Με παρών από τον κ. Ρακόπουλου και ένταση από γνωστό Συριζαίο το ψήφισμα κατά των δηλώσεων του Υπουργού Παιδείας για την Γενοκτονία των Ποντίων (video)

Ψήφισμα εκδόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου κατά των δηλώσεων αμφισβήτησης του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη για την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού.
Κατά την διάρκεια
της συζήτησης του θέματος  ο κ. Ρακόπουλος  τοποθετήθηκε αρνητικά στο ψήφισμα και δήλωσε παρών, παράλληλα με την λήξη του θέματος δημιουργήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ μέλους του Σύριζα και δημοτικού Συμβούλου.
Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Να τρώεισας ούλτς ο λύκον.Χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου,ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουνε.Υπάρχουνε πολλοί βέβαια εκεί μέσα που δεν εμφανίζονται σε καμμιά εκδήλωση ποντίων της περιοχής,ή αν εμφανίζονται το κάνουνε για να γεμίσουνε τις σακκούλες με τα διάφορα κεράσματα.Άλλοι πάλι έχουνε κάτι με το ποντιακό γένος και δεν αναγνωρίζουνε τίποτε.Ανιστόριτοι επιστήμονες και μη.Παρόλα αυτά ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΥΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λέτε μωρέ; Τι εξυπνάδες είναι αυτές; Εγώ δεν είμαι πόντιος. Δεν πάω σε καμία εκδήλωση ποντίων. Όμως όλοι ξέρουμε τι τράβηξαν οι πρόγονοί σας, αυτοί οι ξεριζωμένοι άνθρωποι. Ο κάθε Φίλης μπορεί να λέει αρλούμπες. Κανένας δεν τα έχει με το ποντιακό γένος. Μην τρελένεστε.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Ρακόπουλε σέβομαι το γεγονός οτι προσπαθείτε να στηρίξετε την κυβέρνηση διότι ο γιος σας ειναι αστυνομικός σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα καλο θα ηταν σε τοσο ευαίσθητα θέματα να μην παίρνετε καν θέση γιατι εκτίθεστε ενώ δεν υπαρχει λόγος. Απο την άλλη απολαμβάνω να βλέπω τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να μην αντιδράνε στις δηλώσεις σας οι κατα τα αλλα Πόντιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο στραβός και εμπαθής ,δεν αναγνωρίζει την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ποντίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη με κανεις κυριε 6,48 ,,,και μετοχο της CΟSMOTE επειδη ειχα μια αλλη αποψη στο θεμα της κεραιας της στηΛεβαια,,Η ανθεληννα για την αποψη μου για τη γιορτη της Κελλης,,,,Απλα ο Δημοκρατικος διαλογος δεν ειναι,,μαθηματκα,,Εχουν κι αλλες αναγνωσεις,,Πραγμα που χαρακτηριζε εκεινους τους αγνοημενους αρχαιους μας προγονους,,Που δεν ξερω εσεις αλλα εγω τους υπερεκτιμωΑΘΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου άρεσε το παράδειγμα σας με την Cosmote και συμφωνώ απόλυτα μαζι σας. Επίσης δεν ασχολήθηκα ποτέ με το θέμα εορτασμού της Κελλης ή όχι,πιστεύω υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί ο Δημος μας. Αλλα όσον αφορά την γενοκτονία των Ποντίων πιστεύω πως ηταν άστοχη η τοποθέτηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπω κι εχω απειρους φιλους ποντιους κιμπαρηδες και λεβεντες που ειναι και χαρακτηριστικα της ρατσας τους...Αλλο αυτο κι αλλο το ομαδικο επισημο αναθεμα σ εναν ανθρωπο-εστω και υπουργο-που καποτε ειπε κατι που δεν ταιριαζε απολυτα μ οτι πρεσβευουμε...Οι παπουδες μου βρεθηκαν απελασμενοι απ την Ανατ Θρακη στο Αμυνταιο το 1914...Πολυ πιο πριν απ τους δικους σας Για χρονια υπηρξαν συνδεσμος τα τοτε δυσκολα χρονια της μετα 10 χρονια δικη σας προσφυγιας αναμεσα σε εντοπιους και προσφυγες της περιοχης μας,, Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H γενοκτονία των ποντίων είναι ιστορικό γεγονός και τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα ψευτοκουλτουριαρηδων αριστερών.

      Διαγραφή
    2. Θυμησε μας 11,23 ποσα κρατη εχουν αναγνωρισει τη γενοκτονια??

      Διαγραφή
  7. Αν ανοιξουμε το κουτι με τις γενοκτονιες,,,θα φανουν πολλοι κρυμενοι στη νουλαπα σκελετοι...Ο νομος Φλωρινας ειχε..τριπλασιο πληθυσμο προπολεμικα..Η Πρεσπα ειχε 15 000 κατοικους..τωρα 1000 απ τους οποιους οι περισοτεροι Ηπειρωτες..Τα χωρια τα ντοπια της Καστοριας ..εξαερωθηκαν..Τι τα ψαχνετε??Ελληνες Τουρκοι Βουλγαροι συναγωνιστηκαν καποτε στο εγκλημα εν ονοματι του εθνους και της θρησκειας τους..Ετσι στηθη..καν τα ...καθαρα κι ομοιογενη εθνικα κρατητων βαλκανιων..Τελευταια πραξη..η Σρεμπενιτσα στη Βοσνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φρικτη φωτογραφια στη προμετωπιδα του δημοσιευματος...δειχνει τη ΘΗΡΙΩΔΙΑ των Τουρκων..οτι ακριβως ειπε ο καταδικαστεος Φιλης..Ειναι αλλο πραγμα η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...Ισως γι αυτο παραλειπουμε να θυμιζουμε τον σχεδον ανυπαρκτο αριθμο κρατων που την αναγνωρισαν σαν τετοια...φιλοι οι Ποντιοι..αλλα φιλτατη η αληθεια..Μονο που χρονια τωρα εχουμε παψει να αγαπουμε την αληθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολλά κοινοβούλια κρατών μεταξύ των οποίων ,της Αυστραλίας, Σουηδίας κ.λ.π Επίσης η παγκόσμια επιτροπή αναγνώρισης Γενοκτονιών αναγνώρισε την γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ του πόντου. Στην Ελλάδα την αμφισβητούν κάποιοι γραφικοί αριστεροί.

      Διαγραφή
  9. Απο τα 189 λοιπον κρατη του ΟΗΕ,,,εχουμε 3-4 κρατη αν προσθεσουμε και Κυπρο και Αρμενια για ευνοητους λογους,,,Μας λειπουν αδελφια παρα-παρα πολλα αλλα,,,Εκτος αν ολοι μας εχθρευονται και μας μισουν,,πραγμα που παρα πολλοι Ελληνες πιστευουν ακραδαντα,,,,Οι,,γραφικοι αριστεροι,,ειναι απλα καποιοι,,,που αγαπουν τη ,,,θεα ΛΟΓΙΚΗ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι δεν φερνει τοσα χρονια μια Ελληνικη Κυβερνηση το θεμα της γενοκτονιας των Ποντιων στο Ευρωπαικο Συμβουλιο που εχει αναγνωρισει τις γενοκτονιες Εβραιων και Αρμενιων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .