Εργάτης καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου καταγγέλλει

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ
2ΜΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΗΔΙΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΛΗΓΕΙ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7¨30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΣΩΜΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ



                                             ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Δεν μας λες και πως μπήκες στα 2μηνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχει κλειστά στη τραπεζα μαλλον να παρουν τοκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα 2μηνα μπηκε μεσω δημου...
    εξου και οι απειλες απο τον μουφα...
    αλλα περαν αυτου ο ανθρωπος πρεπει να πληρωθει και στην ωρα του γιατι οι υποχρεωσεις πλεον ειναι μεγαλες...
    αλλα ο χορτατος τον νηστικο δεν τον σκεφτετει ειναι κανονας..
    καλα να παθουμε τον μουφα θελαμε δημαρχο ας τον λουστουμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια τραβάνε όλοι στην ΔΕΗ...Θεοδωρίδη δεν θέλατε...;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσενα δηλαδη 2:51 σε ενδιαφερει το πως μπηκε ο ανθρωπος στα 2 μηνα. το οτι δεν εχει πληρωθει δεν το κοιτας.. αλλα βεβαια τον κ.Μουφα θελατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και φυσικα τα λεφτα των διμηνιτων τα έχει ο μουφας στο μαξιλαρι του.Σα δε ντρεπεστε .Υπαρχουν διαδικασιες, οι οποιες τηρουνται με θρησκευτικη ευλαβεια.Το πάρε από εδω,δωσε εκει εφτασε το δημο και την ελλάδα στο μη παρέκει.Υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμενα δεν με νιαζει αν παρει τα λεφτα η οχι!! γιατι με βισμα μπηκε!! δεν ειδα κανα πινακα στα 2μηνα που να λεν με ποσα μορια περασαν εκτος και αν κανω λαθος. οποτε απανταω με αυτο και στον *3:23 μ.μ.* και δεν ειμαι ο * 2:51 μ.μ.* απλα καταλαβα την ερωρηση και τη 8ελει να πει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυσαξτεεεεεε χασατεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα. Απ’ότι διαβάζω τα βάζετε ο ένας με τον άλλον με έναν απαράδεκτο τρόπο σκέψης και έκφρασης μεταξύ σας. Αυτό αν το διαβάζατε σαν τρίτοι δεν θα νιώθατε ντροπή? . Όλοι μας θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον αλλά με όλες αυτές τις απόψεις που διάβασα δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να διεκδικήσουμε ούτε να αλλάξουμε κάτι. Λίγο πολύ τα ξέρετε όλοι αλλά συνεχίζουμε να βαδίζουμε σε αυτά τα ΣΚΑΤΑ. Αντί να σκεφτείτε να βρείτε τρόπο μπας και διορθωθεί κάτι από όλο αυτό, γιατί άυριο μπορέι να είσαι και ο επόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρα θα σου λεγα 2:51 να πας στο Brouckback mountain και ξερεις τι να πας να κανεις (το ειπα πιο κομψα για να μην με κοψουν). Εδω ο ανθρωπος λεει οτι δουλευει,πειναει απειλειται εν ψυχρο απο το δημαρχο,με λιγα λογια λεει ξεκαθαρα οτι οποιον γουσταρει θα βαζει και θα βγαζει οπως δηλ σαν στο δικο του μαγαζι καταγγελει κ εσυ βρε τετραποδο θες να μειωσεις τον ανθρωπο κ το αρθρο με ασχετες ερωτησεις. Εγω πιστευω οτι ητε ο δημαρχος εισαι η καποιο τσιρακι του δεν εξηγητε τετοιο σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. α γι αυτο δε μαζευουν τα σκουπιδια,εκει που αδιαζανε τους καδους 3 φορες την εβδομαδα,τωρα τους αδιαζουν μια φορα καθε 15 μερες,δεν πληρωνονται τα παιδια,ντροπη για τη Δημοτικη αρχη του τοπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λετε δηλαδη κυριοι ...χουβαρνταδες..οτι ο ΜΟΥΦΑΣ δεν υπολογιζει ουτε φοβαται την εργατικη νομοθεσια και τον εποπτη εργασιας...και με τσαμπουκα και ετσιθελισμο δεν πληρωνει τα μεροκαματα φτωχων εργαζομενων...Καλα...γυριστε πλευρο στον υπνο και καντε υπομονη..5 χρονακια..με τετοια φτηνη αντιπολιτευση....Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5 χρονια θα το πινουμε μουφα δεν θελαμε καλα να παθουμε ενω ο μακαρος πρεπει να τον κανουμε μνημειο ητανε πολυ καλος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να πει κανείς..;; Μετά από αυτό τι να πει κανείς..;; Ορίστε Κύριοι σε τι χώρα ζούμε, με Δημάρχους να απειλούν και να μη πληρώνουν και από επάνω να έχουμε τους βολεμένους ακόλουθους του να τον υποστηρίζουν στο άδικο...Να την χαίρεστε τέτοια χώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι εσείς ξέρετε ότι,δεν γνωρίζεται τίποτε από όσα σχολιάζεται;Καθένας σας λέει ότι του κατέβει!Το θέμα δεν είναι του δήμου,αλλά της επιτρόπου!Όλα τα υπόλοιπα είναι φθηνή αντιπολίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α.Θ.Ρ ΣΤΑ 2ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΕΛΩΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ .ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΦΘΗΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Γ.Γ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άκουσα οτι σε λίγο καιρό θα βγουν πάλι 2μηνα . Όλοι εσείς που τώρα κατηγορείται θα πάτε να γλυφεται (δεν λέω τι , καταλάβατε) για να σας ξανά πάρουν ή να σας πάρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .