"ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"



Συναισθανόμενος την ευθύνη απέναντι στον ιστορικό Σύλλογο «ΘΥΕΛΛΑ» Φιλώτα και στον κόσμο της ομάδας, μετά από ώριμη σκέψη, προβληματίζομαι σοβαρά να
αποχωρήσω από την Διοίκηση της ομάδας εξαιτίας της οικονομικής αβεβαιότητας στην οποία περιήλθε.
Προκειμένου λοιπόν να μην παρασύρουμε στον όλεθρο την ομάδα, πρέπει σοβαρά οι διοικούντες που δεσμευτήκαμε  στην γενική συνέλευση να βάλουμε το χέρι στην τσέπη.
Οι υποχρεώσεις της ομάδας δεν είναι μόνο η μισθοδοσία παικτών-προπονητών.
Για να ξεφύγουμε λοιπόν από αυτήν την δεινή οικονομική κατάσταση, καλώ τους αγνούς υποστηρικτές της ομάδας και τους οικονομικά επιφανείς συμπατριώτες μας να συνδράμουν στην ομάδα μας.

Οκλαλιώτης Ανέστης
Αντιπρόεδρος

Δημοσίευση σχολίου

25 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια, Ανέστη, καιρός ήταν να βγει κάποιος και να πει τα πράγματα με το όνομα τους, στα καφενεία έχουμε όλοι άποψη για την ομάδα, όλοι την πονάμε και όλοι την αγαπάμε, τελικά όμως όλοι μόνο στα λόγια.
    Πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό σας, στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξουμε, αφήνοντας εκτός κάθε προσωπική και άλλη αντιπαράθεση.
    Ανδρέας Γρηγοριάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι ο πρόεδρος που σε κάθε κουβέντα του έλεγε οτι έχει λεφτά? Που είναι ο Γενικός Διευθυντής που έχει λεφτά και αγαπάει την ομάδα. Μήπως για άλλο λόγο αναλάβατε? Μην καταστρέφετε όμως όνειρα νέων ανθρώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι μπηκε ο Βεργος για να καμαρωνει ας βαλει το χερι στην τσεπη μονο λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μαζευτούμε να φάτε... που λέμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε να φας και συ!!! 10.000€ έξοδα το μήνα έχει η ομάδα εξυπνε... Κοιμήσου τώρα...

      Διαγραφή
  5. Μπορεις να το ξαναπαιξεις; Δεν γινεσαι κατανοητος. Τελικά θα φύγεις ή ζητάς να συνδράμουν ολοι στα οικονομικά αδιέξοδα με την δηλωση σου αυτη;; Ποια είναι αυτά αν δεν είναι η μισθοδοσία των παιχτών και οι μετακινήσεις;; Τα κρατατε για μυστικο;; Την επόμενη φορά ας γράψει κάποιος αυτά που πρεπει να πείτε για να σας καταλαβαίνουν ολοι οι κοινοί θνητοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Ανέστη! Και δυστυχώς οι περισσότεροι νομίζουν ότι πληρώνει ο Βεργος... Όσοι γνωρίζουν ξέρουν ότι έβαλες τα πιο πολλά και έπρεπε να είσαι Προέδρος! Επενδυτές και πράσινα λακιοβεγοριτικα άλογα! Βάλτε λεφτά ρε τον έχετε ξεζουμισει τον άνθρωπο. Πληρωστε κατσαμπα ηλια και πάρτε φανέλες και μπουφάν στους παίχτες! Ντροπή ρε! Αυτοί στέκονται στο ύψος τους,προπονητες και παίχτες... Αξίζουν αξιοπρέπεια ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΑΚΙΟΒΕΓΟΡΙΤΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΑΣ ΛΕΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΠΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΤΕ Β ΤΟΠΙΚΟ (ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ). ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΒΕΡΓΟΣ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Ο ΒΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΠΕ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΣΤΗ.

      Διαγραφή
    2. Ο Πεπε πρόσφερε και μπορεί να προσφέρει κι άλλα... Αλλά ας αναρωτηθεί γιατί δεν τον χωνεύει κανένας... Έχει πρόβλημα με όλους, ούτε μέσα απτο χωριο δεν περνάει... Νομίζει ότι είναι ο γ..μαω αλλά είναι λίγος... Τον Ιούνιο άφησε 20 με 25.000€ χρέη και καμένη γη και παραιτήθηκε... Απορώ πως βλέπει στα μάτια τους παίκτες που ήταν και πέρσι... Έτσι την ανέβαζα και γω την ομάδα... Όταν τον Αύγουστο έστρωσαν αρκετά τα πράγματα και με την σημαντικότατη προσφορά του Κυρίου Οκλαλιωτη, ήρθε πίσω με τις πλάτες του ντεμεκ επενδυτή Βέργου για να ικανοποιήσει τον παραγοντικό μικροεγωισμο του και τώρα κάνει το πουλί... Η ομάδα θα τα κατάφερνε και χωρίς αυτούς νασαι σίγουρος... Πάνω από όλα αξιοπρέπεια ρε...

      Διαγραφή
    3. Με τα λεγόμενα σου που καταλήγουμε; Πως ολοι οι παίκτες που ηταν απλήρωτοι έμειναν σε μια ομάδα μέσα στα χρέη γιατι είδαν στο πρόσωπο του Σίσκου αρχικά και του Ανέστη μετα την σταθερότητα και την βεβαιότητα του συλλόγου και γιαυτο έμειναν ενώ το ξανα λεω η ομάδα ηταν μέσα χρέη και αυτοί απλήρωτοι. Ρε τι λέτε ρε; Ποιος σας δίνει αυτές τις πληροφορίες και γιατι κρύβονται ολοι αυτοί και αφήνουν τον ΠΕΠΕ και την δήθεν επενδυτή να κανουν οτι θέλουν. Γιατι δεν εμφανίζονται ολοι αυτοί που μονο στα καφενεία ξέρουν να κανουν κριτική να αναλάβουν τα ηνία της ομαδας του χωριού τους και να τους διώξουν αυτούς που υποτίθεται πήραν την ομάδα απο το Β τοπικό και την πήγαν Γ εθνικη με μια παρουσία στις πρώτες αγωνιστικές που θα την ζήλευαν πολλες ομάδες χωρις να εχουν βάλει λεφτά; Εσείς μάλλον όπως λεει και ο παραπάνω νομίζετε πως οι παίκτες εχουν αγαπήσει την ομάδα και μένουν ενώ ειναι απλήρωτοι ή οτι τους πληρώνει ο Ανέστης. Αν δεν ηταν αυτοί τώρα για το μονο που θα είχατε να λέτε ειναι το ποσο ωραίο γήπεδο έχετε.

      Διαγραφή
    4. Την αγαπάνε και την πονάνε οι παιχτες την ομάδα φίλε... Πιο πολύ από σένα να είσαι σίγουρος... Αυτοί τουλάχιστον είναι μια οικογένεια και φαίνεται στο γήπεδο... Μακάρι να ήταν και κόσμος και διοίκηση έτσι αλλά...

      Διαγραφή
  7. Η παραπληροφόρηση του αιώνα. Ποιος εχεις βάλει λεφτά; Ο Ανέστης; Ρε ειστε με τα καλά σας ολοι εδω μέσα. Ο αλλος λεει να βάλει ο Βέργος το χερι στην τσέπη. Σε πληροφορώ πως εχεις βάλει ήδη απο την τσέπη του όσα δεν παίρνει ενας δημόσιος υπάλληλος σε μια πενταετία. Η μήπως νομίζετε πως προπονητές και παίκτες βγάζουν αυτο το πάθος και την καλη εικόνα στο πρωτάθλημα επειδη αγάπησαν το χωριό; Οχι βεβαια. Ειναι επειδη ολοι τους ειναι τακτοποιημένοι και υπάρχει ψυχολογία καλη στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτησε τον Παπαδόπουλο τον Λαζο πόσα έβαλε ο Ανέστης και πόσα έβαλαν τα πουλιά οι επενδυτές και ασε τα παραδείγματα με τους μισθωτούς και τα σάλια... Σε λίγο θα πέσουν οι μάσκες... Υπομονή!

      Διαγραφή
  8. Ανεστη,δε μου λες ,τι σχημα εχει η μπαλα ποδοσφαιρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Νομίζω πως όλες οι πλευρές τα μεγαλοποιούν. Φυσικά και έβαλε λεφτά ο Βέργος , ο κόσμος δεν λέει ότι δεν έβαλε αλλά πως δεν έβαλε αυτά που διαλαλούσε πως είναι ο μέγας λεφτάς και το χρήμα θα τρέχει (λόγια δικά του). Και ο Ανέστης έβαλε και ο Πέπες έβαλε, το σίγουρο είναι πως αυτός που δεν έβαλε και μόνο μόστρα πουλούσε ήταν ο Σίσκος.
    Για να μη λέμε ο καθένας από μας στα καφενεία ότι θέλουμε, πρέπει να βγεί ο Παπαδόπουλος ή σε συνέλευση ή με δελτίο τύπου και να βγάλει τα ποσά που έδωσε ο καθένας τους, πόσα χάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, πόσοι από τα διαρκείας δεν έχουν δώσει στην ομάδα τα λεφτά, τα έσοδα και έξοδα των αγώνων, τα έσοδα του κυλικείου τώρα που ελέγχει αυτός και ποια ήταν πριν, τα οικονομικά της ακαδημίας κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ομάδα που βλέπεις και χαίρεσαι με αυτους τους παίχτες και μαυτον τον προπονητή, ο Σισκος την έχτισε... Εσυ τι προσφερες ρε μάγκα; που ήσουν το καλοκαίρι; μόνο λόγια είσαι λίγε...

      Διαγραφή
    2. Το ακούσαμε και αυτο. Ο Σίσκος έχτισε την ομάδα. Ο άνθρωπος που ηταν 15 μέρες πρόεδρος και δεν έβαλε ουτε ενα ευρώ απο την τσέπη του.

      Διαγραφή
    3. Ρώτησε τον Λαζο τι έβαλε ο καθένας και τι πρόσφερε και πως βρέθηκαν περίπου 30.000€ ως το τέλος Αυγούστου ώσπου ήρθαν οι "επενδυτές"!!! Μετά κοίτα στον καθρέφτη και ρωτα τον τι πρόσφερες εσυ... Ελα μετά τον Ιούνιο στη διοίκηση και ανέλαβε να πάρεις παίχτες και προπονητή... Μπορείς να τα καταφέρεις;

      Διαγραφή
  10. ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΥ ΝΤ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:O KΥΡΙΟΣ ΒΕΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ,ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΛΠ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΩΤΙΑΝΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΓΩ ΔΝ ΣΤΕΛΝΩ ΤΠΤ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΠΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Κ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ,Α ΤΟΠΙΚΟ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ AZUL SOLDADOS,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ,ΒΕΡΓΟΙ Κ ΜΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέργος και πεπε πληρωστε ή φυγετε. Μέλος Azul Soldados

      Διαγραφή
  12. ΒΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΟΝ ΠΕΠΕ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΕΣ....ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ παρακαλα τον πεπε... Τι να τον κάνεις μωρε έχεις τον δωκα που τα ξέρει όλα... Πάρτε ρε τον Ανδρέα πίσω ρε θα χάσετε το πρωτάθλημα και μετά θα το πάρετε του αγίου που....

      Διαγραφή
    2. μαθεται στον Αγιο να μιλαται ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μετα τα λεμε αμα ερθουμε

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .