Προβολή του ντοκιμαντέρ «Νεοναζί, το ολοκαύτωμα της μνήμης» στο Λέχοβο

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του γνωστού δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου «Νεοναζί, Το Ολοκαύτωμα της   Μνήμης», θα παρουσιαστεί  με πρωτοβουλία του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» και των νέων του χωριού, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις  6.30 το απόγευμα, στο εντευκτήριο του Συλλόγου, στο Λέχοβο.
  


  Ένα σχολείο στο Δίστομο και δύο ιστορίες  σε ένα  ντοκιμαντέρ  που στέκεται στην ιστορική αλήθεια, την μνήμη και την λήθη και προβάλλει  τα εγκλήματα των νεοναζί.
  Στο Λέχοβο, το οποίο είναι ένας από τους πλέον γνωστούς μαρτυρικούς οικισμούς  με το ολοκαύτωμα που συνέβη τον Ιούλιο του 1943, η προβολή της εξαιρετικής αυτής ταινίας -που απέσπασε πολλά θετικά σχόλια σε πανελλήνιο επίπεδο-κρίθηκε ιδιαιτέρως  αναγκαία.

  Χαρακτηριστικό στοιχείο μάλιστα είναι  η  συμμετοχή των νέων του  Λεχόβου στην προετοιμασία και την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης  και στο πλαίσιο αυτό οι ίδιοι οι Νέοι του χωριού και η διοίκηση του Συλλόγου, καλούν όλους τους νέους και τις νέες, αλλά και όλους τους κατοίκους να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας  και την συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ 2ο ΚΟΜΑ ΒΓΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΛΕΧΟΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΛΕΧΟΒΟ ΕΝ ΕΤΗ 2014..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι ο ίδιος 7:44 και 8:42. ΚΟΜΑ με ένα Μ. Δεύτερο κόμμα στο Λέχοβο και τρίτο Πανελλήνια όρισε τη Χρυσή Αυγή ο Λαός κάτω από φασιστικές διώξεις και μεθοδεύσεις που θα χαιρέτιζαν χειροκροτώντας οι πραγματικοί φασίστες και ναζιστές είτε νέοι είτε παλιοί με ανάμεσά τους αυτούς που έκαναν τη Χώρα σκουπίδι. Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι οι πιο ισχυροί μαχητές κατά του καλυμμένου Νέου Γερμανικού Ναζιστοφασισμού. Φάε χόρτο και μάθε ότι είναι 2015 και οι Εκλογές έγιναν το 2015 που για 4η φορά σε 2,5 χρόνια ανέδειξαν τη Χρυσή Αυγή σε μεγάλο πολιτικό παράγοντα. ΖΗΤΩ ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΛΕΧΟΒΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΧΟΒΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΧΟΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
  4. 5ο κόμμα βγήκε στο Λέχοβο... Δεν θα μας τρελάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ουστ?5ο κόμμα βγηκε...δεν βγήκε 2ο... Μπες http://ekloges.ypes.gr και βούλωνε

      Διαγραφή
  5. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟΙ?ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩς ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΚΩΤΟΝΑΝ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΙΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ,(ΡΙΜΠΕΡ-ΜΟΛΟΤΩΦ)Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΥΠΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΑΝ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .