Παλικαρίσιο βαθμό η Θύελλα (video)

Το πέναλτι του Ζηνόβιου στο 66’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν
Παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Θύελλα Φιλώτα έχουν στον Ηρακλή Αμπελοκήπων με αφορμή τη φάση του 66ου λεπτού και τον καταλογισμό του πέναλτι αποβάλλοντας με κόκκινη κάρτα τον Ζιάκα.
Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζηνόβιος που δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στα όσα είχαν προηγηθεί, στο 14’ ο Χιονίδης άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή, ενώ στο 37’ ο Μαρκόπουλος πλάσαρε σωστά τον Ζιάκα φέρνοντας το ματς στα ίσια. Τέλος, το προβάδισμα στους γηπεδούχους έδωσε προσωρινά στο 42’ ο Χιονίδης πριν έρθει η φάση του 66’ που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κραγιόπουλος, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου (77’ Χαψάς), Σαράφογλου, Χιονίδης, Μαυρίδης (66’ Αρβανιτάκης), Πολίτης (86’ Σαπιασβίλι).


Θύελλα Φιλώτα (Ν. Παπανώτας): Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλαζόγλου, Χαϊτίδης (42’ Μουρατίδης), Θεοδουλίδης (53’ Ζαρογιάννης), Σιδηρόπουλος, Ζηνόβιος, Κότζα (77’ Βλαδίκας), Μαρκόπουλος.

onsport.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .