Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από την νέα Δημοτική Αρχή η κεραία της COSMOTE στήθηκε στην Λεβαία (video)

Με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας ανάστατους να διαμαρτύρονται
και με μηδαμινή αντίσταση από την νέα Δημοτική Αρχή Αμυνταίου, η κεραία της COSMOTE στήθηκε στην Λεβαία….

Δείτε το βίντεο: 

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. Η κεραία έχει ραδιενέργεια και θα μας σκοτώσει όλους και θα μας κανει χαζους χρυσαυγητες . Παιδιά χαλαρώστε κεραία τηλεφωνίας είναι όχι πυρηνικός αντιδραστήρας, δεν εκπέμπει ουράνιο έλεος. Το οτι έχετε απο 3 κινητά ο καθένας δε σας ενοχλεί η ακτινοβολία τωρα σας πείραξε, όλες οι πόλεις έχουν παρόμοιες κεραίες μέσα στις κατοικίες ακίνδυνο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακίνδυνο είναι.: ο καθένας το παίζει ειδικός. Όχι δεν έχουν ραδιενέργεια όπως αναφέρεται αλλά πρόκειται για μικροκυματική ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία σε αυτές τις εντάσεις είναι επικίνδυνη για την υγεία μας. Αν θέλεις άνοιξε κανένα βιβλίο πριν μιλήσεις (αλλιώς είσαι βαλτός). Υπάρχουν κανονισμοί οι οποίοι απαγορεύουν την εγκατάσταση τέτοιων κεραιών σε κατοικημένες περιοχές.

      Διαγραφή
  2. Η τεχνολογία μας έφαγε. . Εσύ που δεν έχεις πρόβλημα βαλτην στο σπίτι σου από πάνω εξυπνάκια. . Και μην μας κάνεις υποδείξεις ξέρουμε τι ρόλο βαράει η κεραία. . Λίγο καρκίνο έχουμε απόκτησαμε και άλλον. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι αλλο θελεις θα σας βαλουν και πρωτη ζωνη τωρα να μπαινεται στην cosmote για.δουλεια

      Διαγραφή
  3. χαχαχα και ποιος θα σας βοηθουσε? το γκρουπ θεοδωριδη? χαχαχα θα λετε που εισαι ιωσηφιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κεραιες μας ψεκαζουν. Μετανοειτε ηθρθε το τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 12:25
    Δεν έχουμε σημα βριζουμε την εταιρεία
    Μας βάζει κεραία την βριζουμε πάλι
    Έχουμε ίντερνετ κινητα δεη δίπλα και μας πειράζει η ακινδυνη κεραια... Αμορφωτοι άνθρωποι λενε για να πουν μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ μπορεί να είμαι αμόρφωτος - ή. Αλλά δεν παύει να είμαι άνθρωπος .. δεν πάω για την καρέκλα. Ούτε κοροϊδεύω τον κόσμο ούτε τρώω τα λεφτά του λαού... Μάλλον πρέπει να απευθυνθείς αλλού. . Γιατί ούτε η μεν ούτε η δεν με νοιαζουν. . Εγώ βλέπω πως την πληρώνει ο λαός και εσύ τώρα τι μου λες .. δεν τα γράφω ούτε αριστερά ούτε δεξιά. .. ξέρεις που!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξέρεις τι μας πειράζει περισσότερο, είναι η μαγκιά που τρώμε από τον ΟΤΕ μια ιδιωτική εταιρεία γερμανικών συμφερόντων που μας ...... σκέπτεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατ αρχην η κεραια εκπεμπει ραδιενεργεια αυτο ειναι γνωστο,το οτι εχουμε 3 η 4 η 5 κινητα,ειναι επιλογη μας.τοσα βουνα εχει σε εκεινο το σημειο που θελουνε να καλυψουνε το δυκτιο τους διπλα στο χωριο θελουνε να την στησουνε!οσο για σενα 12¨47 που εισαι μορφωμενος.πες τους να την στησουνε διπλα στο σπιτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπες λίγο κάπου άνοιξε μια εγκυκλοπαίδεια ρε άνθρωπε του Θεού δες τι είναι ραδιενέργεια. Ζα ε ζα... Παλιά είχε η τηλεόραση ραδιενέργεια τώρα εχεχουν οι κεραιες αύριο θα εεκπεμπουν τα σπουργίτια ραδιενέργεια. Τσιμεντολιθοι.

      Διαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ Η ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 6 ΩΡΕΣ, 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΔΛΔ ΠΕΡΙΠΟΥ180 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ .ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ,365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΑΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ 'Η ΟΧΙ;;;;;;;;; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΠΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ!!!! ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΚΕΡΑΙΩΝ!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;;;; ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν θελετε την κεραια αλλα ολοι τρεξατε να αγορασετε τα μαραφετια για να βλεπετε τηλεοραση ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 12:25 αμα την βάλεις σπίτι και συγκεκριμένα πάνω απο το κεφάλι σου να ξέρεις θα είσαι ο μόνος που δεν θα έχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το είπα εγώ! ! Αστοοοοοοοοοοοοοοοο... βρες κάτι καινούργιο να μας πεις που το παίζεις και ιστορία! Μιστερ ξερολααα χαχα

      Διαγραφή
  12. AΝΤΕ ΒΡΕ ΛΑΚΚΙΩΤΕΣ ΚΑΛΟΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΦΟΠΑΡΕΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΦΟΛΑΝΤ.ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΙ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΨΥΧΟΥΛΑ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O δημαρχος ο προεδρος και το λοιπο κακω συναπαντιμα που ειναι η λακκια ειναι ακεφαλη η εδιαφεροταν μονο για προσωπικατους συμφεαροντα να βολεψουν τους οικειους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απαραδεκτη η τοποθετηση ...
    οι δημοτικες αρχες και ο δημαρχος κοιμουνται
    συνενοχοι με την καθε κωλοεταιρια
    διχως να σεβονται ουτε τους δημοτες τους αλλα ουτε και τα παιδια τους...
    ευτυχως υπαρχει θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτοι ειναι αθεοι χρυσο μου πανε στην εκκλησια και κανουν προεκλογικη εκστρατια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΛΑΚΚΙΩΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΑΡΑΧΩΡΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑ ΠΟΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΜΑΤΟΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΑΡΑ ΤΑ ΗΘΕΛΑΙ Ο ΚΩ.....ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .