ΜΠΑΣΚΕΤ: Κάτοικος Μάντσεστερ ο Συντοπίτης μας, Τάσος Τραϊανός



Την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αγγλία και στο Μάντσεστερ, έλαβε ο Τάσος Τραϊανός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους Μάντσεστερ Τζιάντς, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της Αγγλίας, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει και τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Μπόλτον.


Ο 29χρονος γκαρντ, με καταγωγή από τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, αγωνίστηκε κατά την περσινή σεζόν με τη Δόξα Λευκάδας στην Α2, στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Φιλίππου Βεροίας, του ΟΦΗ , του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, της ΑΕΛ και της Ολύμπιας Λάρισας, ενώ τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στο Αμύνταιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μίλησε για την πρόκληση της BBL League: «Βρισκόμουν σε αναζήτηση ομάδας ώστε να μπορέσω να συνδυάσω τις σπουδές μου με το μπάσκετμπολ, και όταν ήρθα στο Μάντσεστερ, εντυπωσιάστηκα από τους ανθρώπους της ομάδας, και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το άθλημα.
Επίσης μου άρεσε αρκετά η πόλη, και είναι σημαντικό ο αθλητής να αισθάνεται άνετα στο περιβάλλον που αγωνίζεται, καθώς αυτό επηρεάζει την ψυχολογία του, αλλά και την απόδοση του. Παρακολούθησα τα δυο τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα ώστε να ξέρω τι θα συναντήσω. Το παιχνίδι εδώ είναι γρηγορότερο και με περισσότερη δύναμη, και νομίζω μου ταιριάζει σαν στυλ. Ανυπομονώ να φορέσω την πράσινη φανέλα μου και να αγωνιστώ για τους Τζιάντς. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και είναι πολύ ενθουσιασμένος».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μπράβο ρε Τάσο. Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τέτοια ,πισωγυρισμα και μάλιστα μεγάλο,σε υποαναπτυκτο πρωτάθλημα . Καλύτερα να πήγαινε κινα ή κάνα καταρ να έπαιρνε τουλάχιστον τα ντολαρς

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .