Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας + Video



Το αγαπημένο σε όλους τους Φλωρινιώτες Χοροθέατρο της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου.


Τα ογδόντα μέλη του Χοροθεάτρου και η Χορευτική Ομάδα του 1ου γυμνασίου Φλώρινας, υπό την καθοδήγηση της ακούραστης και δραστήριας δασκάλας τους κ. Βιβής Κοσκοσά, παρουσίασαν δεκαεπτά χορογραφίες υπό τους ήχους επιλεγμένων μουσικών κομματιών.
Στη συνέχεια, ακολούθησε κρητική βραδιά από την Ένωση Κρητών και Φίλων  Κρήτης Νομού Φλώρινας, οι χορευτές της οποίας εντυπωσίασαν με την εξαιρετική τους εμφάνιση.


Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει:

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016
16:00 μμ., Γήπεδο τένις, Ανοιχτό τουρνουά τένις ανδρών - γυναικών από το τμήμα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας
21:30 μμ., Προαύλιο 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, θεατρική παράσταση «Το Μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από το θέατρο «Λαμπιόνι».

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016
21:00 μμ,, Προαύλιο 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, «Σε αναζητώ…». Μουσικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας. Ερμηνευτής Μανώλης Χατζημανώλης μαζί με εκλεκτό επιτελείο.

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016
16:00 μμ., Γήπεδο τένις, Ανοιχτό τουρνουά τένις ανδρών - γυναικών από το τμήμα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια