Και νέα παραίτηση Συμβούλου των Ανοιχτών Οριζόντων Αμυνταίου

Μετά την παραίτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ¨Ανοιχτοί Ορίζοντες” Μάκη Ιωσηφίδη, αλυσιδωτές φαίνεται πως είναι οι αντιδράσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, παραιτείται και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κυριάκος Κύρκου.

Την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, θα πάρει ο δεύτερος κατά σειρά επιλαχών. 

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. καταρεει ενα σαπιο καθεστως..περαστικα σας..Εμεινε η κακια σας και τα δικαστηρια..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριμα που σε ψηφισα βρε ΑΘΡ , μεγαλυτερη κακια απο την δικια σου τελικα δεν υπαρχει. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Το να χαιρεσαι που δεν εχεις προσωρινα ισχυρο αντιπαλο οποιος και αν ειναι αυτος και οτι και αν κανει μονο μεγαλειο δε σου προσθετει κυριε ΑΘΡ...αντιθετως πιστευω πως σε ριχνει στα ματια των δημοτων ακομη και αυτων που σε ψηφισαν...και καλα θα κανεις να ριξεις καμια ματια στο ηδη εδω και αρκετα χρονια σαπιο μουφικο καθεστως το οποιο υπηρετεις με σθενος και θα υπηρετεις ακομη και απο τον ταφο....μπορει να διαφωνω σε πολλα με τον Ιωσηφιδη και τη σταση του αλλα σε θεμα σαπιλας και απαρχαιωμενων πολιτικων δε σας φτανει!

      Διαγραφή
    3. Τελικα οι ψηφοφοροι μου..ηταν οι περισοτεροι θαυμαστες του Μακη..Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
    4. Φτανει βρε ρακοπουλε! Φτανει! Εχει κουραστει ο κοσμος! Ασχολησου με τιποτε αλλο...κανε καμια προταση ουσιας για την προοδο του τοπου! Κουνηθειτε λιγο απο τη μιζερια σας και βγειτε προς τα εξω! Αυτη η κατασταση δε σας τιμαει καθολου!

      Διαγραφή
  2. Έχω πληροφορίες ότι δεν σταματάνε εδώ οι παραιτήσεις,θα ακολουθήσουν και άλλες!Η σειρά προτεραιότητος είναι:Μπούτσκου Λεμονιά,Παπαθανασίου Κώστας,Γιώσκος Νικόλαος,κλπ..Λέτε με τις επόμενες παραιτήσεις να έρθει πάλι η σειρά του δικηγόρου;Είδομεν λοιπόν!Τώρα όμως με Παπαχρήστου αρχηγό αντιπολίτευσης,πως θα νοιώθει άραγε ο Λιάσης;Βλέπετε τα ερωτήματα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ήρξατο χειρών αδίκων κ. ΑΘΡ; Στα δικαστήρια είστε οι πρώτοι διδάξαντες. Στην...εξουσία βρίσκεστε "εντέχνως και επιμελώς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Και με 1000 ψηφαλακια διαφορα που προσπερνας κυριε 8.41..Οσο για τα δικα μας δικαστηρια ολα τα κερδισαμε..σε αντιθεση με τα στημενα των κατηγορων μας..Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
    2. Θύμισε μας ΑΘΡ και την υπόθεση Μίγκου...

      Διαγραφή
  4. Α. Θ. Ρ πραγματικά έχεις καταντήσει γραφικός. Δεν εισαι διευθυντης στο διαβαλκανικο.... Στο κεντρο υγειας του αμυνταιου εισαι ξεκαβαλα θα πεσεις απότομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να χαίρεστε που υπάρχει και ο Ρακόπουλος και ο άνθρωπος σας τα λέει στα ίσα πέσατε 5-6 αρπακτικά όρνεα να τον φάτε. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Επειδή ο άνθρωπος προσπαθεί και ασχολείται με τον τόπο σας πειράζει και σας τσούζει. Ρακόπουλε αν και θα απορείς ποιος είμαι, σημασία έχει να συνεχίσεις έτσι και να παραμείνεις αυθεντικός. Ο τόπος πάει μπροστά μόνο με ανθρώπους σαν και εσένα! Άσε τα σκυλιά να γαυγίζουν και μπράβο για τον τίμιο αγώνα σου και το τρέξιμο τόσα χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να χαίρεστε που υπάρχει και ο Ρακόπουλος και ο άνθρωπος σας τα λέει στα ίσα πέσατε 5-6 αρπακτικά όρνεα να τον φάτε. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Επειδή ο άνθρωπος προσπαθεί και ασχολείται με τον τόπο σας πειράζει και σας τσούζει. Ρακόπουλε αν και θα απορείς ποιος είμαι, σημασία έχει να συνεχίσεις έτσι και να παραμείνεις αυθεντικός. Ο τόπος πάει μπροστά μόνο με ανθρώπους σαν και εσένα! Άσε τα σκυλιά να γαυγίζουν και μπράβο για τον τίμιο αγώνα σου και το τρέξιμο τόσα χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .