Χρυσοί Σκούφοι 2016: Ναουμίδης- Κοντοσώρος και Θωμάς τα τρία εστιατόρια του Αμυνταίου που βρίσκονται μέσα στα καλύτερα της Ελλάδος

H λαμπερή τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα Ball Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ανέδειξε τα εστιατόρια
Etrusco και Funky Gourmet που, για μία ακόμα χρονιά, βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης.
Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Έκτορας Μποτρίνι με τα εστιατόριά του -σε Κέρκυρα και Αθήνα να βραβεύονται με Χρυσό Σκούφο και το κερκυραϊκό Etrusco να αποσπά για τέταρτη συνεχή χρονιά 2 Σκούφους ως το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα. Φέτος, όπως και πέρυσι, ισοβάθμισε με το πολυαισθητικό Funky Gourmet της Γεωργιάννας Χειλιαδάκη και του Νίκου Ρούσου, που έλαβε εξίσου 16,5/20 βαθμούς και 2 Χρυσούς Σκούφους.
Μέσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας για άλλη μια χρονιά βρίσκονται και βραβεύτηκαν και τρία εστιατόρια της περιοχής Αμυνταίου, που μέσα από την κουζίνα τους διαφημίζουν την περιοχή μας.
Τα δικά μας εστιατόρια που βραβεύτηκαν είναι:  Η ταβέρνα των αδελφών Ναουμίδη στον Άγιο Παντελεήμονα, η Ταβέρνα του Κοντοσώρου στο Ξινό Νερό και η Ταβέρνα του Θωμά στο Σκλήθρο.




Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ. ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσό σκούφο πάντως δεν πήραν με 14 στα 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι κάνουν δουλειά. Σοβαρή δουλειά.
      Το να κρατάς εστιατόριο σε μία επαρχία σαν την δική μας είναι δύσκολη υπόθεση. Το να είσαι από την περιοχή Αμυνταίου και να βραβεύεσαι κάθε χρόνο (άρχισε ο Κοντοσώρος, συνέχισαν μαζί με τον Πασπάλη και φέτος προστέθηκε και ο Ναουμίδης) είναι φοβερή επιτυχία.
      Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως δεν πήραν χρυσό σκούφο. Πήραν όμως βραβεία ελληνικής κουζίνας. Ο Κοντοσώρος βαθμολογήθηκε με 14,5/20 και οι Θωμάς, Ναουμίδης με 14/20.
    Όπως και να ΄χει οι γαστριμαργικό επίπεδο της περιοχής Αμυνταίου είναι υψηλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στους ανθρωπους για τον κοπο τους. Οσο για τους "υπευθυνους" (διαχρονικα) για την αναπτυξη της περιοχης μας την οποια επικαλουνται τακτικα εδω και πολλα χρονια, ας δουν λιγο πιο σοβαρα τοσο το συγκεκριμενο θεμα οσο και αλλα παρομοια (πχ τις προαλλες ειχαμε βραβευσεις οινοποιειων της περιοχης). Θα μου πειτε βεβαια τι να κανουν και αυτοι;;; Τι αλλο;;; Μα να μας απαντησουν φυσικα με περισσο θρασος πως εχουν συνταξει μια μελετη την οποια ομως οι επομενοι που ηρθαν την αγνοησαν αλλα θα απαντησουν οι επομενοι πως συνεταξαν και οι ιδιοι μελετη καλυτερη αλλα επειδη ηρθαν παλι οι προηγουμενοι και δεν τους αρεσε εκαναν αλλη μελετη αλλα πεθανε αυτος που την ειχε αναλαβει και μετα πηγαν να κανουν καινουργια αλλα μετα ηρθε η κριση και μετα τελειωσαν τα λεφτα αλλα τελικα εμειναν λεφτα μονο για ακριβοπληρωμενες προεκλογικες εκστρατιες οι οποιες ομως ακριβοπληρωθηκαν οχι επειδη επρεπε να νικησουμε εμεις για να ικανοποιησουμε τους δικους μας που μας στηριξαν με καθε τροπο ΑΛΛΑ για να χασουν οι αντιπαλοι που θα ηταν επιβλαβεις για τον τοπο και θα μπλοκαραν την αναπτυξη γιατι δεν ειχαν το οραμα μας!!! Καταλαβατε;;; Καλη μας χονεψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .