Το Βιολί του ο Σώρρας - Υπόσχεται να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων !



Αφού, έλυσε το θέμα του χρέους, ο Αρτέμης Σώρρας υποσχέθηκε να πληρώσει και την Εφορία όλων των Ελλήνων, μιλώντας σε εκδήλωση της οργάνωσης του «Ελλήνων Συνέλευσις, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μεταξύ άλλων ο κ. Σώρρας υποστήριξε:


«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στην χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις» (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε».

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να... πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, στους πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, διανεμήθηκαν εξώδικα, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να τα συμπληρώσουν και να μην πληρώσουν εφορία.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ,ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΗ,Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν παει στον Πρωθυπουργο να κανει ενα εξωδικο προς τους εταίρους να τελειωνουμε; Για ποιο λογο μαζευει κοσμο;;; Μαλλον μια καλη αρπαχτη ψαχνει. Αλλα με τετοια απελπισια με τοσους φορους, ο Ελληνας αν τον πεις το οτιδηποτε θα το πιστεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το νέο φρούτο εποχής από ποιόν ..γαλαξία προσγειώθηκε????

    . ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΛΕΠΕΤΣΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .