Θύελλα στον Φιλώτα



Νύχτα έφυγαν οι «πολλά τάζοντες» από την ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα.
 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των ΑΝΑΠΟΔΩΝ παρελθόν αποτελούν από την Διοίκηση της ΘΥΕΛΛΑΣ Φιλώτα
οι πολλά υποσχόμενοι επιχειρηματίες που είχαν αναλάβει τα ινία της ομάδας και οι οποίοι υπόβαλαν εγγράφως τις παραιτήσεις τους.
Πρόκειται  για τον μεγαλοεπιχειρηματία  κ.Βέργο Βασίλη (Πρόεδρος), τον μεγαλοεργολάβο κ. Οκλαλιώτη Ανέστη ( Αντιπρόεδρο) και τον μεγαλογαιοκτήμονα  κ Ηλιάδη Κώστα ( Γενικό Αρχηγό).

Αποδώ και πέρα αβέβαιο  είναι το μέλλον της ομάδας και στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. τωρα να σας δουμε γατακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρίγος που θα σε διαπερνάει οσο η ομάδα μας θα πάει καλά θα κρατήσει πολύ ακόμη... Σπουργίτι... Και μην ασχοληστε με τον Φιλώτα... Βρείτε καμια γκομενα!

      Διαγραφή
  2. Μεγαλογαιοκτημονα Ηλιαδη ....... πολυ καλο , και χρωστα ακομα και στα πουλια που πεταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΦΙΛΩΤΑ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ,ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΕΡΓΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ,ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΒΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ..ΗΤΑΝΕ ΣΩΣΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΡΜΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ Ε,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΓΗΓΟ ΑΣΤΟ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΡΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΡΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ....ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ Κ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ Β ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΦΙΛΩΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ .ΡΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΙΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ρε Αγιοτη πες μας στον μακεδονικο ποσοι αγιοτες ειναι;

      Διαγραφή
    2. Ζορίκλες Αγιώτες ποσο ποναει ρε ποσοοοοοο ::: Η ομαδα θα συνεχισει δεν εχουμε αναγκη ουτε Βεργο ουτε κανεναν το χωριο και ο κοσμος αγαπαει την ομαδα και θα βοηθησει αλλα εσεις ρε ζορικλες εκει στη μιζερια σας καθιστε παιξτε με τους Λοφους και αφηστε μας γιατι εχουμε ταξιδι στη Δραμα την κυριακη κατι που εσεις δε θα κανετε ποτεεεεεε... ΠΟΤΕΕΕΕ ... ΜΙΖΕΡΟΙ ...

      Διαγραφή
    3. Αυτος ο λίγος που λες κατάφερε πέρσι οτι δεν εχει καταφέρει ο νομός Φλώρινας στο ποδόσφαιρο τα τελευταια σαράντα χρόνια. Οπότε ασε να μιλάνε οι αριθμοί και τα αποτελεσματα.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΠΑΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

      Διαγραφή
  4. τωρα να δουμε και τουσ παιχταραδεσ που αγαπανε την ομαδα λες κ μερικοι ειναι τοσο παιχταραδες και μαθανε να πληρονοντε κιολας χθεσινα σκ...τα που μεχρι εχθες παιζανε τοπικο και γιναν κ ηγετες ξαφνικα της θυελλας που ηρθαν απο τα κουτσοχωρια τα διπλανα και πιο παραπερα βρε ουστ απο δω .ενας φιλωτιανος που αγαπαει την ομαδα οσο κανεις...συμφεροντολογοι ολοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γ ΤΟΠΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ?
    ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ...ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γατάκια… θα παρακαλάτε τον Σίσκο να γυρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σας μείνει η πικρα γειτονακια. Την αλλη βδομάδα κιόλας θα την έχει την ομάδα καποιος. Βγαλτε όλα τα κόμπλεξ σας την μιζέρια σας και την κακια σας γιατί μετα μονο τουμπεκι θα βγαίνει απο το στόμα σας. Καλό βράδυ και μην χολοσκατε για την ομάδα της Γ εθνικής. Την σκέφτονται άλλοι για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ομάδα θα γραφτεί στην ιστορία για δυο λόγους. Πρώτον ειναι η μονη που πήγαινε για πρωτάθλημα στο Ά τοπικό και έπεσε κατηγορια(σιγουρα ειναι η μοναδική στον κοσμο) και δεύτερον κατάφερε να διώξει τους ανθρώπους που την ανέβασαν απο ´Β τοπικό στην ´Γ εθνικη(και δεν φτάνει αυτο τους κατηγορούν και στα site ανώνυμα). Αλλα να μην τους παίρνει η μπάλα όλους,υπάρχουν και πολυ καλά παιδια στο χωριό που αγαπάνε την ομάδα και γνωρίζουν πως όλη την ζημιά την έκαναν πέντε-δέκα ανεγκέφαλοι. Άντε καλο κατήφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πιος σισκος να γυρισει ρε ασχετε ουτε το φαρραγκι δεν μπορει να παρει με πενταροδεκαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη μηλατε εκεί στον Αγιο εισται για το πουθενά τον Φιλώτα δεν πρόκειται να τον φτασεται ποτε εισται η μονη ομάδα που αφήνει προπονητη που σας παει τρένο να φύγει και λέτε για τον Φιλώτα που παιζουμαι Γ άντε για ρε ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΩΝΙΜΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΡΕ ΠΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΡΜΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ,ΚΑΙ Η ΛΑΚΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ Γ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ Κ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ..... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΜΕΛΟΣ AZUL SOLTADOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δωσεις ονομα τωρα!δεν εισαι μελος τν AZUL και παρακαλω τους αναποδους οταν καποιος γραφει ως μελος τν αζουλ να μη το βαζετε!

      Διαγραφή
  12. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ.ΗΡΘΕ Β ΤΟΠΙΚΟ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΡΕΝΟ ΩΣ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠ..ΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΑΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΣΟΥΚΟΥΡΙΑΔΗΔΕΣ ΚΛΑΖΟΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΥΡΙΟΣ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ. Ο ΠΕΠΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΠΟΡΕΙ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ 2ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΒΛΕΠΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΙΣΚΟ ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .