Ανακοίνωση από το Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου 

Έχοντας επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών και προκειμένου να υπάρχουν και άλλα δώρα (εκτός του Συλλόγου μας ) στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας
στις 7 Φεβρουαρίου,
παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των εμπορικών επιχειρήσεων και των καταστημάτων του Αμυνταίου και των περιχώρων σε περίπτωση που θέλουν να προσφέρουν κάποιο δώρο να επικοινωνήσουν με την κ. Δούιτση Κατερίνα στο τηλ 2386022183 και 6977750290. Θα γίνονται δεκτές οι προσφορές έως την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.-



Από το Δ.Σ του Συλλόγου


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ????? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον ο σύλλογος είναι ΠΑΣΟΚ. Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμύνταιο 27-01-2015

    Ανακοίνωση από το Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου

    Εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου και σχετικα με το ευχαριστήριο μήνυμα που αναρτήσατε στις 26-01-2015 συγκεκριμένου υποψηφίου βουλευτή και επειδή το περιεχόμενο είναι περα για πέρα ψευδές,γιατί δεν προβήκαμε σε καμία δήλωση και για την αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλώ να αντικαταστήσετε άμεσα το έγγραφο.Πείτε μας τίνος υπογραφή φέρει το έγγραφο; χωρίς την εγκρισή μας, γιατί ; Εκτος αν υπάρχει πρόθεση!
    Υ.Γ. Εχουμε τονίσει πολλές φορές ότι ο σύλλογος μας επιτελεί κοινωνικό έργο και δεν προσκειται σε κόμματα.

    Για το ΔΣ
    Η Πρόεδρος
    Ιωαννίδου Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .