Παραμένει το Αστυνομικό Τμήμα της Βεύης

Αναβάθμιση Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και παραμονή  του αστυνομικού τμήματος Βεύης σύμφωνα με το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την αστυνομία.
·         Το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάταξη, αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία Περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας έχει σαν στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου προστασίας, ασφάλειας και εξυπηρέτησης των πολιτών της περιοχής μας και τη
·         γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
·          
·         Ύστερα από προσωπικές επαφές
, θεσμικές συναντήσεις με το Γενικό Γραμματεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης αλλά και συγκεκριμένες τεκμηριωμένες προτάσεις του  Βουλευτή  Φλώρινας, κ. Σέλτσα Κωνσταντίνου σε συνεργασία με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, το αίτημα για τη διατήρηση του αστυνομικού τμήματος Βεύης ικανοποιήθηκε, καθώς το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την κατάργηση του.
Συγκεκριμένα  το άρθρο 83 του Π.Δ προβλέπει:
1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:
 α. Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας, β. Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, γ. Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας,
δ. Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ε. Αστυνομικό Τμήμα Πρεσπών, στ. Αστυνομικό Τμήμα Βεύης,
ζ. Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, η. Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής,
θ. Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, ι. Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Νίκης και
ια. Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής.
2. Έδρα των Υπηρεσιών της προηγούμενης παραγράφου ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος, πλην της περίπτωσης στ΄, της οποίας ως έδρα ορίζεται η δημοτική ενότητα Μελίτης του δήμου Φλώρινας και των περιπτώσεων η΄ έως και ια΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται η δημοτική ενότητα Κρυσταλλοπηγής του δήμου Πρεσπών, η δημοτική ενότητα Κάτω Κλεινών του δήμου Φλώρινας και οι χώροι των εγκαταστάσεων των σημείων εισόδου – εξόδου Νίκης και Κρυσταλλοπηγής, αντίστοιχα.

Βουλευτής Φλώρινας

Σέλτσας Κωνσταντίνος

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ειναι ντροπή να καρπώνεσαι κ. Σέλτσα κόπους άλλων. Οταν έγινε η συνάντηση στην Κοζάνη όπου και παρουσιάστηκε το σχέδιο δεν ήσουν καν παρών. Στη Βευη δεν πατησες καθολου γιατι φοβοσουν οτι το τμημα θα κλεισει. Τώρα επικαλείσαι δήθεν προσωπικές σου επαφές με τον Γενικό Γραμματέα όταν σε όλους έλεγες ότι η Βεύη θα κλείσει. Το Σωματείο των Αστυνομικών θα πρεπει να πει την αληθεια εκτος κι αν συμφωνει με οσα γραφεις. Αστυνομικος που υπηρετει στη Βευη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγαλη επιτυχια σελτσα μπραβο,ρε μασ δουλευετε ολουσ αλλα προβληματα δεν εχει ο τοποσ,αντε να κανετε κατι και με τον αλλον τον βουλευτη γιατι δεν σασ βλεπω καλα στισ εκλογεσ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν εισαι μπ,ρωτα και τον διοικητη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε δεν κλείνει το Α.Τ. Βευης θρίαμβος ένα μοναστήρι ακόμη έμεινε και θα συνεχίσει να λειτουργεί ρε αι από δω χωρίς προσωπικό χωρίς υλικοτεχνικό εξοπλισμό ξεφτίλες κάποιοι θα ξύνονται όλη μέρα και κάποιοι άλλοι θα τραβάν κουπί δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει τη λειτουργία του όλα είναι συμφέροντα κάποιων πολιτικών ..... ας δούνε οι ειδήμονες τη δραστηριότητα του Α.Τ. μηδέν από μηδέν ίσον τι και η ΕΑΥΝΦ συμφωνεί με το να παραμείνει ανοικτό δυστυχώς αυτοί είμαστε μόνο το τομάρι μας να περνά καλά για αστυνόμευση και αίσθημα ασφαλείας στον πολίτη ούτε λόγος καλούς εσπερινους στο διατηρητέο Μοναστήρι του Α.Τ. Βευης τόσα χρόνια δε έχει αλλάξει τίποτα για την εμπεδωση της ασφάλειας του πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο..
      Τους τελευταίους μήνες έχει πιάσει μόνο ένα καλασνικοφ..
      Μερικά κιλά χασίς...
      Μερικά λίτρα από παράνομο λάδι..

      Διαγραφή
    2. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΒΕΥΗΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΥΦΗ ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΒΕΥΗΣ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .