Κακός Χαμός στην σύσκεψη για την Βεγορίτιδα! Άγριες Κόντρες και Φωνές (Video -fotos)

Την Τρίτη 26-4-2016 ύστερα από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη έγινε ανοικτή διαβούλευση με θέμα τη διαχείριση, προστασία και ανάπτυξη της Λίμνης Βεγορίτιδας, με
τη συμμετοχή εκπροσώπων μεγάλου αριθμού τοπικών αρχών και φορέων καθώς, επίσης, και της λεγόμενης κοινωνίας των πολιτών. Στην συνάντηση συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, η Αντιδήμαρχος Σκύδρας κα. Μαρία Γιακαμόζη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Ιωάννης Βακουφτσής, ο Διευθυντής ΔΕΗ Συγκροτήματος Αλιάκμονα κ. Αλέξανδρος Καραγιαννίδης και ο Διευθυντής του υδροηλεκτρικού σταθμού Άγρα κ. Ιωάννης Κρουσταλλακίδης, ο Διευθυντής ΤΟΕΒ Έδεσσας κ. Γιάννης Τρυψιάνης, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, της Πυροσβεστικής, του Στρατού, ο Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας της Λίμνης Βεγορίτιδας Νίκος Μούλας μαζί με ομάδα εκπροσώπων του, ο Πρόεδρος του ΦΟΕ Έδεσσας κ. Στράτος Καφετζής, πολίτες της Έδεσσας, ερευνητές, δημοσιογράφοι και άλλοι. Προβληματισμό δημιούργησε σε όλους για ποιό λόγο κάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής, τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και τον εκπρόσωπο του Δασαρχείου Έδεσσας κανένας δεν ανέφερε τους λόγους που θα μπορούσαν να εμπλέκονται όλοι οι παραπάνω  με το θέμα της προστασίας λίμνης Βεγορίτιδας. Μετά το τέλος της ανοιχτής αυτής διαβούλευσης σχόλια δημιουργήθηκαν καθώς στους παραπάνω δεν δόθηκε  καθόλου ο  λόγος.
Περίεργη εμμονή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη να συμπλεύσει με τις απόψεις του Αντιπεριφερειάρχη της Φλώρινας και του Δημάρχου Αμυνταίου μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν μεταξύ τους στο Αμύνταιο,  δηλαδή στο να βοηθήσουν όλους τους καταπατητές της λίμνης τόσα χρόνια οι οποίοι επιμένουν στο άνοιγμα του θυροφράγματος ώστε να σώσουν τις καταπατημένες εκτάσεις οι οποίοι όπως όλοι γνωρίζουν είναι παράνομες και δεν έχουν τίτλους ιδιοκτησίας. Ο Δήμαρχος Έδεσσας στη συζήτηση το πρώτο πράγμα που ανέφερε ήταν ποιός πήρε αδικαιολόγητα πήρε αυτή την πρωτοβουλία της συνάντησης και μάλιστα με πρόχειρη εντολή όπως επίσης ανέφερε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε και τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ως προς το θέμα. Στην ίδια κατεύθυνση είναι και ο Δήμος Σκύδρας όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιακαμόζη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας Νίκος Μούλας παρουσίασε υπηρεσιακά έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι οι εκτάσεις ήταν προσωρινές διανομές και επίσης υπήρχαν επίσημα έγγραφα διοικητικών αποβολών οι οποίες δεν εκτελέστηκαν. Ερωτηματικά δημιουργούνται με την αδικαιολόγητη αυτή επιμονή των Αντιπεριφερειαρχών Πέλλας, Φλώρινας και του Δημάρχου Αμυνταίου από μόνοι τους τον καθορισμό της ανώτερης και της κατώτερης στάθμης και των μέτρων διαχείρισης της λίμνης Βεγορίτιδας  ενώ αντιθέτως υπεύθυνοι για την εκτέλεση της μελέτης αυτής είναι το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων- Υγροτόπων  και η Ειδική Γραμματεία Υδάτων Υπουργείου Περιβάλλοντος η οποία υπολογίζεται ότι μέχρι τέλους του έτους θα έχει ολοκληρωθεί. Δείτε παρακάτω το 30λεπτο αποκαλυπτικό μας βίντεο όπου και θα βγάλετε εύκολα τα δικά σας συμπεράσματα. 

Πηγή: www.tastv.gr

Δείτε το Video του www.tastv.gr


Ακολυθούν foto







Δημοσίευση σχολίου

58 Σχόλια

  1. Τα τσούγκρησαν για τα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχουν στιν βεγορα αγροτες που εχουν χιλια στρεμματα?
    Αυτο θα το πιστέψουμε μόνον εάν, μας το επιβεβαιώσουν οι θεοδωρηδηδες.
    ολη η ελλαδα καλοπερναει, μονον οι τσιφλικαδες στην βεγορα λιμοκτονουν.
    Για ποσο χαζο περνανε τον κοσμο αυτοι οι κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασικός Έλληνας. Γιατι να εχει ο άλλος 1.000 στρέμματα; Άρα κλέβει. Να τα χάσει του αξίζει. Κατα συνέπεια ας δώσουμε σε αυτόν που δεν εχει και τεμπελιάζει μια ζωή. Μα παλι εκει θα καταλήξουν. Πολυ μίσος για την Βεγόρα. Και μεσα απο την Βεγόρα.

      Διαγραφή
    2. Το "και μέσα απο την βεγορα" τα λέει όλα...

      Διαγραφή
    3. Υπαρχει κι ενας..κλασσικοτερος Ελληνας..που μπουκαρει με το τρακτερ το τσαμπουκα και τη μαγκια του..κι οργωνει τα παραλιμνια και τα κανει κτημα του..Τετοιους εργατικους Ελληνες μια σωστη χωρα τους κλεινει φυλακη..Κι εκει εχει δουλειες ..στις τουαλετες και στα ντουζ..να μαζευει τα σαπουνια..

      Διαγραφή
  3. Ειστε για τα μπαζα ολοι σας.γινετε να χαθουν οι εκτασεις τοσα χτηματα για να κανουν κολυμβιση ρε??εποικινωνητε?εμεις δεν ειπαμε να εξαφανηστει η λιμνη απλα να μεινει ενα μετρο κατω να χει ο κοσμος ενα χωραφι για να φαει ψωμακι.ειστε ολοι μα ολοι βολεμενοι κ εχετε μουτρα κ μιλατε???μουλα εσυ τραβα δουλεψε κ μην λες πολλα.γιατι εμαθα ολη μερα το π.....ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να του το π......ς εσύ μήπως

      Διαγραφή
    2. Χιλιαδες στρεμματα που σας αφησαν οι προγονοι σας, οταν το 1821 ελευθερωσαν την χωρα.απο παππου σε γιο εγγονο κλπ.
      Και ξαφνικά ήρθε ο κακος μουλας και ανεβασε την σταθμη της λιμνης, για να εκδικηθεί την εργατικοτητα θα σας.
      Παιδια σταματηστε να υποβιβάζετε την νοημοσυνη του κοσμου.....ελεος πια.....

      Διαγραφή
    3. Ένα μέτρο κάτω και το ροδάκινο με το φυτοφάρμακο δίπλα στο νερο;;; αχαχχαχα τι μας λές;

      Διαγραφή
    4. Ενώ εσυ Διαμάντω ξεσκίστηκες στην δουλειά όλη μέρα, από τους μαϊμού στρουθοκάμηλους στα χωράφια με το τσαπί. Μην υποβιβάζεις την νουμοσύνη μας. Εκατοντάδες αλλοδαποί δουλεύουν και εσύ δερβέναγας. Εμείς που ζούμε; δεν βλέπουμε;

      Διαγραφή
  4. Τα χρονια που μια ανυπερασπιστη λιμνη λεηλατουσαν οι ...ακτημονες καταπατητες..εχουν τελειωσει..Αρχες και καταπατητες που ακομα τη διαφεντευτε θα βρεθειτε κατηγορουμενοι σε Ευρωπαικα δικαστηρια..Τωρα η λιμνη εχει φωνη και υποστηρικτες..Αυτο ακομα καποιοι δεν το εχουν καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που ειναι οι τιτλοι? οεο που ειναι οι τιτλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοκάθαρα φαίνεται στο βίντεο η Διαμάντω να παραδέχεται τις καταπατήσεις 1000 στρεμμάτων όπως και ότι δεν έχει τίτλους ιδιοκτησίας... όταν την ρώτησε ο δημοσιογράφος γισ τίτλους απορρημένη λέει : τίτλους τίτλους.... πιάστηκες Διαμάντω. Τράβα καμια βόλτα με τον Μπούτα και μην λες πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρεσιτάλ υποκρισίας οι θοδωρηδες, αγαπανε την λιμνη και θελουν να την σωσουν, να την αξιοποιήσουν.
    Για πρακτικους θεσμούς και κοινωνικούς λόγους ομως, και επειδη το θεσμικο πλαισιο διαχειρισης υδατων θελει διευκρίνιση, διακοπτουμε την συνεργασία μας με τους υπολοιπους φορεις και κανουμε οτι γουσταρουμε εμεις.

    Στην ουσία λεει οτι θα την αδειάσουμε παρανομα, και ας τα βρουν τα δικαστηρια, που τοσα χρονια εχουν γινει δευτερο σπιτι μας. Λεφτά υπάρχουν.
    να μην την “πατήσουμε οπως με το δοκιμαστικο ανοιγμα τελευταια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα δεχόταν ο ΕΛΓΑ να ασφαλιστούν τα χωράφια αν ηταν καταπατημένα; Μην λεει ο καθένας οτι θελει εδω μεσα για μα δημιουργεί εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό είναι πως δέχτηκε με μια εχα χαρτί που πέρναμε απτην Κτηματική ότι θα εξαγοράζαμε τις εκτάσεις του δημοσιου. Όμως αποκαλυφθείσες εκτάσεις λιμνών και ποταμών δεν πωλούνται. Και μην ανοίγετε θέμα με τον Ελγα τωρα και αρχίσουν και ψάχνουν. Λεω να μην βγαλουμε μόνοι τα ματακια μας

      Διαγραφή
    2. Καλά λέει ο άλλος. Φέρε μας τους τίτλους ιδιοκτησίας που γράφουν πάνω το ονομά σου. Έχεις;;;
      Αλλά και να είχες το πολύ πολύ να έπαιρνες αποζημίωση.
      Όξω οι καταπατητές απο την λίμνη όξω και τα φαρμάκια τους

      Διαγραφή
  9. Εκτος μου πληρωνουμε τον ελγα εχουμε γινει νεοι αγροτες κ μας επετρεψε τ κρατος να βαλουμε εκεινα τα χωραφια στο προγραμμα κ σεις μας λετε καταπατητες????τεμπελχαναδες τραβατε δουλεψτε.ομαδικος μαλλον την πε....τε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα και εκεί στο πρόγραμμα παρανομία... καταπατητές σας λένε τα έγγραφα. Όχι εμείς. Θα πας να ζητήσεις τον λόγο από Θεοδωρίδη, Θεοδωρίδη και Μπίρο γιατί σας χαρακτήρισαν οι υπηρεσίες έτσι.

      Διαγραφή
    2. Άρα και εκεί στο πρόγραμμα παρανομία... καταπατητές σας λένε τα έγγραφα. Όχι εμείς. Θα πας να ζητήσεις τον λόγο από Θεοδωρίδη, Θεοδωρίδη και Μπίρο γιατί σας χαρακτήρισαν οι υπηρεσίες έτσι.

      Διαγραφή
  10. Ο μισος εκλεγμενος δημος αμυνταιου (Βεγόρας) κατέχει μεγαλο μερος των καταπατημένος εκτάσεων, μαζι με τα συγγενικά τους πρόσωπα εκμεταλλεύονται τεραστιες αποκαλυφθείσες εκτασεις χιλιάδων στρεμμάτων.
    Με την ανοδο της λιμνης βλεπουν το ευκολο χρημα να κάνει φτερα. Η εποχη του "πάρτα ολα με το ετσι θελω"
    να τελειωνει.
    Για αυτό έχουμε και σχιζοφρενεις καταστασεις, οταν συζητείται το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
    Η συμπεριφορα των εμπλεκομενων σε συζητησεις και συνεδριασεις, μιλαει απο μονη της.
    Ειναι οι μεγαλυτεροι εχθροι της λιμνης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομιζετε οτι εχαψε ο κοσμος την ιστορια του 2012 και ξεχαστηκε. Δεν ξεχαστηκε αλλα τωρα μπήκαν και αλλοι στο φαγοποτι και μοιραστηκε η πιτα και τρελενεστε και σιγουρα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι στην Βεγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στις διασημες παραλιες βιλες με πισινα..στα δαση της Ατικης οικοδομικοι συνεταιρισμοι..στα μπαζωμενα ρεματα πολυκατοικιες...Στις υποχωρουσες λιμνες οι αιωνιοι ακτημονο--καταπατητες..Αυτη ειναι η Ευρωπαικη-Αφρικανικη Ελλαδα..Η Βεγοριτιδα αφου εβγαζε γονιμα εδαφη δε θα γλυτωνε..Το μονο καλο σημερα ειναι οτι βγαινουν σημερα ευαισθητοι και τολμηροι πολιτες που διεκδικουν το αυτονοητο της εφαρμογης των νομων που παραμελει υποπτα η πολιτεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομιζετε οτι εχαψε ο κοσμος την ιστορια του 2012 και ξεχαστηκε. Δεν ξεχαστηκε αλλα τωρα μπήκαν και αλλοι στο φαγοποτι και μοιραστηκε η πιτα και τρελενεστε και σιγουρα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι στην Βεγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή οι τσιφλικαδες καταπατητες θα διαπραγματεύονται με την φύση, Αυτοι θα αποφασίζουν μεχρι που θα παει η λιμνη,εάν θα κολυμπαμε μεσα, εάν θα ψαρεψουμε.
    Επειδη ορισμενοι βαλανε πολυ βαθια το χερι στη τσεπη και επειδη ξερουμε την ποιοτητα των πολιτικών ηγετών της περιοχής,λεμε οτι:
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παντως το δίδυμο θεοδωριδη στην ρητορικη δεν πιανεται.

    Μιλανε με τις ωρες, κανουν το μαυρο ασπρο, το κακό καλό.
    Σου γυριζουν τις λέξεις μέσα στο ίδιο σου τη στομα.
    Αποστομονουν ακομα και δικηγορους.
    Δημοσθενης και Kικέρων είναι σχεδον μουγκοί μπροστα τους.
    Παιζουν στα δαχτυλα νομιμότητα, νομιμοφανεια και παρανομια, οπως ο Χόροβιτς τα πληκτρα του πιανου.
    Βγαζουν νομους, δικους τους μέσα από το μανίκι.
    Οι πολυετεις εμπειρια στα δικαστηρια δεν κρυβεται.
    κατα τα αλλα πως θα κοροϊδεύουμε τους χωριατες
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΆΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΎΧΗΣ ΜΑΣ
    Ο λαος για αυτου του ειδους πολιτικους, εχει ενα πολυ καιριο χαρακτηρισμό που αρχιζει απο λ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Pε παιδια, αυτη η κυρια που φωναζει και δεν αφηνει ανθρωπο να μιλησει σε καθε συνεδριαση, ποσα στρεμματα καλλιεργει?
    αν αληθευουν τα νουμερα που ακουγονται δεν μιλαμε για αγροτες πλέον αλλά για βιομηχανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Yπάρχουν ιδιοκτήτες μεγάλων εκτάσεων που απασχολούν αποκλειστικά εργάτες γής, είναι τόσο μεγάλη η παραγωγή τους που δεν έχει πρακτικό νόημα να δουλεύουν και οι ίδιοι. Ουσιαστικά δηλαδή επιχειρηματίες στον αγροτικό τομέα, που προσωπικά ασχολούνται όπως κάθε επιχειρηματίας με τις τράπεζες, τους προμηθευτές και τους πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που και που ασχολουνται με τοπικους πολιτικους, φυσικα με τα γνωστα ανταλλαγματα που όλοι ξέρουμε.

      Διαγραφή
  18. Διαμάντω μην θυμώνεις. θα κατσαρώσει το μαλλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Μουλας δινει μια συνεχη μαχη για ολους μας...για το δημοσιο συμφερον..που δεν τολμα η πολιτεια..Οι καταπατητες δινουν μαχη για τη παρτη τους..Εσυ ο ουδετερος πολιτης με ποιον στρατευσε??Ειναι πολυ απλα τα πραγματα //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΗΡΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ

    ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΟΣ
    ΜΦΧ
    ΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. συγχαρητηρια για μια ακόμη φορά στα παιδια της εδεσσας.
    Εάν δεν ήταν αυτοί, πιθανον να μην ειχαμε λιμνη.
    Λίγα λόγια και σταράτα, σε σύγκριση με την γλοιωδη παραφιλολογια του παρακράτους.
    Παιδια συνεχιστε ετσι ο κοσμος ειναι μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπόδικοι αιρετοί, αποτυχημένοι αγροτοσυνδικαΛΗΣΤΕΣ με τα τσιράκια τους, καταπατητές γης και άλλα πρωτοκλασάτα μέλη της σάπιας κονωνίας μας, ο ένας πιο άσχετος από τον άλλον, προσπαθούν να υπερασπιστούν με φωνές και ασυναρτησίες το φαγοπότι ετών που τους στέρησε η ίδια η φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οσο φωναζουν και πιεζουν οι καταπατητες-βιαστες της λιμνης τοσο εκτιθενται και συσπειρωνουν τους φιλους της νομιμοτητας και του αυτονοητου που προσπαθει να αγνοησει η φαυλοκρατια καποιων πολιτικων..Σημερα παρα ποτε με τη δημοσιοτητα μιας λαμογιας μαφιοζικου τυπου ειναι δυσκολα να συνεχιστει χωρις συνεπειες για τους εμπλεκομενους οποιοι κι αν ειναι αυτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα Ελληνικά σας να προσέξετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. «Η αργία εγέννησε την πενίαν.
    Η πενία έτεκεν την πείναν.
    Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν.
    Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν.
    Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν.
    Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν.
    Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου»

    Αλ. Παπαδιαμάντης
    «Οι έμποροι των εθνών»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "υπαρχει αναγκη να προχωρήσουμε στην λήψη μέτρων προσωρινής επείγοντος χαρακτήρα"
    "Να δράσουμε άμεσα για να προλάβουμε ασχημες καταστασεις"
    Για πρακτικους θεσμούς και κοινωνικούς λόγους ομως,.. διακοπτουμε την συνεργασία μας με τους υπολοιπους φορεις"
    "Ειμαστε εδω για την προστασία και αξιοποίηση της λίμνης Βεγορίτιδας"

    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,
    ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΕΤΑΜΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΉ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    στην Βεγόρα δεν σε ψήφισε κανενας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι ακτημονες καταπατητες των χιλιων στρεμματων. εχουν δωσει εντολη, οχι μονο να μειωθει η σταθμη της λιμνης, αλλα να μην ξανατολμησει η λίμνη να ξαναγυρίσει πισω τις καταπατημενες εκτασεις.
    Εχουν βαλει ι πολύ βαθιά στην τσεπη και αυτο το ξερει πολυ καλα η σαπιλα και το κατακαθι, "εχει πολυ μασα η υποθεση".

    Θα Πλημμυρίσουν την σκυδρα.
    Θα στεγνώσουν τους καταρακτες της εδεσσας
    Δεν θα αφησουν σταγόνα στον υδροφόρο ορίζοντα του αμυνταιου.
    Χωρις νερο θα δωσουν και την χαριστική βολή στα αμπελια.

    Να σταματησουμε να ειμαστε "αντουανετες" λπεναντι στο παρακρατος. Τις δυναμικές παρανομες καλλιεργειες, θα ακολουθησουν οπως φαινεται δυναμικές λασταγγαρκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εάν συνεχισει το ρεσιταλ προκλητικότητας, του παρακράτους, να ποδοπατουν νομους του κρατους, να αδειαζουν λιμνες με το ετσι θελω και να θετουν σε κινδυνο την υδατική ισορροπία της περιοχης, δεν αποκλείεται να γυρίσουμε στο 1992.
    Οι υπαιτιοι ειναι οι ιδιοι, αλλα οι πληττομενοι πολυ περισσοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν μείνει ο σύλλογος μόνος χωρίς υπερασπιστές τότε να μας δω τι θα κανουμε. Ενας Μουλας και ενας Μπουκτσης καιοι λοιποι δεν φερνουν την ανοιξη. Ολοι να τρεξουμε. Δεν αντεχουν αλλο τα παιδια. Το ειπαν ευθεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ. ΤΕΡΜΑ! ΤΕΡΜΑ! ΤΕΡΜΑ! ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θα σας πει κανενας τελικα ποσα στρεμματα καλλιεργει αυτή ή κακομοιρα αγροτισσα. δεν έχει αφήσει ανθρωπο να μιλησει.Σε κάθε συζήτηση για την λιμνη, "πρωτη μουρη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ειστε ...εκατονταδες αν οχι χιλιαδες φιλοι της λιμνης..αλλα στην ανοικτη επιθεση-εισβολη που δεχτηκα απο..αγανακτισμενους πολιτες..μεσα στο Δημοτικο Συμβουλιο..και που η ουσια του ηταν οι ανοικτες μου θεσεις για τη λιμνη...Δεν βρεθηκε ουτε ενας σας ανοικτα κι επωνυμα να με στηριξει...Ειναι ευκολη ..η επανασταση της ανωνυμιας..και προπαντων..πολυ ασφαλης..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πότε έγινε; γιατί πραγματικά δεν μάθαμε κάτι. Εννοείται πως υπάρχει πλήρης στήριξη στο πρόσωπο του κ.Ρακόπουλου. Μα και στο κάτω κάτω οι θέσεις του για την λίμνη είναι γνωστές και λογικές. Κ. Ρακόπουλε μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς συνέβη;

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο δήμαρχος τον οποίο υπηρετήτε έμπρακτα επαναστατεί, πολεμώντας με νύχια και με δόντια να αδειάσει τη λίμνη...

      Διαγραφή
    3. Η πλάκα είναι πως με την άποψη των "αγανακτισμένων" για την λίμνη ταυτιζόταν και ο δήμαρχος...

      Διαγραφή
  33. Πρόσεξε πως μιλάς κ τη εκφράσεις χρησιμοποιείς πίσω από την ανωνυμία σου γελοίε. Κοίτα μην σας βουλωσουν η καλύτερα μην σε βουλωσουν εσένα τίποτα κ δεν θα είναι μόνο το στόμα . Άντε με τον καθένα εδώ που Πίσω από την ανωνυμία λέει ότι θέλει μόνο για τις εντυπώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σιγα χαλαρωστε ...μην τρελενεστε υπερβολικοι τυποι που δεν θα μεινει η λιμνη.ολοι ξαφνικα την αγαπησατε .αντε μην σας χαρακτηρισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το σχολιο μου φιλε Νικο Μουλη δεν αφορουσε εσενα που παληκαρισια κι ανοικτα δινεις μια μαχη για το δημοσιο συμφερον...Αφορα οσους δισταζουν να υπογραφουν τις λογικες αποψεις τους για τη λιμνη σε μια χωρα που περηφανευεται..οτι οι προγονοι της ανακαλυψαν τη Δημοκρατια..Σιγουρα κατι δεν παει καλα..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. είστε ολοι κακομαθημενα παιδακια που το θεμα της λιμνης σας βγαζει απο την αφανεια και την ανυπαρξια. Περα απο το ποσο θα ανεβει η σταθμη της λιμνης δεν ακουω ουτε βλεπω να αγωνιζεται κανεις για το πως θα παραμεινει η σταθμη σταθερη... Αυτο ειναι το ζητουμενο οχι να αφανιστει ο ανθρωπινος παραγοντας για φτασει η λιμνη μεχρι τον φιλωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτοι θελουν κ μας τους ανθρωπους να πνιξει η λιμνη τοσο ζηλεια που εχουν.φαγωθηκατε ρε φαγωθηκατε .τραβατε δουλεψτεεεεεε κ το ξαναλεω τραβατεεεεεε φτανει πια με αυτη την ζηλεια σας φτανει. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι ώρα είναι αυτή που γράφεις σχόλια, δεν πήγες στο χωράφι το πρωί? Ξερω, έστειλες τους Αλβανούς και κατά τις 12 το πρωι σοσιαλ για καφέ με το ναβάρα και διάβασμα ανάποδους το αιφον αν δημοσιεύτηκε το χθεσινοβραδυνό σχόλιό σου...

      Διαγραφή
  38. Εμεις δουλευουμε σε δικη μας περιουσια..εσεις που φωναζετε σε αρπαγμενη..Εκτος αν δε βλεπετε τη διαφορα.Λιγο αργα αλλα σας πηρε χαμπαρι ο υπολοιπος κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οτι να ναι ...αρα ζηλεια κ μονο ζηλεια τσιφτη εσυ που δουλευεις στην δικη σου περιουαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό κατάλαβες? καλώς. τις λέξεις "οικολογία " και "οικολογική συνείδηση" τις άκουσες ποτέ? και εάν ναι σου εξήγησαν το νόημά τους, ή τα μπόλικα ευρώ σε τύφλωσαν?

      Διαγραφή
  40. ...The game is over..Οποιος δεν το καταλαβε..κακο του κεφαλιου του..Το περιουσιολογιο που προωθειται θα ξεβρασει τους αρπαγες ξενων εδαφων που ακομα ..κελαιδανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατί η λίμνη Βιστωνίδα δεν ανήκε ποτέ στη Μονή Βατοπεδίου

    Με ένα σκεπτικό-καταπέλτη το Εφετείο Θράκης αναγνωρίζει την κυριότητα του Δημοσίου όχι μόνο στη λίμνη Βιστωνίδα και στις παρόχθιες εκτάσεις, αλλά ακόμα και στις νησίδες (Αντά Μπουρού κ.λπ.), αφήνοντας ολοκληρωτικά «εκτός νυμφώνος» τη Μονή Βατοπεδίου, που σχεδόν επί έναν αιώνα (τουλάχιστον σε δικαστικό επίπεδο) διεκδικεί ιδιοκτησιακά δικαιώματα σε δημόσια έκταση 27.000 στρεμμάτων.
    http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/giati_h_limni_bistonida_den_anike_pote_sti_moni_batopediou-64320754/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .