Τα ΘΑ....που έμειναν στα λόγια!

Κάποια στιγμή, βρέθηκαν σωτήρες....
Σωτήρες (Μούφα), που εκμεταλλεύτηκαν  την ομάδα που όλοι αγαπάμε για προσωπικούς τούς λόγους....

Σωτήρες, που με τα κούφια λόγια τους, έφτασαν την Θύελλα Φιλώτα, σε οικονομικό αδιέξοδο!

Όλοι θυμόμαστε τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη, στη λαϊκή συνέλευση της Θύελλας  που έγινε πριν ένα τρίμηνο στο αμφιθέατρο Φιλώτα.
Ο κ. Θεοδωρίδης, λόγω προσωπικής αντιπαράθεσης που έχει με το πρόσωπο μου, πετώντας αιχμές κατά μού, δήλωσε πως αν αλλάξει η Διοίκηση της ομάδας , τότε και μόνο τότε η ομάδα δεν θα έχει να φοβάται τίποτα, αφού θα έχει τον Δήμο Αμυνταίου δίπλα της  σε κάθε οικονομική ή άλλου τύπου δυσκολία ...
Εγώ, για το συμφέρων της ομάδας, δήλωσα παραίτηση από την θέση του προέδρου, πιστεύοντας και εγώ όπως και πολλοί άλλοι στα λόγια του Δημάρχου...
Πέρασαν, απο τότε τρεις μήνες και σήμερα η ομάδα αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα μηνιαία της έξοδα....
Π'ερασαν τρεις  μήνες και ο Δήμαρχος Αμυνταίου, όχι μόνο δεν έχει τηρήσει τον λόγο του, όχι μόνο δεν έχει βοηθήσει την ομάδα μας, αλλά δεν έδωσε ούτε καν το ευτελές ποσό των 20 ευρώ ώστε να γίνει μέλος.
κ. Θεοδωρίδη, ο στόχο σας είναι να καταστρέψετε την Θύελλα;
Αν δεν είναι έτσι, κ. Δήμαρχε κρατήστε τον λόγο σας και στηρίξτε την ομάδα.
Δεν είναι όμως μόνο ο Δήμαρχος Αμυνταίου που έταξε φύκια με μεταξωτές κορδέλες....
Είναι και ο δικός μας, ο Φιλωτιανός, Πρόεδρος ΔΕΤΕΠΑ κ. Χαριτίδης.
κ. Χαριτίδη, είπατε πως αγαπάτε την ομάδα του χωριού σας,  είπατε πως θα στηρίξετε την  ομάδα....αλλά   όχι μόνο δεν στηρίξατε αλλά δεν έχετε καν πληρώσει την διαφήμιση που έχετε βάλε σαν ΔΕΤΕΠΑ, όταν όλοι οι άλλοι (ξένοι) επαγγελματίες έχουν τακτοποιήσει οικονομικά την διαφήμιση τους.
Τέλος, κ. Γκιαουράκη, κάποιοι (φίλοι) σας έταξαν, ώστε να συνηγορήσετε με τον Δήμαρχο Αμυνταίου, να σας δίνουν τον μήνα ένα ποσό της τάξεως των 3000-4000 χιλιάδων  ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας, ακούγετε πως οι φίλοι σας αυτοί δεν τήρησαν τον λόγο τους απέναντι σας και κατα προέκταση και απέναντι στην ομάδα... Αν είναι αλήθεια κ. Γκιαουράκη, τότε χρέος σας είναι απέναντι στον κόσμο της Θυελλάς να μας πείτε ποίοι είναι αυτοί οι Φίλοι.....


Οκλαλιώτης Ανέστης 

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Να ξεκινήσουμε από τα προφανή:το κείμενο ουτε κατά διάνοια είναι του κ.Οκλαλιώτη,οπότε ή δικηγόρος το έγραψε ή καποιος άλλος και το έδωσε να το προσυπογράψει ο Κ. Οκλαλιώτης,το θέμα είναι ενα ,γνωρίζει ο κυριος Οκλαλιώτης την ύπαρξη αυτής της επιστολής ή θα τη μάθει αργότερα?
    Στο δια ταύτα τώρα,πρόκειται για ένα παραλήρημά του ανακατώνει θεούς και δαίμονες,δικαίους και αδίκους,γνωρίζοντες και μη.
    Τι δουλειά έχει ο Γκιαουράκης με το δήμαρχο ή με τον κ. Χαριτίδη?
    Με ποια λογική υποστηρίζει ότι το περιβάλλον του δημάρχου χρηματοδοτεί κάτω από το τραπέζι τον κ.Γκιαουράκη?
    Ξέρει ο κ. Γκιαουράκης ότι το περιβάλλον του κ. Ιωσηφίδη τον θεωρεί όργανο του κ. δημάρχου?
    Πότε είπε ο δήμαρχος ότι αν αλλάξει η διοίκηση θα σας βοηθήσω;αντί αυτου είπε ότι «πρέπει να σταθεροποιηθεί η διοικητική κατάσταση στην ομάδα προκειμένου να συζητήσουμε σοβαρά».
    Αν ήταν να βοηθήσει κάποια ομάδα και μάλιστα μυστικά το λογικό δε θα ήταν να επελεγε κάποια όπου συγγενικά του πρόσωπα ή άτομα του συνδυασμού του δραστηριοποιούνται?
    Για ποιο λόγο τώρα,αυτή τη χρονική στιγμή εμπλέκει πάλι την ομάδα,που υποτίθεται ανιδιοτελώς χρηματοδότησε, με προσωπικές του υποθέσεις (ή μήπως δημοτικές).
    Το να αποπροσανατολίζεις τον κόσμο είναι εύκολο κ.Ιωσηφίδη,το να δημιουργείς είναι δύσκολο.Υπομονή 5 χρονια είναι θα περάσουν.
    ΥΓ ελπίζω αυτή τη φορά να δημοσιευτεί το κείμενό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για μια ακομα φορα μπλεκεται ο αθλητισμος με την πολιτικη .Το οτι εταξε λαγους με τεραχιλια ο σημερινος δημαρχος το γνωριζουν και οι πετρες αλλα στο ταξιμο δεν εχει φορο οπως λεει και ο σοφος λαος. ο σημερινος δημαρχος δεν εχει καμια σχεση με τον αθλητισμο.μην χεχναμε χωρια το τι ειπε για την θυελλα Φιλωτα και την βοηθεια που απλοχερα θα προσφερει ειπε το αλλο Οτι μετα την εκλογη μου σαν δημαρχος αμεσως την επομενη μερα που θα αναλαβω θα αρχισουν οι εργασιες στο υπο κατασκευη κλειστο του Φιλωτα.Αυτα ηταν ακριβως τα λογια του. μαλλον εννοουσε οτι τι κλειστο θα γινοταν αποθηκη για ξυλα και χωρος για τα αλογα .Αν εστω και για αστειο τα λογια ταπληρωνεις ο κυριος Θεοδωριδης δεν θα εβγαζε μιλια.Ενας φιλος της ομαδας που ενω εχει διαρκειας πληρωνει και εισητηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβως έχουν τα πραγματα. Και μακάρι να ηταν αλήθεια οτι θα έφτιαχνε το κλειστό διότι για να χεις ομάδα στην γ εθνική και παραπανω θέλει και υποδομές κάθε τύπου. Το οτι μπερδεύει ο Οκλαλιωτης την μπάλα με το γάλα είναι πασιφανές. Απλα έχει και καποιες εκκρεμότητες με τον Μουφα οποτε δημιουργεί λίγο κλιμα νομίζοντας πως ο λαος δικάζει και στα δικαστήρια. Εκεί κ.Οκλαλιωτη είναι αλλη φαση. Τέλος οποίος θέλει να είναι στην ομάδα και να βοηθαει ας το κανει σιωπηλά. Βαρεθηκαμε τα πολλά λογια. Η Θύελλα ηταν είναι και θα είναι η αγάπη του χωριού μας.

      Διαγραφή
  3. Γερά Ανέστη να ξεπλυθεί η σάρα και η μάρα. Τι θέση παίρνει ο Αντιδήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλωτιανοι ξυπνατε. 5 χρωστατε στν νταμπιζα 15 θα σας στερήσει.και καλά σας κανει για να μάθετε να είστε άντρες και όχι πάπιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ζησαν αυτοι καλα και μεισ καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά στη κάθε ομάδα γιαυτό υπάρχει η διοίκηση για να κανει κουμάντο κ να καλυπτει τα έξοδα του συλλόγου αν περίμεναν όλοι απο τους δήμους η τους ανθρώπους που τα ζουν πολύ απλα θα είχαν εξαφανιστεί η ομάδες γιαυτό κοιτάξτε να κάνετε οτι μπορείτε εσείς τις διοικησης κ μην ριχνετε ευθύνες σε ατομα εκτός ομαδας!! παρακαλώ να περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H oμαδα δεν ανηκει ουτε στον Οκλαλιωτη ουτε στον εκαστοτε δημαρχο ανηκει στον κοσμο του φιλωτα και στα νεα παιδια που ειναι στις ακαδημιες αν καποιος μπορει να προσφερει ας το κανει τα πολλα λογια ειναι για τα καφενεια ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημαρχος και προεδρος δετεπα το μονο που θελουν ειναι να πεση η θυελλα.τον ερμη θελουν γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΔΕΤΕΠΑ δεν κατάλαβα γιατί διαφημίζεται στο γήπεδο? Για να αποκτήσει περισσότερους πελάτες ή να πουλήσει το προϊόν της? Προφανές ότι ο Χαριτίδης δεν μπόρεσε να ανεβάσει δική του φωτογραφία και ανέβασε το δετεπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντε ρε φιλωτανοι εσεις δεν πατε στο γηπεδο να μην πληρωσετε εισιτηριο και ζητατε απο τον Δημο αντε ρε απο εδω χουβαρνταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .