιπολίτευση της προκοπής δεν μπορείτε να κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δέν εχεις τί να πεις μη λες καλύτερα τίποτα.Οι δάσκαλοι στα σχολεία της Πρεσπας πήγαν κανονικά στα σχολεία τους με μία ώρα καθυστέρηση το ίδιο και οι καθηγητές και οι μαθητές τους.Τα ίδια και ή Πτολεμαιδα.Εδω όλοι έχουμε άποψη για όλα.Τωρα η"υποχρέωση των μαθητών είναι να παρακολουθουν πρωτίστως τα μαθήματά τους.Και μία συμβουλή για το τέλος,μη ξεκατινιαζεσαι στα μίντια για να εξασφαλίσεις από τώρα θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ειναι νωρίς ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον ανώνυμο των 2.25. Πόσο μικρόμυαλος μπορεί να είσαι; Σίγουρα έχεις διαμερίσματα για ενοικίαση και ψάχνεις πελάτες. Είσαι για λύπηση, όσο για την λούφα φαίνεται ότι δεν μπόρεσες να γίνεις εκπαιδευτικός και βγάζεις την κακία σου με μίζερα σχόλια, περαστικά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΙΟΡΔΑΝΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΑΡΑ ΑΔΙΚΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η΄ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η΄ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΣΡΩΝΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ -9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ? ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ? ΕΛΕΟΣ.. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΘΗΚΑΜΕ. ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ, ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗΔΩΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .