ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ Η Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Για τη μη πραγματοποίηση δρομολογίων με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια ενημερωσε με ανακοινωση της η εταιρεία  των υπεραστικων ΚΤΕΛ του νομού Φλώρινας.
 Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της στις 25/12/2014 και στις 01/01/2015 δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου δρομολόγια ενω στις 26/12/2014 και στις 02/01/2015 θα πραγματοποιηθούν όπως τις αργίες.

http://liveflorinanews.blogspot.gr/2014/12/blog-post_347.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Τα χειρότερα ΚΤΕΛ στην Ελλάδα. Δεν μπορείτε κύριοι να μην πραγματοποιείται δρομολόγια όποτε θέλετε. Έστω και ένας να θέλει να ταξιδέψει είναι δικαίωμα του να του παρέχετε υπηρεσίες. Κάποιος που ταξιδεύει με ΚΤΕΛ άλλων νομών καταλαβαίνει πόσο "μικροί" είστε... Δεν έχετε κάνει ούτε μια προσπάθεια να προσελκύσετε πελάτες, είστε αγενής και μικρόψυχοι (Μην σας λερώσουν τα λεωφορεία και χρειαστεί να καθαρίσετε). Οι επιχειρήσεις στην Κρίση απαντούν με "Δουλειά" και μόνο. Πάσχετε από κουλτούρα και διοίκηση. Ξυπνήστε και δείτε τι γίνεται τριγύρω, υπάρχουν ΚΤΕΛ με τηλεοράσεις στα λεωφορεία, με ιντερνέτ, με προσωπικές τηλεοράσεις, με διαγωνισμούς, δώρα, εκπτώσεις, κληρώσεις κτλ. Εσείς μόνο γκρίνια και μιζέρια. Σας έχει φτύσει ο κόσμος και εσείς νομίζεται ότι βρέχει. Καθιστέ λοιπόν στον καναπέ και καλή δουλεία. Εμείς θα έρθουμε με της Κοζάνης, το τραίνο, τα αεροπλάνα και σύντομα ελπίζω με τον ΙΔΙΩΤΗ που θα σας κλείσει! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το χειροτερο κτελ απο πλευρας εξυπηρετησεις...και πολυ ακριβο, γιατι απασχολει υπαλληλους ενω δεν εχει εξυπηρετηση....η Κοζανη σας εχει για φαπες. η πτολεμαιδα του Κλωτσου και η θεσσαλονικη για απαξιωση και η Αρτα για επιδροπιο της...εχω ταξιδεψει πολυ...τα καλυτερα κτελ ειναι των Τρικαλων, της Κοζανης, της Αρτας και εκει εχω παραπονα..αλλλα πολυ πιο ευγενικη και με πολλα δρομολογια...αντε ξυπνηστε επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .