Καιρός να δώσουμε τέλος……



Βλέποντας πως οι γνωστοί, άγνωστοι συντοπίτες μας, προσπαθούν μέσα από την ανωνυμία των σχολίων να διαστρεβλώσουν για τα δικά τους μικροσυμφέροντα τα λόγια του Αντιπρόεδρου της ομάδας κ. Οκλαλιώτη
, αλλά και να σπιλώσουν υπολήψεις ανθρώπων που έχουν δώσει όχι μόνο οικονομικά τα μέγιστα στην ΘΥΕΛΛΑ αλλά και σε προσωπικό επίπεδο,  συναισθανόμενος σαν Πρόεδρος της ομάδας πως πρέπει να ακουστούν  αλήθειες και μόνο αλήθειες στους αγνούς οπαδούς που αγαπάν αυτήν την ιστορική ομάδα, θεωρώ χρέος μου να αναφερθώ στον πόλεμο σκευωρίας που διαδραματίζεται εις βάρος μελών της ΘΥΕΛΛΑΣ.
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ανιδιοτελώς βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ιδιαίτερα  τον κ. Λάζαρο Παπαδόπουλο, που έχει επωμιστεί τον οικονομικό έλεγχο για να έρθει η διαφάνεια στα οικονομικά της ομάδας  και τον κ. Ανδρέα Γρηγοριάδη, που με την εμπειρία του έχει σταθεί με πολύτιμες συμβουλές όλο αυτό το διάστημα δίπλα μας.
Απαίτηση  δική μου αλλά και των Ηλιάδη , Οκλαλιώτη από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ήταν και δυστυχώς συνεχίζει να είναι.. να ξεκαθαρίσει η οικονομική κατάσταση της ομάδας ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς το οικονομικό κόστος αλλά και τις απολαβές της ομάδας, είμαστε σίγουροι πως με την μεγάλη αίσθηση ευθύνης και τιμιότητας που διακρίνει τον κ. Παπαδόπουλο πολύ σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας τον ισολογισμό- απολογισμό.
Ουδέποτε αποδέχτηκα τίτλου, όπως ο σωτήρας κτλ.  που κακοβούλος θέλουν να με προσάψουν κάποιοι… Από την πρώτη στιγμή δήλωσα πως ήρθα για να βοηθήσω, από την πρώτη στιγμή είπα πως δεν είμαι εγώ αλλά εμείς, η ομάδα ανήκει σε όλους μας και είναι χρέος όλων να σταθούν και να βοηθήσουν την ΘΥΕΛΛΑ ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ο καθένας χώρια και όλοι μαζί!
Ένα λάθος χρεώνω στην μέχρι τώρα πορεία μου δίπλα στην ΘΥΕΛΛΑ και αυτό δεν είναι άλλο από την πίεση μου στον προσωπικό και οικογενειακό μου φίλο κ. Κώστα Ηλιάδη.
 Τον πίεσα να επιστρέψει στην ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα, παρόλο τον ανέντιμο πόλεμο που του είχαν κάνει στο παρελθόν ορισμένοι ορμώμενοι από προσωπικές φιλοδοξίες…. και δυστυχώς συνεχίζουν να κάνουν ως σήμερα, σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, γνωστό σε όλους πως όταν ανέλαβε την ομάδα ήταν στο Β Τοπικό την ανέβασε Α Τοπικό, κέρδισε Κύπελλο-Πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ Εθνική.
Αν δεν εκτιμήσουν την συνεισφορά αυτού του ανθρώπου που μόνο προσφορά έχει δώσει στερώντας προσωπικό χρόνο και χρήμα από την οικογένεια του  είμαι σίγουρος πως   δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν την πολύ μικρότερη δικιά μου συνεισφορά και τους καλώ αν έχουν το ηθικό και οικονομικό ανάστημα να συνεχίσουν, διαφορετικά   ζητώ από τους φίλους της ομάδας να τους απομονώσουν.

Βέργος Βασίλης

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Ελα ρε Βέργο γίγαντα. Απλα και κατανοητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστο φίλε βεργο μας δουλεψες άγρια... Δεν πας να κάνεις κανένα άγαλμα λεω γω... Ποσο ηλίθιος αισθάνομαι που χειροκροτούσα σα που....ακι στο αμφιθέατρο το Σεπτέμβριο... Πλήρωσε ή φυγε και ασε τα σάλια... Τι να κάνουμε δηλαδή, να πληρώσουμε και να κανεις μόστρα εσύ τον προεδρο και ο άλλος το γενικό δερβέναγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλη περιμένουμε πως και πως τα αποτελεσματα για ισολογισμό-απολογισμό της ομαδας και να δούμε τελικα ποιοι ειναι αυτοί που πρόσφεραν στην ομάδα και ποιοι ειναι αυτοί που καταχράστηκαν λεφτά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σακούλα με τα 150.000€ είναι ακόμα στο αυτοκίνητο σου πεταμενη;πόσο πρόβατα είμασταν ρε... Α και παρέλειψες να μας πεις πόσα χρέη άφησε ο φίλος σου τον Ιούνιο; 25.000 μήπως; πόσα πλήρωσε από αυτά όταν γύρισε καβάλα στο άλογο; Και πες του μη διανοηθεί να ξαναδώσει προσκλήσεις σε διάφορους και όχι σε διοικούντες που στο κάτω κάτω εδωσαν-έφεραν περισσότερα αποτι εσυ, σε εκτός έδρας ματς όπως στην Καστοριά και αναγκάστηκαν να πληρώσουν! ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σας δω όλους εσάς που κατηγορείται τον Βέργο ανώνυμα τι θα πείτε οταν βγουν τα αποτελεσματα του ισολογισμού που κανει ο Λάζος και φανεί ποιος έβαλε και ποιος έφαγε τελικα απο την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκε ο ισολογισμός ρε γατάκι... Πάνε ρωτα το Λαζο... Θα πέσουν οι μάσκες περίμενε...

      Διαγραφή
  7. Σασκινηδες, μια ζωη Αναποδοι ησασταν...τωρα θα γινετε καλα?
    φταιει ο Βεργος ομως, και ο κωστας, που δεν σας στελνουν στον καιαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολα αυτά είναι ντροπή απο όποια πλευρα και αν το δεις. Τροφή για ατομα που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα και πιο πολύ τροφή για σχόλια απο ατομα που τα χωρια τους ποτε δεν θα παίξουν γ' εθνική. Οι επενδυτές όταν αναλάβουν μια ομάδα δίνουν οτι χρειαστεί και σιωπουν. Εδώ μάλλον συμβαίνει το αντίθετο. Μπραβο μονο στα παιδιά, έχουν πάθος και αγάπη σε κάθε αγώνα με όσα κανταρια μπάλα ξέρουν και ίσως αυτό τους κανει παιχτουρες ( θα γίνουν όταν μάθουν τελείωμα φασεων.) !!! Κάθε Κυριακή κοντά σου ομαδαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πιο σωστά λόγια είπες φίλε... Πάμε ρε ομαδαρα!!!

      Διαγραφή
  9. Βέργο φτες ξέρεις ποιοι είναι οι ανώνυμοι συκοφάντες, ξέρεις ποιοι είναι που κάνουν κακό και αντι να τους στείλεις τους αγκαλιάζεις και τους τραπεζώνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη αυτοί που ήθελαν να φάνε τον Πεπε και τώρα γράφουν και για σένα είναι 3, 4 άτομα που όλος ο Φιλώτας γνωρίζει και που τόσα χρόνια αρμέγουν από την θυελλα.\
    Τώρα με την βέργου εποχή κόπηκε η μαρμίτα και οι μα….ες που κάνανε και πονάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .