Ανακοίνωση από το Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου σχετικά με ευχαριστήριο μήνυμα υποψηφίου βουλευτή

  Εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου και σχετικα με το ευχαριστήριο μήνυμα που αναρτήσατε στις 26-01-2015 συγκεκριμένου υποψηφίου βουλευτή
και επειδή το περιεχόμενο είναι περα για πέρα ψευδές,γιατί δεν προβήκαμε σε καμία δήλωση και για την  αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλώ να  αντικαταστήσετε άμεσα το έγγραφο.Πείτε μας τίνος υπογραφή φέρει το έγγραφο; χωρίς την εγκρισή μας, γιατί ; Εκτος αν υπάρχει πρόθεση!
Υ.Γ. Εχουμε τονίσει πολλές φορές ότι ο σύλλογος μας επιτελεί κοινωνικό έργο και δεν προσκειται σε κόμματα.

                                                                          Για το ΔΣ
                                                                          Η Πρόεδρος
                                                                         Ιωαννίδου Ελένη


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ο Σύλλογος Γυναικών Αμυνταίου δεν φέρει καμία ευθήνη για το ευχαριστήριο υποψηφίου, το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε ήταν καθαρά λάθος των ΑΝΑΠΟΔΩΝ.
    Λυπάμε πολύ για την αναστάτωση που άθελα μας δημιουργήσαμε σε έναν Σύλλογο που δεν έχει δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑ ΤΗΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη πως θα ήτανε σωστό και πολιτικά πρέπον κα Ελένη να παραιτηθείτε από πρόεδρος του συλλόγου από την στιγμή που ασκείτε πολιτική εξουσία; (ανεξάρτητα που είναι δημοτική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΠΛΗΡΗ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥΜΠΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΚΥΡΙΑ.ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .