ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Oι δοκιμές των ψηφιακών καναλιών ξεκίνησαν, στη Φλώρινα (κέντρο εκπομπής Κέλλης). Επομένως δεν τίθεται κανένα θέμα αναβολής της ψηφιακής εκπομπής στη Δυτ. Μακεδονία. Για κάποιες ώρες εξέπεμπαν δοκιμαστικά τα ιδιωτικά κανάλια Εθνίκης Εμβέλειας καθώς και τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ. Τα περιφερειακά κανάλια θα


δοκιμαστούνε τις τελευταίες ήμερες, εξαιτίας των πολλών ρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν για τη μετάδοση τους.
Οι δοκιμές αυτές  διαρκούν κάποιες ώρες μόνο και μετέπειτα οι ψηφιακοί πομποί κλείνουν.
Οι συχνότητες στις οποίες γίνονται οι δοκιμές είναι δεδομένες και μπορεί κάποιος να ανατρέξει στους σχετικούς πίνακες που έχουμε ήδη δημοσιεύσει.
http://digitaltvwestmacedonia.blogspot.gr/2014/12/19122014.html
H διακοπή αναμέταδοσης του MEGA Channel απο Μεταξά Κοζάνης, απο το πρωί του Σαββάτου 13/12/2014 και μέχρι αργά απόγευμα, εντάσσεται στο πλαίσιο των προετοιμασιών που γίνονται απο την DIGEA, για την έναρξη της ψηφιακής εκπομπής, στο νομό Κοζάνης.
Οι τηλεθεατές θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή σε ενδέχομενες διακοπές των αναλογικών προγραμμάτων οι οποίες είναι απαραίτητες για την προετοιμασία έναρξης της ψηφιακής εκπομπής. Ας μην ξεχνάμε ότι στη περιοχή του Δήμου Εορδαίας, η διακοπή των αναλογικών προγραμμάτων,  απο το Κέντρο Εκπομπής της Κλεισούρας, διήρκησε τελικά σχεδόν 48 ώρες, και σε όλα τα κανάλια.

Τις επόμενες ημέρες οι διακοπές των αναλογικών εκπομπών των καναλιών MEGA Channel καθώς και του τοπικού καναλιού FLASH αναμένεται να ενταθούν, διότι οι αναλογικές συχνότητες των καναλιών αυτών, συμπίπτουν με τις συχνότητες ψηφιακής εκπομπής, απο το Κέντρο Εκπομπής- Μεταξά Κοζάνης.

Επομένως μπορεί κάποιος να κάνει αναζήτηση για ψηφιακό σήμα μόλις διαπιστώσει ότι δεν λειτουργούν αναλογικά τα δύο παραπάνω κανάλια.


http://digitaltvwestmacedonia.blogspot.gr/2014/12/blog-post_68.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια