ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο Σοκ για Μισθωτούς και Συνταξιούχους!!!




Νέο σόκ υπέστησαν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, καθώς από τον Ιούλιου διαπίστωσαν μείωση  των  αποδοχών τους, η οποία θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβρη, καθώς ενεργοποιήθηκε η -ειδική- αύξηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, που οδήγησε σε μεγαλύτερες κρατήσεις φόρου κάθε μήνα σε μισθούς και συντάξεις.


Κύκλοι της κυβέρνησης, αναφερόμενοι στο θέμα και αποκλειστικά ‘’στους Ανάποδους’’, μίλησαν για μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί το απαραίτητο κονδύλιο που απαιτείται, για να καλυφθούν οι δικαιούχοι του επιδόματος αλληλεγγύης ( που ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ), ωστόσο τόνισαν ότι η μισθοδοσία του Οκτωβρίου, θα επανέλθει στα προτεραία κατάσταση, δηλαδή προ της ειδικής αύξησης.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η ειδική αύξηση, έρχεται σε μια περίοδο, παραταιταμένης φορολογικής επιδρομής με άμεσους και έμμεσους φόρους, εντείνοντας το κλίμα της οικονομικής ανασφάλειας και του άγχους των Ελλήνων πολιτών.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην κόψουν από τις "βολευτικές αποζημειώσεις" τους κι αν κόψουν θα το πάρουν μετά λίγους μήνες ως ..προικοδότηση για τον ..ιδρώτα που χύνουν για τον λαό .Ο κόσμος τους έχει για φτύσιμο αλλα και για γλύψιμο για κανα ψίχουλο κάτω από τραπέζι κανένα ρουσφέτι . Για το δεύτερο μια τσάρκα στα λογής λογής πανηγυρια θα με επιβεβαιώσει

      Διαγραφή
  2. Σε αυτή την χώρα όποιος - όποια εργάζεται ή είναι συνταξιούχος είναι κατάρα .

    ¨Οποιος είναι άνεργος ζητιάνος εκ πεποιθήσεως άεργος μετανάστης αλλά και πολιτικός είναι....ευλογία.

    Πώς κατάντησε και ποιοι κάναν την ΠΑΤΡΊΔΑ μου ένα ΜΠΟΡΔΕΛΟ ;;;;; είναι κι αυτό ένα κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί τελευταία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .