ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Γιάννης Μπουτάρης: Δεν με Πειράζει η Ονομασία Μακεδονία, αλλά η Αλλοίωση της Ιστορίας! + Video



Τον όρο «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ ,χρησιμοποίησε τρείς φορές, ο Δήμαρχος Θεσ/νίκης Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μεγαλύτερο κανάλι των Σκοπίων «Σίτελ». Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν ενοχλεί ο όρος «Μακεδονική γλώσσα»!


Απατώντας στην ερώτηση του Βαλεντίν Νικολόφοσκι, για το τι θα πρέπει να γίνει στην περιοχή μας , για να εμπεδωθεί η σταθερότητα, σημείωσε ότι «πρώτα απ ΄όλα θα πρέπει να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όσο περισσότερο τη Μακεδονία, να γίνει μέλος της Ε.Ε. Η ένταξη της οποίας, θα σημαίνει πολύ περισσότερα, από μια οικονομική συμφωνία.

Απατώντας σε άλλη ερώτηση για τις εργασίες του φόρουμ «Ιβανώφ», που διεξάγεται στις Πρέσπες ,σχολίασε οτι « είναι πολύ θετικό γεγονός ότι οι περισσότεροι νέοι που παρακολουθούν τις εργασίες του, προέρχονται από τη Μακεδονία».

Τέλος, ο Δήμαρχος θεσ/νίκης, ερωτηθείς για τις σχέσεις μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδος, ο κ. Μπουτάρης, απάντησε ότι δεν έχει πρόβλημα , με τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία». Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να επεκτείνει τα ερωτήματα του στα ζητήματα «του Μακεδονικού Έθνους» και της «Μακεδονικής γλώσσας», απάντησε: «Δεν έχω πρόβλημα με τη γλώσσα, εάν λέγεται Μακεδονική ή όχι, εμείς άλλωστε δεν έχουμε Μακεδονική γλώσσα, συνεπώς δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό όμως που με ενοχλεί  όπως και όλους τους Έλληνες, είναι η παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας, που χρησιμοποιείται για προπαγανδιστικούς σκοπούς.

Όπως ήταν επόμενο, οι δηλώσεις του Δημάρχου της Μακεδονικής Πρωτεύουσας, σκόρπισαν ικανοποίηση στην γείτονα χώρα, καθώς επιβεβαίωσε την Ρητορική τους. 


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΑΜΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΑ ..

    ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ?????????

    ΣΚΟΡΔΟΟΟ ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΞΟΥ ΞΟΥ ΡΕ ΠΟΥΡΕΚΛΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ>.......

    ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΤΖΟΥΡΑΣΙΚ ΠΑΡΚ Ν85 - ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ακομη ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπουτάρης είναι πατριώτης με έναν δικό του τρόπο που δεν μπορεί να τον καταλάβει ο καθένας. Το σέβομαι κι όταν διαφωνώ μαζί του. Τα προηγούμενα υβριστικά σχόλια δεν θα έπρεπε να αναρτηθούν (με βάση την πολιτική του blog)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .