Καταγγελία Γονέα

Σας ενημερώνω  oτι η ορκωμοσία των πτυχιούχων  του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. χθες 20 Απριλίου 2015 ακυρώθηκε από τον  κοσμήτορα κ.Μαυροσκούφη .Είχε προειδοποιήσει βέβαια με απόφαση της σχολής Του!
Ως γονιός και ως δασκάλα, συνταξιούχος πια, ένιωσα ακυρωμένη και προδομένη, όπως όλοι οι γονείς που είχαμε κατακλύσει την αίθουσα του Α.Π.Θ. για να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας τη δύσκολη αυτή εποχή .Δυστυχώς δεν έδειξε ανοχή όπως θα άρμοζε σε εκπαιδευτικό. Το σεβασμό δεν τον απαιτείς, τον κερδίζεις. Συγχωρείς τους φοιτητές-μαθητές για τυχόν ατασθαλίες τους (κόρνες-κομφετί )προτείνοντάς τους άλλες διεξόδους. Ευελπιστώ στην ενημέρωση του κοινού σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Οι καθηγητες πανεπιστημιου ειναι ιδια φαρα με τους γιατρους στα νοσοκομεια. Τους μιλας κυνηγωντας τους απο πισω. Η επαρση της εξουσιας σε ολο της το μεγαλειο. Χειριστο παραδειγμα παιδαγωγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου λες λεπτομέρειες για κόρνες και κομφετί, γιατί...σε έχασα. Αν και την ημέρα της ορκωμοσίας τους θέλουν τη σχολή σαν πορτέλο καλά έκανε. Και να ορκίζονται με e-mail, αφού δεν πιστεύουν σ' αυτό. Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος.
    Ο νοικοκύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .