Σύσκεψη στο Αμύνταιο με θέμα το προσφυγικό ζήτημα και τη συγκρότηση Τοπικού Συμβουλίου προσφύγων.(video)

Γέμισε χθες η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου από τον κόσμο που παραβρέθηκε στην Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με θέμα το προσφυγικό ζήτημα και τη συγκρότηση Τοπικού Συμβουλίου προσφύγων.

Στην Σύσκεψη συζητήθηκε η πιθανότητα να έρθουν για φιλοξενία πρόσφυγες στον Δήμο Αμυνταίου με όλους τους φορείς και τους κατοίκους να δηλώνουν πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι παρών και θα βοηθήσουν, ακούστηκαν και εύλογα ερωτήματα
όπως για το πόσο χρονικό διάστημα και των αριθμό των προσφύγων κάτι που όμως κανείς στην αίθουσα δεν μπορούσε να απαντήσει, γιατί όπως έχουμε δει ακόμα και σε γειτονικούς δήμους δεν υπάρχει  έγκαιρη ενημέρωση από την Κυβέρνηση ούτε καν για το πότε θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες.

Δείτε το βίντεο: 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Οι προσφυγες μας μαραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ξεδιαντροπη κι απροκαλυπτη εσκεμενη διαστρε
    βλωση ανοικτα διατυπωμενων θεσεων μου και πιστευων μου που προσπαθει να με εκθεσει στους συμπολιτες μας ειναι Γκαιμπελικης λογικης και πρακτικης τακτικη..Εκτος αν καποιοι αγνοουν την Ελληνικη..που οντως ειναι δυσκολη γλωσσα ..Φυσικα κι εχω ζητησει την εισαγγελικη συνδρομη για τη προστασια μου, αφου ακομα ζουμε σε καιρο Δημοκρατιας.Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .